Nieuws

Brand en zonnepanelen

4 november 2022

Indien er zonnepanelen op een plat dak worden geplaatst is het belangrijk dat er vooraf een dakinspectie wordt uitgevoerd om te onderzoeken of het dak geschikt is. Bijvoorbeeld indien er polystyreen isolatie in de dakconstructie aanwezig is is het belangrijk dit met uw verzekering te overleggen i.v.m. brandgevaar. In sommige gevallen wordt de aanwezigheid van polystyreen isolatie niet door de verzekering geaccepteerd, wat betekend dat u niet meer verzekerd bent in het gevel van brandschade door zonnepanelen. IJsstadion Thialf weet daar alles van omdat het dak is geisoleerd met Polystyreen isolatie en is volgelegd met zonnepanelen moest op last van de verzekering de gehele installatie zonnepanelen worden uitgeschakeld.

Bekijk

Dakisolatie

4 november 2022

Dakisolatie door een plat dak te isoleren wordt een aanzienlijke besparing op energieverbruik gerealiseerd. De investering in dakisolatie wordt terugverdiend door de besparingen op de energie rekening.

Bekijk
Meerjarenonderhoudsplan

Servicemonteur gezocht

8 september 2022

Wij zijn per direct op zoek naar een servicemonteur voor 32-40 uur per week. De werkzaamheden bestaan uit; Uitvoeren van dakonderhoudscontracten, keuren permanente dakveiligheid voorzieningen, servicewerkzaamheden.

Bekijk

Geslaagd 2022

8 juli 2022

Onder grote belangstelling vond de diploma uitreiking 30-06-2022 door Tectum plaats in Nieuwgein, Shelly  Sterk overhandigde de diploma’s . Drie van onze collega’s ontvingen hun diploma, te weten; Bart kelders OKD ondernemers en kaderopleiding, Marco de Haan en Jesse van Buuren Allround bitumineus en kunststof Dakdekken.

Bekijk

Johan Philipsen 71 jaar, stopt na 55 jaar actief als dakdekker

14 maart 2022

Geen Woorden Maar Daken. Johan heeft bij ons vele facetten doorlopen als voorman dakdekker, service en onderhoud en 24 uur dienst. Hoewel we Johan zullen missen willen wij hem als collega bedanken en wensen hem nog vele jaren in goede gezondheid samen met zijn vrouw Annie. Als rasrotterdammer en Feijenoord fan in hart en nieren zouden de Feijenoord fans onder leiding van Lee Towers in het stadion uit volle borst you’ll never walk alone voor Johan moeten zingen.

Bekijk

Roadshow BMI Icopal

18 november 2021

Op 03-11-2021 heeft de leverancier van hoogwaardige dakmaterialen de FA. BMI Icopal op onze locatie aan e Beneluxweg 9 te Bodegraven een demonstratie gegeven van nieuwe materialen. Een ware roadshow waarbij zelfs een foodtruck aanwezig was. De kennis werd grondig gedeeld en de buikjes gevuld, al met al ging iedereen met een tevreden gevoel richting huis.

Bekijk

Bram van Dongen

1 oktober 2021

Bram van Dongen 28 jaar jong (zoon van directeur/eigenaar Richard van Dongen) is per mei 2021 ons team komen versterken. Bram neemt de back office voor zijn rekening en zal geleidelijk de taken van zijn vader overnemen. “Zo Vader Zo Zoon”. Bram inmiddels 28 jaar is een positieve kerel en staat de klanten graag te woord. Bram gaat ons helpen verder te digitaliseren zodat wij klaar zijn voor de toekomst. Bram, sport graag en regelmatig, is daardoor in topconditie, is inmiddels in het bezit van zijn rijbewijs, een eigen auto, een eigen appartement, maar nog geen vriendin !.

Bekijk

Geslaagd 2021

30 juli 2021

Links Jesse van Buuren met zoon en rechts Marco de Haan. Beide geslaagd voor Niveau 2 voortgezette opleiding bij Tectum in Nieuwegein. Zeer gemotiveerde dakdekkers waar wij bij Ben Roos Dakbedekking B.V. bijzonder trots op zijn.

Bekijk

Help er blijft water op mijn dak staan

16 april 2020

Help er blijft water op ons dak staan ! Een veel gestelde vraag aan onze serviceafdeling. Is dit erg ? nou zolang het water op het dak blijft staan is het niet bevordelijk voor de levensduur van het dak maar is er nog weinig aan de hand, en kunnen de vogeltjes zichzelf er lekker in baden. Als er een gebrek in het dak komt b.v. een beschadiging wordt het een ander verhaal, dan stroomt het water naar binnen en kan er behoorlijk schade aanrichten. Er zijn verschillende manieren om hier wat aan te doen ? naast het plegen van regelmatig onderhoud zetten wij hieronder een aantal oplossingen voor u op een rij. Wat de beste oplossing is kan per geval verschillen en zal op locatie moeten worden bekeken.

Bekijk

Verpicht Energielabel C kantoren

9 april 2020

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een Energie-Index van 1,3 of beter. Voldoet het gebouw dan niet aan de eisen, dan mag u het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken. Deze verplichting staat in het Bouwbesluit 2012.

Bekijk