Nieuws

Dakisolatie

4 november 2022

Dakisolatie door een plat dak te isoleren wordt een aanzienlijke besparing op energieverbruik gerealiseerd. De investering in dakisolatie wordt terugverdiend door de besparingen op de energie rekening.

Bekijk

Geslaagd 2022

8 juli 2022

Onder grote belangstelling vond de diploma uitreiking 30-06-2022 door Tectum plaats in Nieuwgein, Shelly  Sterk overhandigde de diploma’s . Drie van onze collega’s ontvingen hun diploma, te weten; Bart kelders OKD ondernemers en kaderopleiding, Marco de Haan en Jesse van Buuren Allround bitumineus en kunststof Dakdekken.

Bekijk

Johan Philipsen 71 jaar, stopt na 55 jaar actief als dakdekker

14 maart 2022

Geen Woorden Maar Daken. Johan heeft bij ons vele facetten doorlopen als voorman dakdekker, service en onderhoud en 24 uur dienst. Hoewel we Johan zullen missen willen wij hem als collega bedanken en wensen hem nog vele jaren in goede gezondheid samen met zijn vrouw Annie. Als rasrotterdammer en Feijenoord fan in hart en nieren zouden de Feijenoord fans onder leiding van Lee Towers in het stadion uit volle borst you’ll never walk alone voor Johan moeten zingen.

Bekijk

Roadshow BMI Icopal

18 november 2021

Op 03-11-2021 heeft de leverancier van hoogwaardige dakmaterialen de FA. BMI Icopal op onze locatie aan e Beneluxweg 9 te Bodegraven een demonstratie gegeven van nieuwe materialen. Een ware roadshow waarbij zelfs een foodtruck aanwezig was. De kennis werd grondig gedeeld en de buikjes gevuld, al met al ging iedereen met een tevreden gevoel richting huis.

Bekijk

Geslaagd 2021

30 juli 2021

Links Jesse van Buuren met zoon en rechts Marco de Haan. Beide geslaagd voor Niveau 2 voortgezette opleiding bij Tectum in Nieuwegein. Zeer gemotiveerde dakdekkers waar wij bij Ben Roos Dakbedekking B.V. bijzonder trots op zijn.

Bekijk