Professionele en snelle dakreparatie

Heeft u dakproblemen? Heeft u last van een lekkend dak of moeten uw dakpannen vervangen worden? Voor alle vormen van dakreparatie kunt u bij Ben Roos terecht. Ben Roos is een professioneel dakdekkersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring.

Het grote probleem van een kapot dak

Een kapot dak zorgt voor veel overlast. Er is kans op de volgende problemen bij een kapot dak:

 • Verminderd isolerend vermogen van het dak.
 • Lekkage

Als uw dak minder goed isoleert, betekent dit een minder fijn leefklimaat in huis. Er zijn meer temperatuurverschillen: het koelt sneller af en het wordt sneller warm. Minder goede dakisolatie, betekent vaak hogere energiekosten. U bent meer geld kwijt aan het verwarmen en verkoelen van uw huis.

Treed snel op bij daklekkage om grotere problemen te voorkomen, zoals:

 • Waardevermindering van uw huis
 • Kortsluiting
 • Uw interieur raakt blijvend beschadigd
 • Vochtige isolatie
 • Onherstelbare schade aan uw pand

Het is van belang dat u bij een kapot dak zo snel mogelijk een professionele dakdekker inschakelt. Ben Roos herstelt uw dak snel en verhelpt al uw problemen die ontstaan door een lek dak.

Dakreparatie

Bij Ben Roos kunt u terecht voor een hellend of een plat dak maken. Bij een hellend dak is het makkelijker te zien waar de schade zich bevindt. Middels een grondige inspectie ontdekken de ervaren dakdekkers van Ben Roos altijd de oorzaak van uw dakproblemen. Het maakt niet uit of het een hellend dak of een vlak dak betreft.

Het is erg vervelend als u een kapot dak heeft. Via het stappenplan dat wij hebben opgesteld, bent u zo weer van uw dakproblemen af:

 1. Bel naar Ben Roos op 0172-6174409 of stuur een e-mail naar info@benroos.nl. Vertel wat situatie is, dan maken wij met u meteen een duidelijk plan van aanpak.
 2. We maken foto’s van de eventuele schade. Er wordt daarna een grondige inspectie gedaan van uw pand. Zo achterhalen we wat de oorzaak van uw dak problemen zijn.
 3. Als we het probleem gevonden hebben, stellen we een aantrekkelijk geprijsde offerte voor u op. Dit doen we natuurlijk in overleg met u.
 4. Bent u akkoord met de offerte? Dan komen we op de afgesproken datum bij u langs voor de reparatie van uw dak. We zullen op een professionele manier uw dak herstellen. Nadat onze werkzaamheden zijn verricht, geniet u weer van een dak dat wind en water tegenhoudt en dat bijdraagt aan een prettig binnenklimaat.
Ontvang gratis advies

Dak repareren kosten

Wat zijn de kosten van een dakreparatie? Dat verschilt per dakreparatie. Soms zijn de reparaties klein. Soms moet uw hele dakbedekking vervangen worden. Wat uw situatie ook is, u profiteert bij Ben Roos altijd van een aantrekkelijke prijs. Neem nu contact met ons op voor een offerte waarin de kosten van de dakreparatie netjes onder elkaar staan.

De voordelen van Ben Roos

Heeft u een beschadigd dak? Dan heeft u een vakman nodig. Kies voor Ben Roos en profiteer van de volgende voordelen:

Meer dan 30 jaar ervaring

Sinds 1985 zijn we al actief in het dakdekkersvak. In de loop van de tijd zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van dakreparatie.

Garantie

Op alle aangelegde dakbedekking van Ben Roos ontvangt u een garantie van 10 jaar. Uw dak gaat jaren vooruit met onze duurzame dakbedekking.

Geheel onafhankelijk advies

U ontvangt bij ons geheel onafhankelijk advies. Wij hebben namelijk geen verplichtingen aan andere bedrijven en zijn hierdoor totaal onafhankelijk. U ontvangt de beste en meest voordelige oplossing voor uw dakprobleem.

Experts in groendaken

Naast het repareren van daken zijn we ook experts in het aanleggen van groene daken. Of u nu op zoek bent naar een sedumdak of een complete daktuin, wij realiseren het voor u!

Veiligheid

Dakdekkers werken voornamelijk op grote hoogte. Daarom is veiligheid voor ons heel belangrijk. Volgens de wet bent u als eigenaar verantwoordelijk voor de veiligheid op het dak. Onze dakdekkers zijn daarom uitgerust met persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals een harnas. We leggen, op ieder dak waar wij werken, permanente voorzieningen voor de dakveiligheid aan.

Ontvang gratis advies

Groene daken succesvol door ons aangelegd

We hebben al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van dakreparatie en hebben allerlei daken met succes hersteld. Hieronder ziet u twee voorbeelden van projecten waarbij we dakreparaties gedaan hebben:

Compactdak museum Beelden aan Zee Scheveningen

Het gebruiksdak van Museum Beelden aan Zee is Scheveningen is gerenoveerd en voorzien van een IKO Compactdak. Door de toepassing van het compactdak worden de gevolgen van lekkage tot een minimum beperkt en zijn lekkages eenvoudiger te traceren. De kwaliteit van een compactdak wordt bepaald door de juiste materiaalkeuze en goed vakmanschap. Dit is een beproefde methode maar vereist wel het nodige vakmanschap.

Compactdak doorsnede.
Bij een IKO compactdak systeem wordt het complete dakbedekkingssysteem volledig gekleefd met gebruik van warme bitumen.

Naam: Pavillioen Witte “Museum beelden aan Zee”
Locatie: Scheveningen
Middelen: IKO compactdak
Doorlooptijd: 2014

Dakrenovatie Cremer Lisse

Bij Cremer wordt het dakgedeelte van de werkplaats/showroom en kantoor grondig gerenoveerd, geïsoleerd en voorzien van permanente dakveiligheid voorzieningen.

Naam: Cremer
Locatie: Lisse
Middelen: PIR dakisolatie, duurzaam gemodificeerde dakbedekking en permanente dakveiligheid voorzieningen.
Doorlooptijd: 2018

Verschillende keurmerken

 • Stichting Duurzaam Bodegraven Reeuwijk
 • Polygum: dealer van dakbedekking
 • Roof2roof: recycled oude daken.
 • IKO: roof concept partner
 • VCA: we hebben een VCA certificaat, omdat we aan strenge eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu voldoen
 • Hydrotech: dealer van waterdichte membranen voor groendaken.

Behalve de bovenstaande partners en keurmerken zijn we ook al jaren lid van Vebidak. Vebidak is de brancheorganisatie van dakdekkers. Als lid van deze organisatie voldoet Ben Roos aan strenge criteria op het gebied van ondernemerschap, continuïteit en bedrijfsvoering.

Ontvang gratis advies