leerbedrijf

Dakrenovatie Cremer Lisse inclusief lichtstraten

Dakrenovatie Cremer Lisse
Bij Cremer wordt het dakgedeelte van de werkplaats/showroom en kantoor grondig gerenoveerd, geïsoleerd en voorzien van permanente dakveiligheid voorzieningen.

De bestaande draadglas lichtstraten worden vernieuwd door polycarbonaat lichtstraten. De nieuwe lichtstraten worden tegelijk voorzien van doorvalbeveiliging met aluminium profielen.

Over cremer
Cremer Speciaalmachines B.V.
is een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in tel- en verpakkingsoplossingen voor de farmaceutische industrie en veel verschillende food en non-food industrieën over de hele wereld.
Voor veel producten kan tellen gezien worden als een alternatief voor weeg- en pick-and-place technieken. Voor producten die individueel in gewicht verschillen, producten die lastig te separeren zijn of voor verpakkingen die een exact aantal (geassorteerde) producten vereisen, biedt het tellen van producten vaak de beste oplossing.
Met bijna 70 jaar ervaring en expertise is Cremer verworden tot marktleidende fabrikant van zowel standaard als volledig klantspecifieke tel- en verpakkingssystemen. Van ontwerp tot turnkey oplevering, biedt Cremer alle benodigde diensten als tellen de perfecte oplossing voor uw producten is.

 

Naam: Cremer
Locatie: Lisse
Middelen: PIR dakisolatie, duurzaam gemodificeerde dakbedekking en permanente dakveiligheid voorzieningen.
Doorlooptijd: 2018