leerbedrijf

Dakdekker Waddinxveen: Professioneel en ervaren

Dakdekker Waddinxveen

Heeft u lekkage en zoekt u een dakdekker in Waddinxveen? Ben Roos staat voor u klaar. Alle benodigde reparatiewerkzaamheden verrichten we zelf. Voor het vervangen van dakbedekking in Waddinxveen kunt u ook bij ons terecht. We hebben nog meer specialismen:

 • Dakisolatie
 • Groendaken
 • Dakonderhoud.

Bij dakwerkzaamheden kijken we altijd naar wat past binnen uw budget en de kaders van de wet- en regelgeving. Bij ons krijgt u ook gratis advies over daken. We geven u bijvoorbeeld informatie over de isolatie van uw dak.

Het belang van goede dakbedekking

Goede dakbedekking heeft veel voordelen. Het gaat lang mee, heeft een groot isolerend vermogen en is 100% waterdicht. Een hoog isolerend vermogen betekent dat het dak zorgt voor een stabiele temperatuur in uw pand.Een dak met een groot isolerend vermogen zorgt voor een lagere energierekening en minimale temperatuurschommelingen.

In de loop van de tijd verweerd uw dak. Ons dakdekkersbedrijf in Waddinxveen vervangen uw dakbedekking door dakbedekking van hoge kwaliteit.

Daarom kiest u voor Ben Roos

 • Voordelig
 • Totaal afhankelijk
 • Staat 24/7 voor u klaar
 • Werken volgens de hoogste veiligheidsnormen
 • 10 jaar dakgarantie
 • Meer dan 32 jaar ervaring
 • Diverse keurmerken
 • Snel bij u
 • U wordt volledig ontzorgd

Onze werkwijze

Al meer dan 32 jaar is Ben Roos Dakbedekking B.V. een vertrouwd adres voor alle werkzaamheden aan daken. Zowel voor particulieren als voor bedrijven en overheidsinstellingen hebben we al vele dakproblemen verholpen. We zijn gevestigd in Bodegraven. Waddinxveen is dichtbij en we zijn daardoor snel ter plaatse.

De mogelijkheden, problemen en vraagstukken zijn bij elk dak weer anders. Elk dak vraagt daarom om een andere aanpak. We hebben wel een standaard werkwijze

 1. Het begint met een gesprek waarin u uitlegt wat uw situatie is en wat uw wensen zijn.
 2. We doen een inspectie van het dak.
 3. U krijgt een compleet rapport met uw bevindingen.
 4. Samen met u maken we een plan om uw problemen te verhelpen.
 5. De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren dakdekkers. Als het gaat om een dak van een instelling, bedrijf of overheidsinstantie houden we rekening met de werknemers en eventuele bezoekers zodat zij zo weinig mogelijk last van ons ondervinden.
 6. Het dak wordt opgeleverd als we er zeker van zijn dat alle problemen zijn opgelost. U krijgt bovendien een dakgarantie van 10 jaar.

De specialismen van Ben Roos

Groendaken

Een groendak is begroeid met planten. Groendaken hebben talloze voordelen. Ze isoleren goed, ze zijn goed voor de biodiversiteit van de leefomgeving en ze verbeteren het rendement van zonnepanelen.

Dakinspectie

We doen eerst een dakinspectie voordat we met de werkzaamheden beginnen. Met een dakinspectie brengen we de problemen in kaart. Het dak wordt daarbij ingemeten en er wordt een insnijding gemaakt. Op die manier zien we hoe het dak is opgebouwd.

Een dakinspectie is handig om te ontdekken waar bestaande problemen vandaan komen en om eventuele toekomstige problemen te voorkomen.Op basis van de inspectie geven wij u bovendien professioneel en onafhankelijk advies.

Dakdekker omgeving Waddinxveen

Dakveiligheid

Veilig werken is voor alle partijen belangrijk. Volgens de wet bent is de eigenaar verantwoordelijk voor de veiligheid op het dak. Dit geldt alleen voor gebouwen met daken hoger dan 2,5 meter boven het maaiveld of 2,5 meter boven andere daken.

Ben Roos neemt alle zaken rondom dakveiligheid voor u uit handen. Onze dakdekkers zijn uitgerust met diverse persoonlijke veiligheidsmiddelen, zoals een harnas en positioneringslijnen. We brengen bovendien permanente veiligheidsvoorzieningen aan en zorgen voor een veilige dakopgang.

Advies

Wij voeren niet alleen dakwerkzaamheden uit, maar we geven u ook graag advies over daken. We delen graag onze kennis met u over subsidies, dakmaterialen en afwatering en andere zaken die met daken te maken hebben. Wist u bijvoorbeeld dat door een bladvanger in de goot het regenwater makkelijker wegloopt?

Onderhoud

Onderhoud is essentieel. Regelmatig onderhoud voorkomt lekkage en verlengt de levensduur van uw dak. Tijdens een onderhoud wordt uw dak nagekeken op gebreken, uw dak wordt schoongemaakt en er worden reparaties gedaan. Bij Ben Roos geniet u van een zeer voordelig onderhoudscontract.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Voorgaande projecten in Waddinxveen

Waddinxveen: Dakrenovatie van Dijken Glas

Bekijk project

Waddinxveen: Dakrenovatie-isolatie Delta Wines (7000 m2)

Bekijk project

Keurmerken, samenwerkingspartners en certificaten

Concept partner – Ben Roos is een partner van IKO Roof. IKO Roof levert toplagen van topkwaliteit.

Polygum dealer – Ben Roos is officieel dealer van Polygum Nederland.

Vebidak – Vebidak is een brancheorganisatie voor bitmunieuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven waarbij Ben Roos is aangesloten.

Roof2Roof – Een samenwerkingspartner van ons. Roof2Roof recyled bitumen daken.

VCA – Wij hebben een VCA certificaat, wat betekent dat we aan alle controlepunten van Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers voldoen.

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.