leerbedrijf

Heeft u last van lekkage of heeft u nieuwe dakbedekking nodig en bent u op zoek naar een dakdekker in Leidschendam? Dakdekkersbedrijf Ben Roos is zeer professioneel en is een expert op het gebied van daken. Alle soorten dakbedekking in ons assortiment zijn volledig waterdicht. Zo is uw dak tochtvrij en bestand tegen diverse weersomstandigheden. We herstellen uw lekkage, waardoor u er binnen weer warm en droog bij zit.

Voordelen van Ben Roos

Wij verrichten allerlei werkzaamheden en dat doen we met groot succes. U profiteert van een groot aantal voordelen bij Ben Roos:

Duurzaamheid

Houdt u rekening met het milieu en doet u aan verantwoord ondernemen? Kies dan voor een duurzaam dak. Wij verduurzamen uw dak op allerlei manieren. Zo voorzien we uw dak van hoogwaardige dakisolatie. We brengen ook witte leislag op uw dak aan. Dit is een witte dakbaan die zonnewarmte reflecteert en het helpt om fijnstof te zuiveren. Witte leislag bestaat zelf voor een groot deel uit gerecyclede grondstoffen.

Garantie

Wij voorzien uw dak van duurzame dakbedekking. Van de dakbedekking heeft u nog jarenlang plezier. U krijgt ook nog eens 10 jaar garantie op alle dakmaterialen.  

Veiligheid

De eigenaar is degene die volgens de Nederlandse wet verantwoordelijk is op het dak. Ben Roos neemt die last graag van u over. Wij doen een uitgebreide risicoinventarisatie voordat wij beginnen en nemen alle mogelijke veiligheidsmaatregelen. Zo brengen we vaak permanente dakvoorzieningen aan, zodat ook in de toekomst het dak veilig te betreden is.

Dakdekker Leidschendam

Onafhankelijk advies

Ben Roos is niet gebonden aan een bepaalde leverancier. Daarom hebben we geen baat bij de keuze voor een bepaald materiaal. We gaan volledig uit van uw wensen en budget en we voorzien u van de ideale oplossing.

Echte vakmannen

Onze dakdekkers zijn goed opgeleid en weten van wanten. Ze hebben ervaring en zijn volledig klantgericht. Ze geven u graag dakadvies en leveren altijd werk van topkwaliteit.

Ben Roos Dakbedekking

Daarom kiest u voor de dakbedekking van Ben Roos!

Al onze dakdekkers zijn experts op het gebied van dakbedekking en hebben een gedegen opleiding gevolgd. Ze blijven up-to-date door cursussen te volgen en hebben veel ervaring opgedaan.

Ben Roos werkt alleen met materialen van hoge kwaliteit, die ook nog eens milieuvriendelijk zijn. De materialen gaan lang mee, waardoor u nog jaren plezier van uw dakbedekking heeft.

Als u uw dakbedekking laat vervangen door de specialisten van Ben Roos. U weet bij ons precies waar u aan toe bent. Geniet van geweldige service: van aanvraag tot de nazorg.  

Onze dakwerkzaamheden

Schakel professioneel dakdekkersbedrijf Ben Roos in voor allerlei dakwerkzaamheden in Leidschendam:

Daken onderhouden

Wij maken uw hele dak grondig schoon: van dakbedekking tot de dakgoot. Er worden bovendien kleine herstelwerkzaamheden verricht. Als er grote problemen aan uw dak worden geconstateerd, plannen we samen met u herstelwerkzaamheden in.  

Onderhoudscontracten voor werkzaamheden aanbieden

Bij ons profiteert u van een onderhoudscontract waarin de staat van uw dak vermeld staat. Het is bij ons mogelijk om voor één of voor meerdere woningen tegelijk een onderhoudscontract af te sluiten. U geniet van een voordelig onderhoudscontract.

Dakdekker omgeving Leidschendam

Dakisolatie plaatsen  

De dakdekkers van Ben Roos zorgen voor nieuwe en betere dakisolatie. Uw dak is hierdoor uitstekend geïsoleerd. Uw huis is in de zomer koel en in de winter lekker warm.Dat is een prettig gevoel.

Daken vernieuwen

Heeft u een nieuw dak nodig? Wij vervangen uw dak. Of u nu een plat dak of een schuin dak heeft.

Uw dak renoveren

Als u problemen aan uw dak heeft, dan helpen wij u. Wij renoveren uw dak, waardoor al uw problemen verdwijnen en uw dak er weer als nieuw uitziet.

Groendak aanleggen

Een groendak is milieuvriendelijk en heeft een groot isolerend vermogen. Wij leggen allerlei soorten groendaken aan, van tuindaken met allerlei recreatieve doeleinden tot sedumdaken met alleen vetplanten.

Daklekkages herstellen

Heeft u last van een lek dak? Één van onze vakkundige dakdekkers herstelt uw lekkage meteen op een efficiënte manier.

Dakgoten vervangen

Als uw dakgoot lekt, zorgt dat voor grote problemen. Na verloop van tijd worden de problemen worden alleen maar groter. Schakel daarom zo snel mogelijk Ben Roos in.

Dakinspectie

Als u zonnepanelen wilt laten plaatsen of een groendak wilt laten aanleggen, is het van belang dat u eerst een dakinspectie laat verrichten. Door een dakinspectie weet u precies hoe het met uw dak ervoor staat.

Ben Roos Dakbedekking

Bitumen dakbedekking

Wij gebruiken voornamelijk bitumen dakbedekking, vanwege de hoge kwaliteit. Bitumen is gemaakt van aardolie in combinatie met glasvlies of met polyester. Deze dakbedekking is al decennialang populair. Het is zeer elastisch en wordt vooral gebruikt voor platte en ook licht hellende daken.

Soorten bitumen

Er zijn twee soorten bitumen: SBS (Styreen Butadieen Styreen) en APP (Atactisch Poly Propyleen):

Voordelen

Projecten in de buurt van Leidschendam

Ben Roos is in 1985 opgericht. In die tijd hebben we vele dakwerkzaamheden verricht, onder andere in de buurt van Leidschendam:

https://www.benroos.nl/project/dakrenovatie-viba-zoetermeer/
https://www.benroos.nl/project/dakrenovatie-dreumel-ramen-en-deuren-haag/

Samenwerkingen en certificaten

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.