leerbedrijf

Zoetermeer: Dakrenovatie Viba

Dakrenovatie Viba Zoetermeer.

VIBA is een adviserende verkooporganisatie die technische kennis en hoogwaardige oplossingen en producten biedt voor applicatie in de diverse sectoren van de maakindustrie in de Benelux, met een ongekend specialisme op het gebied van bevestigingstechniek.

Al meer dan 25 jaar is Viba klant bij Ben Roos Dakbedekking BV, bij Viba staat kwaliteit en veiligheid boven alles. Met jaarlijks dakonderhoud en meerjarenplan worden de daken jaarlijks bijgehouden. Permanente dakveiligheid voorzieningen zorgen ervoor dat de werkzaamheden veilig en conform de huidige wetgeving kunnen worden uitgevoerd.

Voor 2017 stond het magazijndak op de planning, omdat het over een zogenaamde tweede overlaging gaat is er eerst een berekening gemaakt door de constructeur, om zodoende te controleren of de dakconstructie niet te zwaar wordt belast (mede uit oogpunt van wateraccumulatie).

 

Naam: Viba
Locatie: Zoetermeer
Middelen: Constructie berekening, gemodificeerde btumineuze dakbedekking, permanente dakveiligheid, dakonderhoud en jaarlijkse keuring dakveiligheid voorzieningen
Doorlooptijd: 1997- 2023