leerbedrijf

DAK OP EEN ZWEMBAD OF EEN ZWEMBAD OP EEN DAK

Dak zwembad

Zoekt u naar een zwembad op een dak? Of een dak op een zwembad? In beide gevallen staat Ben Roos voor uw klaar. Ben Roos is een professioneel dakdekkersbedrijf met meer dan 32 jaar ervaring. We hebben al meerdere malen zwembaden als klant met succes geholpen.

Zwembad op een dak plaatsen

Zwembaden wegen veel. Stel dat u een klein zwembad wilt plaatsen van 2 bij 4. Het zwembad is 1,5 meter diep. De inhoud is dus 2 keer 4 keer 1,5 = 12 vierkante meter. 12 vierkante meter is 12000 liter. 12000 liter water weegt 12000 kilo. Zelfs een klein zwembad is dus al heel zwaar.

Als uw dak het extra gewicht van het zwembad niet aankan, beschadigt het of stort het zelfs in elkaar. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Schakel Ben Roos in. Vertel wat de dimensies van uw zwembad en wij kijken of uw dakconstructie het gewicht aan kan. Als uw dakconstructie inderdaad sterk genoeg is voor een zwembad, maken we uw dak klaar voor het zwembad. We zorgen voor de juiste ondergrond voor uw zwembad.

Een zwembad is een heerlijke plek om te ontspannen. Het wordt nog aantrekkelijker als u er een daktuin om heen laat aanleggen. Denk aan een heerlijke ligweide of een parklandschap met bomen waar mensen lekker in de schaduw kunnen liggen.

Ben Roos legt prachtige daktuinen aan. Vertel ons uw wensen en wij creëren de perfecte daktuin voor u.

Dak op een zwembad plaatsen

Wilt u van uw buitenzwembad een binnenzwembad maken? Dan moet u een gebouw laten plaatsen. Wij maken een solide dak op het gebouw. Het dak gaat lang mee. Wij zorgen voor een goede hemelafwatering. Zo voorkomen we daklekkage.

Een ander belangrijk onderdeel van een dak is de dakbedekking. Wij werken met kunststof en bitumen dakbedekking. Kunststof dakbedekking is duurzaam, flexibel, brandveilig en bestand tegen wortelgroei van planten en onkruid. Kunststof dakbedekking is bovendien geschikt voor de waterdichting van zwembaden.

Bitumen dakbedekking is UV bestendig, het heeft een uitstekende hechting en is zeer duurzaam.

Dak op een zwembad repareren

Lekt het dak van uw zwembad? U heeft een specialist nodig om uw probleem op te lossen. Schakel de hulp van Ben Roos. We hebben geavanceerde apparatuur om het lek op te sporen. Als u contact met ons op neemt, komen we naar u toe en doen onderzoek naar de oorzaak van de lekkage. Als het mogelijk is, wordt de lekkage meteen verholpen. Soms is er meer nodig om het dak te repareren en plannen we met u een vervolgafspraak.

Dak op een zwembad onderhouden

Een dak moet regelmatig onderhouden worden om te voorkomen dat er lekkage ontstaat. Bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Vraag een dakinspectie aan en een dakspecialist komt bij u langs. De dakspecialist bekijkt uw dak aan alle kanten. Algen, mos en bladeren worden verwijdert en uw dakgoot wordt schoongemaakt.

Komt onze dakspecialist beschadigingen aan uw dak tegen? Kleine reparaties worden direct uitgevoerd. Grotere reparaties worden samen met u ingepland.

Dak op een zwembad renoveren

Het is heel vervelend als u problemen aan uw dak heeft. Het leidt vaak tot lekkage en daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Ben Roos voert daarom vaak dakrenovaties uit. Bij een dakrenovatie herstellen we uw dak en verhelpen we uw problemen.

Voorgaande projecten

Wij zijn gevestigd in Bodegraven en werken in de hele regio. Zoekt u bijvoorbeeld dakdekkers in Capelle aan de IJssel? Wij helpen u.

Onze slogan is niet voor niets: ‘geen woorden maar daken’. Dit zijn twee projecten die we met veel succes hebben afgerond.

Oegstgeest: Dakrenovatie zwembad Poelmeer

Bekijk project

Reeuwijk: Shingles dakbedekking Zwembad de Fuut

Bekijk project

De kracht van Ben Roos

Wij zijn uniek vanwege onze enorme ervaring en onze grote deskundigheid. Daarom heeft u alleen bij ons deze voordelen:

  1. Vakbekwame dakdekkers: Onze dakdekkers zijn specialisten in hun vakgebied. Ze leveren daarom topwerk af. Ze beantwoorden bovendien al uw vragen op het gebied van daken.
  2. Kostenbesparend: U wil natuurlijk zo weinig mogelijk geld kwijt zijn. Dat snappen wij. Daarom kijken we samen met u naar kostenbesparende oplossingen.
  3. Ervaring: We hebben aan meer dan 5.000 daken gewerkt. Of het gaat om de isolatie, het herstel of het bedekken van daken, wij houden van ons werk en we doen het goed.
  4. Nieuwste dakdekkersmaterialen: Met de moderne en geavanceerde materialen helpen we u van al uw dakproblemen af.
  5. Garantie: Bij ons krijgt u een dakgarantie van 10 jaar. Geniet van een dak waar u nog jaren mee vooruit kan.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Certificaten

Als professioneel dakdekkersbedrijf bezitten we allerlei certificaten:

VCA – Ben Roos is VCA gecertificeerd. Dit betekent dat wij voldoen aan alle controlepunten van Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Polygum dealer – Ben Roos is officieel dealer van Polygum Nederland.

Concept partner – Ben Roos is partner van IKO Roof, toplagen van topkwaliteit.

Roof2Roof – Ben Roos werkt samen met Roof2Roof. Een betrouwbare partner van de recycling van bitumen daken.

Vebidak – Ben Roos is aangesloten bij de brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven, oftewel Vebidak.

Polygum erkend – Een fenomenale groothandel in Nederland op het gebied van dakbedekkingsmaterialen.