leerbedrijf
Dakdekker Capelle aan den IJssel

DAKDEKKER CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Uw professionele dakdekker in Capelle aan den IJssel

Heeft u last van lekkage? Lekkage is een groot probleem. Het is daarom van groot belang dat lekkage zo snel mogelijk opgelost wordt. Neem contact op met Ben Roos, dé dakdekker in Capelle aan den IJssel en u bent razendsnel van uw lekkage af. U kunt bij ons ook terecht voor andere dakwerkzaamheden, zoals dakisolatie, het vervangen van dakbedekking, dakonderhoud en de aanleg van groendaken.

De voordelen van Ben Roos

 • Meer dan 32 jaar ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • Snel bij u
 • U krijgt volledig onafhankelijk advies
 • Wij ontzorgen u volledig
 • 10 jaar garantie op uw dakbedekking
 • In bezit van diverse certificaten

Heeft u een daklekkage in Capelle aan den IJssel?

Daklekkage houdt in dat er vocht door uw dak heen lekt. Dat betekent dat uw dak niet volledig waterdicht is. Een lek dak veroorzaakt veel stress. Gelukkig is er makkelijk iets aan te doen. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u snel van uw lekkage af bent.

Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk actie onderneemt. Anders is er grote kans dat u last krijgt van de volgende problemen :

 • Onherstelbare schade
 • Waardevermindering van uw pand
 • Kortsluiting
 • Schade aan uw interieur
 • Schimmels

Zo lost u uw daklekkage op

We hebben voor u dit handige stappenplan gemaakt, waarmee u uw daklekkage snel oplost:

 1. Neem contact met Ben Roos op. Wij zijn zowel via de telefoon als via mail bereikbaar. Ons telefoonnummer is 0172-617409 en ons email-adres is info@benroos.nl. Leg uit wat uw situatie is. Wij planning daarna samen met u in welke werkzaamheden we wanneer gaan uitvoeren.
 2. We maken foto’s van de schade die de lekkage heeft aangericht. Vervolgens doen we een grondige inspectie om te achterhalen wat de oorzaak van de lekkage is.
 3. In overleg met u stellen we een offerte op waarin helder onder elkaar staat welke werkzaamheden worden verricht en wat het tarief is.
 4. Als u het eens bent met de offerte, gaan wij op de afgesproken datum voor u aan de slag.

Nieuwe dakbedekking

Door weer en wind verweert uw dakbedekking. Als u op tijd uw dakbedekking laat vervangen, voorkomt u een daklekkage. Laat uw oude dakbedekking door ons vervangen! Wij verwijderen uw oude dakbedekking en brengen nieuwe dakbedekking van hoge kwaliteit aan.

De nieuwe dakbedekking is 100% waterdicht, isoleert goed en is zeer duurzaam. U krijgt daarbij een garantie van 10 jaar op uw nieuwe dakbedekking. U geniet nog vele jaren van een geweldig dak.

Onze specialismen

Advies

Wij zijn specialisten op het vlak van daken. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over daken. U krijgt direct antwoord.

Onderhoud

Sluit een onderhoudscontract bij ons af! Op die manier zorgen we ervoor dat uw dak zich in een perfecte staat blijft bevinden. Uw dakbedekking wordt helemaal nagekeken, er worden kleine reparaties gedaan als dat nodig is en we maken uw dak bovendien schoon.

Dakveiligheid

Bij het werken op grote hoogte is veiligheid altijd van groot belang. Voor onze medewerkers, maar ook voor u. Als een dak namelijk hoger dan 2,5 uitsteekt boven het maaiveld of boven andere daken, is de eigenaar verantwoordelijk voor de veiligheid op het dak. Om u deze zorg te ontnemen en om de veiligheid te waarborgen, treffen we allerlei maatregelen. Onze dakdekkers gaan bijvoorbeeld met een kooiladder op een veilige manier het dak op.

Dakinspectie

Er wordt eerst een dakinspectie gedaan, voordat de dakwerkzaamheden beginnen. Met een inspectie komen we er precies achter hoe het met de staat van uw dak gesteld is. We maken een insnijding, zodat we zien hoe uw dak is opgebouwd. Na de dakinspectie stellen we een uitgebreid advies op.

Groendaken

Een groendak is begroeid met planten. Het ziet er prachtig uit en bovendien hebben groendaken allerlei voordelen:

 • Bevordert de biodiversiteit
 • Verbeterd het rendement van zonnepanelen
 • Zeer isolerend
 • Planten houden het hemelwater vast, waardoor uw afwatering minder te verduren krijgt.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Voorgaande projecten in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel: Dakrenovatie Bouwsteenschool

Bekijk project

Capelle aan den IJssel: Dakrenovatie-isolatie Contrabasschool

Bekijk project

Certificaten, keurmerken en samenwerkingspartners

Als professioneel dakdekkersbedrijf bezitten wij verschillende certificaten en keurmerken. We werken bovendien samen met andere professionals op het gebied van daken.

Roof2Roof: Roof2Roof recyled bitumen daken is één van onze samenwerkingspartners.

VCA: Wij bezitten een VCA certificaat. Dat betekent dat we aan alle controlepunten van Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers voldoen.

Concept partner:Ben Roos is een partner van IKO Roof. IKO Roof levert toplagen van topkwaliteit.

Vebidak: De brancheorganisatie voor bitmunieuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven.

Polygum dealer: Wij zijn de officieel dealer van Polygum Nederland.

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.