leerbedrijf

Specialist in Dakbedekking voor Ziekenhuizen

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren, bedekken, isoleren, inspecteren en het onderhouden van ziekenhuisdaken. Ook inspecteren we ziekenhuisdaken voordat er zonnepanelen op geplaatst worden om te voorkomen dat het dak kort na plaatsing vernieuwd moet worden.

Daarnaast is dat het voor cruciaal om tijdens de planning en uitvoering van dakdekkerswerkzaamheden rekening te houden met:

 • Medewerkers, patiënten en bezoekers
 • Ziekenhuis werkplanning, zoals operaties
 • Beperking van overlast door transport, werkzaamheden en materiaal

Dit doen we door te werken met:

 • Een professioneel advies in de ontwerpfase van het dak
 • Gedetailleerde planning die altijd up-to-date en inzichtelijk is voor alle partijen
 • Extreem flexibele werktijden (bijvoorbeeld in het weekend of ’s avonds)
 • Hoogste veiligheidsnormen en dakveilig verankeringsmateriaal
 • Ervaren dakdekkers in eigen beheer
 • Dakgarantie van 10 jaar

Ieder dak is uniek. De problematiek en vraagstukken verschillen per dak. Verduurzaming, plaatsing van zonnepanelen of andere wensen: schakel ons in en we gaan van start met een grondige inspectie. U krijgt een compleet rapport dat afgestemd is op uw situatie.

Hieronder kunt u lezen wat een opdrachtgever zelf zegt:

Beste Ben,

Tot op heden gaat het voorspoedig, ik ben donderdag even wezen kijken op het werk en wat ik zag stemde mij en Stephan tevreden. Ook de communicatie met Vilmos is prettig.

Gerben van Essen – Projectleider ziekenhuis Tergooi (Hilversum)

 

Onze specialismen

Wij zijn al meer 30 jaar actief. Sinds 1985 bedekken en onderhouden wij honderden daken per jaar. Wij zijn ook met zeer regelmatig actief voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Duurzaamheid, een verlaagde energierekening, beperkte temperatuurschommelingen… we zijn ons bewust van alle facetten die belangrijk zijn voor ziekenhuizen.

Hoe we met u meedenken:

Verduurzamen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een veelbesproken onderwerp. Duurzaamheid is daar een essentieel onderdeel van. De dakbedekking van Ben Roos Dakbedekking BV houdt rekening met het klimaat, doordat de CO2-uitstoot wordt verlaagd, bijvoorbeeld middels luchtzuiverende eco-dakbedekking.

Ook het plaatsen van zonnepanelen is enorm veel vraag naar, met name bij ziekenhuizen. Maak een vrijblijvende afspraak met ons om alle mogelijkheden tot verduurzaming netjes in kaart te brengen.

Dakdekker ziekenhuis

Service en advies

Het draait niet alleen om dakdekken of het isoleren van daken, maar ook de service en adviserende rol zijn doorslaggevend. Subsidies voor zonnepanelen, energiebesparingen, verzekeringen en aansprakelijkheid… wij beschikken over alle kennis en delen dit graag met u. Wij geven u ook geven u ook graag advies over allerlei zaken rondom dakbedekking, bijvoorbeeld welk materiaal het meest geschikt voor dak is.

Dakbedekking

Een daklekkage is ontzettend vervelend. Het geeft een onveilig gevoel. Een 100% waterdicht dak is belangrijk om zorgeloos te werken, te revalideren en te ondersteunen. Daarom werken wij met dakbedekking van de hoogste kwaliteit, waaronder bitumen- en kunststof dakbedekking.

Dakonderhoud

Wij werken altijd met zeer aantrekkelijke onderhoudscontracten. Het kan gebeuren dat – door de diverse weersinvloeden en het wisselvallige klimaat – er op lange termijn scheurtjes, blazen of gaten in uw dak ontstaan. Wij controleren uw dak periodiek. Schoonmaken, inspecteren, repareren… onderhoud is essentieel om de kwaliteit van uw dak te waarborgen en de verwachte levensduur te verlengen. U belt, wij komen er direct aan.

Dakisolatie

Wij verlagen uw energierekening met onze isolatie. Een vermindering aan temperatuurschommelingen wat resulteert in een bijzonder lage energierekening. Doordat uw dakisolatie perfect in orde is, hoeft u minder te stoken en daardoor minder te betalen.

Dakinspectie

Een daklekkage is bijzonder onaangenaam en het geeft een onveilig gevoel. Denkt u dat het nodig is dat wij een keer uw dak inspecteren en (toekomstige) problemen opsporen? Laat ons uw dak inspecteren. Wij kijken of uw dak 100% waterdicht en veilig is. U ontvangt een uitgebreid en onafhankelijk advies.

Voorbeelden van succevolle projecten bij zorginstellingen

Hilversum: Dakrenovatie ziekenhuis Tergooi

Dakrenovatie isolatie ziekenhuis

Bekijk project
Groen(tuin)dak

Sliedrecht: Dakrenovatie ASVZ (23.000 m2)

Verduurzaamde daken met groen.

Bekijk project

De voordelen van Ben Roos Dakbedekking BV

Ontdek hieronder een checklist voor een specialistische dakdekker voor ziekenhuizen en zorginstellingen:

 1. Duurzame daken: Een verduurzaming van daken verlagen uw energierekening. Duurzaamheid zorgt voor een beter milieu. Samengevat: u stookt minder en verlaagt zo direct de CO2-uitstoot.
 2. Dakgarantie: Een erkende en gecertificeerde dakdekker als Ben Roos Dakbedekking BV voorziet uw dakbedekking en – na een zeer grondige en deskundige inspectie – van een gerichte update. Het dak van uw ziekenhuis krijgt een garantie van 10 jaar.
 3. Optimale isolatie: Geniet zorgeloos van een pand met minimale temperatuurschommelingen en profiteer van een optimale isolatie van uw dak.
 4. Onafhankelijk advies geven: Wij zijn een onafhankelijk bedrijf en daardoor in geen enkel opzicht gebonden aan leveranciers of andere betrokken partijen.
 5. Kostenbesparend: Wij denken met u mee als het gaat om het kostenplaatje. We kijken gericht naar de vlakken waar we kosten kunnen besparen en gaan altijd voor een duurzame, solide en betrouwbare oplossing.
 6. Snelheid: Er zijn situaties waar snelheid geboden is. Bij Ben Roos Dakbedekking BV beschikken wij over een compleet wagenpark waardoor wij zeer vlot bij u zijn. Bij dringende kwesties of spoedgevallen staan we al binnen 2 uur voor de deur.
 7. Dakveiligheid: Veiligheid eerst, dat staat bij ons altijd voorop. Dit doen wij door permanente veiligheidsvoorzieningen te plaatsen. Denk hierbij aan dakankerpunten en lijnsystemen die voldoen aan de wettelijke eisen. Alle dakdekkers zijn uitgerust met persoonlijke beschermingsmiddelen zoals een harnas, positioneringslijnen en allerlei professionele dakdekkersmaterialen.
 8. Ervaring: Sinds 1985 zijn daken onze passie, zo ook ziekenhuisdaken. We specialiseren ons in daken van groot formaat, zoals daken van ziekenhuizen of zorginstellingen.
 9. Volledig ontzorgd: Wij nemen alle werkzaamheden wat betreft daken voor u uit handen: van dakinspectie, tot onderhoud en herstelwerkzaamheden.
 10. Kwaliteit: Wilt u dat alles in één keer goed gebeurt? Ben Roos staat voor kwaliteit. Wij werken nauwkeurig en efficiënt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Ziekenhuis dak dakdekker

Keurmerken van Ben Roos Dakbedekking BV

Ben Roos Dakbedekking BV is een erkend en gecertificeerd dakdekkersbedrijf, ook voor zorginstellingen en ziekenhuizen. Het dakdekken van een ziekenhuis is vakwerk. Wij voorzien u van altijd van de beste dakdekking. Hieronder treft u een aantal keurmerken, certificaten en samenwerkingspartners:

VCA – Ben Roos Dakbedekking BV is VCA gecertificeerd. Wij voldoen aan alle controlepunten van Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Polygum dealer – Ben Roos Dakbedekking BV is officieel dealer van Polygum Nederland.

Concept partner – Ben Roos Dakbedekking BV is partner van IKO Roof, toplagen van topkwaliteit.

Roof2Roof – Ben Roos Dakbedekking BV werkt samen met Roof2Roof. Een betrouwbare partner van de recycling van bitumen daken.

Verbidak – Ben Roos Dakbedekking BV is aangesloten bij de brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven, oftewel Vebidak.