leerbedrijf

Sliedrecht: Dakrenovatie ASVZ (23.000 m2)

 

Naam: ASVZ
Locatie: Sliedrecht
Middelen: Duurzaam gemodificeerde dakbedekking, PIR dakisolatie 50-90mm, dakveiligheidsvoorzieningen, bliksemafleiders installatie, groendak met sedumbeplanting en dakonderhoudsplan
Doorlooptijd: Juni tot november 2014

Dakrenovatie-isolatie zorginstelling ASVZ circa 23.000 m2 dakrenovatie. Tegelijk met de dakrenovatie werden diversen bouwkundige aanpassingen doorgevoerd, zoals brandscheidingen, en de daken werden aanvullend geïsoleerd tot aan de huidige isolatienorm. Een gedeelte van het dak is voorzien van een groendak met waterbuffer en sedumbeplanting.

Aan de befreffende daken wordt regelmatig onderhoud gepleegd, zo wordt ook het groendak regelmatig nagelopen, genoeid en bemest. Onderhoud is beslist noodzakelijk om verstoppingen te voorkomen en het groendak te laten bloeien.

ASVZ is een zorgorganisatie, gespecialiseerd in kleinschalige zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking en psychische problematiek. Meer dan 5000 medewerkers zetten zich samen met ruim 1600 vrijwilligers in voor ongeveer 5200 cliënten in Zuid-Holland en West-Brabant. Dat kunnen (jong)volwassenen, ouderen, kinderen of gezinnen zijn.