leerbedrijf

Zonne-energie installatie platdak

Soledair heeft het eerste gratis zonne-energiedak geïnstalleerd bij Ben Roos Dakbedekking B.V. De bezoekers kregen een rondleiding op het dak en tekst en uitleg over de werking van het zonne-energiedak. Wethouder Oskam heeft het zonne-energiedak feestelijk geopend.

 

Maida Roos verzorgde de catering en deze was zelfs op het dak te vinden met een hapje en drankje. Voor de opening was er veel belangstelling en Ben Roos nodigt iedereen dan ook uit om te komen kijken naar het zonne-energiedak. Voor Bodegraven liggen er veel mooie kansen om een gratis zonne-energiedak aan te leggen. Elk bedrijf heeft wel een plat dak en kan op deze manier veel geld verdienen. Het lijkt Ben dan ook een geweldige uitdaging om van Bodegraven de groenste stad van Nederland te maken.

 

Gratis zonnepanelen worden mogelijk gemaakt door SOLEDAIR, een Bodegraafs collectief van specialisten op het gebied van zonne-energie en fiscale regelgeving. Met elkaar hebben ze een baanbrekend concept ontwikkeld. Hierdoor kan SOLEDAIR gratis zonnepanelen op uw dak plaatsen. Hoe werkt het? Na het sluiten van een passende overeenkomst voor de stroom die u geleverd krijgt, betaalt u de eerste 15 jaar een vast tarief. Na 15 jaar wordt de zonnestroominstallatie gratis uw eigendom, waardoor u nog jarenlang kunt genieten van gratis stroom.