leerbedrijf

RENOVATIE PLAT DAK

Als uw dakbedekking aan het einde van de levensloop is gekomen wordt het tijd om uw dak te renoveren of vervangen. Het is belangrijk om hier op tijd aandacht aan te besteden om problemen aan uw dak te voorkomen.

Dakinspectie

Om een goed advies te kunnen geven is het belangrijk dat de bestaande situatie in kaart wordt gebracht. Dit doen wij door middel van een dakinspectie. Tijdens de dakinspectie word het dak ingemeten, geïnspecteerd en er wordt een insnijding gemaakt om een zo goed mogelijk inzicht te krijgen van de bestaande dakopbouw. Naar aanleiding van de inspectie ontvangt u van ons een gedegen advies en prijsopgave.

Mogelijkheden bij Dakrenovatie

Wanneer uw dak wordt gerenoveerd biedt dit de mogelijkheid om opnieuw na te denken over het soort dakbedekking en over nieuwe functies van uw dak. Denk hierbij aan dakisolatie, gebruiksdaken of bijvoorbeeld zonne-energie. We kijken altijd samen naar de opties die bij u en uw dak passen.

Dakisolatie

Door aanvullende dakisolatie wordt het binnenklimaat verbeterd en wordt hierdoor een besparing gerealiseerd op de stookkosten waardoor de gehele investering op termijn wordt terug verdiend. Een ander voordeel is dat er minder temperatuurwisseling plaatsvind in de onderconstructie.

Dakisolatie

Bitumen of kunststof dakbedekking

De keuze voor een kunststof of een bitumen dakbedekking is afhankelijk van de situatie of uw voorkeur. In sommige gevallen wordt een combinatie van beide gemaakt. Bij een situatie waarbij de dakbedekking niet mag uitlogen b.v. waterbassin of zwembad geniet kunststof dakbedekking de voorkeur.

Dakrenovatie
Kunststof dakbedekking

Groendaken

Groendaken dragen bij aan het milieu, de flora en fauna, zorgen voor een waterbuffer en maken de mensen vrolijk tijdens werktijd.

Groen(tuin)dak

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.