Dakonderhoud Plat Dak

Een plat dak heeft regelmatig onderhoud nodig. Dit verlengt de levensduur van het dak en voorkomt onverwachte verrassingen. Het is belangrijk om een plat dak regelmatig schoon te laten maken. Daarnaast is regelmatig onderzoek naar de staat van het dak belangrijk.

Dakinspectie

Bent u benieuwd naar de onderhoudsstaat van het dak? Of zijn er problemen waar u advies bij nodig heeft? Vraag dan een dakinspectie aan. Onze dakexpert komt langs voor een inspectie en voert kleine reparaties direct uit. Is er meer nodig om het dak te repareren? Dan wordt er bepaald wat er moet gebeuren en bespreken we samen de vervolgacties.

Ik wil een dakinspectie aanvragen

Onderhoudscontract

Om duurzaamheid van het dak te kunnen garanderen is regelmatige inspectie en onderhoud nodig. Kies daarom voor een onderhoudscontract. Tijdens het dakonderhoud wordt het dak schoongemaakt en gecontroleerd op gebreken. Kleine reparaties worden gelijktijdig kosteloos hersteld. In overleg bepalen we hoe vaak er onderhoud gepleegd moet worden. Kortom wij nemen alle zorgen uit handen. Onderhoud is de sleutel tot een langere levensduur en zorgeloos wonen. Daarnaast is het onderhouden van uw dak ook van belang voor de garantie.

Kosten Onderhoudscontract

De prijs van een onderhoudscontract hangt af van verschillende factoren. Onder andere de ligging van het object, de omgeving en de omvang van het dak. Om deze reden kunnen we geen vaste prijs vastleggen die voor iedere woning van toepassing is. Vraag gerust een offerte aan voor het onderhoud van uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie over een onderhoudscontract aanvragen.

Voordelen

  • Vroegtijdige signalering gebreken
  • Langere levensduur dakbedekking
  • Periodiek onderhoud
  • Directe reparatie kleine gebreken
Vrijblijvende Offerte Onderhoudscontract

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.