Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking is duurzaam en heeft een hoge waterdichtheid. Bitumen dakbedekking is eenvoudig te verwerken en daarom in veel gevallen een geschikte vorm van dakbedekking. Het wordt vaak gebruikt bij platte en hellende daken. De dakbedekking wordt geleverd op rollen en aangebracht met een föhn en/of een brander.  Het is ook mogelijk om warme bitumen in een zelfklevende uitvoering te gebruiken.

De voordelen van bitumen dakbedekking zijn:

  • Duurzaam
  • Eenvoudige verwerking
  • Uitstekende hechting
  • UV bestendig (gemodificeerde bitumen)

Onderhoud Bitumen Dakbedekking

Heeft u last van lekkage of andere problemen met uw dak? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te beoordelen wat er aan de hand is. Na de inspectie ontvangt u van ons een offerte waarin duidelijk wordt uitgelegd welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd tegen welke kosten. Er wordt altijd gekeken naar de meest duurzame optie. Kan het dak gerepareerd worden, of is vervanging een betere keuze. Uiteraard is het altijd aan u om te bepalen wat er uiteindelijk gaat gebeuren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben Roos Dakbedekking BV

Ben Roos Dakbedekking BV is sinds 1985 gespecialiseerd in bitumen dakbedekkingen en kunstof dakbedekkingen. U kunt bij ons terecht om uw dak te laten bedekken met een bitumen dakbedekking en kunstof dakbedekking. Tevens verzorgen wij het dakonderhoud, dat regelmatig gepleegd dient te worden. Wij stellen dan een inspectierapport op, waardoor u op de hoogte wordt gehouden van de actuele stand van het dak. Als u bij ons een dakonderhoudscontract afsluit, wordt u automatisch gebeld voor een afspraak en heeft u geen omkijken meer naar uw dak.

Contact

Voor vragen en/of meer informatie over bitumen dakbedekking, kunstoog dakbedekking  of andere bouwkundige werkzaamheden, kunt u via ons contactformulier contact met ons opnemen. Ook zijn wij bereikbaar via 0172-617409.

 

Dakinspectie

Dakinspectie met insnijding bitumen dakbedekkingssysteem.

 

image

Aanbrengen bitumen dakbedekking met korte brander

 

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.