leerbedrijf
Na isoleren plat dak

Na isoleren plat dak

Plat dak na isoleren: houd de warmte binnen!

Heeft u last van lekkage, kou in uw huis, een verouderd dak? Dat is vervelend. Het zorgt voor vraagtekens en spanning. Laat een ervaren professional naar uw dak kijken. Wij voorzien u altijd van een zeer deskundige en duurzame oplossing. Een plat dak na isoleren vereist puur vakmanschap.

Onze service bestaat uit het isoleren, renoveren, inspecteren en het onderhouden van daken. Daken van parkeergarages, ziekenhuizen, villa’s, loodsen, verzorgingstehuizen, MKB’ers, ziekenhuizen, zwembaden: Ben Roos Dakbedekking BV is een erkend en gecertificeerd bedrijf.

Het fijne is dat u een dakgarantie van 10 jaar krijgt. Het staat voor een gevoel van zekerheid en het feit dat u jaren vooruit kan met uw dak. Bekwame dakdekkers zorgen voor een voordelige oplossing. Vraag nu gratis een offerte aan.

Wat houdt een dak na isoleren in?

Een dak na isoleren is het isoleren van een dak van een bestaand gebouw. Door middel van na-isolatie worden gerichte en vakkundige maatregelen genomen in bijvoorbeeld het dak, de vloer, de gevels of spouwmuren. Na-isolatie van het dak wordt gedaan van binnenuit en buitenaf.

Is het zo dat het bijna altijd tocht in huis? Neem dan contact op met Ben Roos Dakbedekking BV. Een grondige inspectie brengt aan het licht of uw huis geschikt is voor na-isolatie. Het scheelt u vaak wel 20% op uw energierekening. Er zijn twee mogelijkheden:

  1. Een dak na isoleren van binnenuit: het isoleren van een dak aan de binnenkant is een veel voorkomende vorm van dakisolatie. Dit wordt ook wel eens koud dak isolatie genoemd, omdat deze dakisolatie een ijzersterke buffer is tussen de warmte en uw dak. Een dak na isoleren van binnenuit is dikwijls de oplossing voor lastige vochtplekken en schimmelvorming.
  2. Een dak na isoleren buitenkant: het na isoleren van een dak aan de buitenkant dient door een vakbekwame professioneel te gebeuren. Bij dakisolatie aan de buitenkant wordt het dakbeschot van de juiste isolatie voorzien. Dit noemen we ook wel de warm dak methode. Dit heeft te maken met het feit dat onze dakisolatie een sterke buffer is tussen uw dakconstructie en de buitenlucht. Een dak na isoleren buitenkant? Neem direct contact met ons op.

Snel en vakkundig uw pand na isoleren door betrouwbare vakmensen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u direct verder.

De gevolgen van dakproblemen

Problemen aan een dak is voor veel mensen een probleem. En terecht! Er zijn een groot aantal nadelen die vastkleven aan dakproblemen. Onder meer de onderstaande nadelen kunnen een gevolg zijn van dakproblemen:

– Waardevermindering van uw pand.

– Gevoel van onveiligheid.

– Lekkages werken snel door naar andere plekken in uw huis.

– Onherstelbare schades aan uw pand.

Vakkundig en snel uw een probleem aan uw dak laten verhelpen door betrouwbare dakdekkers? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen u direct verder.

Zwammerdam: Dakrenovatie- en isolatie Zorginstelling Ipse de Bruggen

Bekijk project

De Meern: Dakisolatie en zonnepanelen woonhuis

Bekijk project

Waarom kiest u voor Ben Roos Dakbedekking BV

  1. Vakmanschap: U kiest voor ons en hierdoor kiest u voor een VCA gecertificeerd dakspecialist. Op deze manier kiest u voor bekwame vakmensen. Zij komen altijd de vooraf gemaakte afspraken na en lossen het probleem op.
  2. Ervaring: Al meer dan 30 jaar zijn wij iedere dag bezig met repareren, isoleren, inspecteren en onderhouden van daken. Al meer dan 5.000 daken hebben te maken gehad met onze vakmensen.
  3. Duurzame daken: De populariteit van duurzaamheid is groeiende. En terecht. Daken zijn vandaag de dag meer dan alleen beschutting. Een verantwoord dak is een duurzaam dak. U bent in staat energie op te wekken, te hergebruiken en vervolgens uw energierekening te verlagen. Milieuvriendelijk en portemonnee vriendelijk.
  4. Dakgarantie: Dit is een prettig gevoel. U krijgt van een erkende en gecertificeerde dakdekker een stevige dakgarantie van 10 jaar. Dit houdt in dat uw dak nog jaren meegaat. Heeft u daarna nog vragen of opmerkingen, dan zijn wij altijd bereikbaar voor u.
  5. Ontzorgen: Als u ons inschakelt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regelen dat alle werkzaamheden voor elkaar komen.
  6. Aanpassen naar gebruikersdak: Een dak heeft de mogelijkheid om over verschillende doeleinden te beschikken. Kies bijvoorbeeld voor een groendak of een lekker dakterras. Wij helpen u gericht verder. Advies, voordelige tarieven, wij beschikken over de oplossing voor iedere bestemming qua gebruik.
  7. Onafhankelijk advies geven: Wij zijn een onafhankelijk bedrijf en zodoende zijn wij nooit en te nimmer verbonden aan leveranciers. Wij hebben geen baat bij een keuze voor een specifiek product en u krijgt zo altijd onafhankelijk advies.
  8. Kostenbesparing: De tarieven van Ben Roos Dakbedekking BV zijn zeer voordelig. U krijgt een gedegen, solide en duurzame oplossing voor ieder probleem. Wij bieden u een gratis en vrijblijvende offerte aan.

VCA – We zijn VCA gecertificeerd: aan alle controlepunten van Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers is voldaan

Polygum dealer – We zijn officieel dealer van Polygum Nederland.

Concept partner – We zijn partner van IKO Roof, toplagen van topkwaliteit.

Roof2Roof – We werken samen met Roof2Roof. Een zeer betrouwbare partner van de recycling van bitumineuze daken.

Vebidak – We zijn aangesloten bij de brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven, oftewel Vebidak.

Polygum erkend – We werken samen met een fenomenale groothandel in Nederland op het gebied van dakbedekkingsmaterialen.