leerbedrijf

Ben Roos Dakbedekking:

Dé expert in dakisolatie in de Regio Rotterdam

Verlaag bedrijfskosten met dakisolatie van Ben Roos

Zijn uw bedrijfsactiviteiten gevestigd in Rotterdam en zoekt u naar manieren om uw bedrijfskosten te verlagen en tegelijkertijd een positieve impact op het milieu te maken? Ben Roos Dakbedekking BV biedt uw bedrijf in Rotterdam de ideale oplossing: dakisolatie. Deze strategische investering is niet alleen financieel verstandig, maar zet ook een stap in de richting van milieuvriendelijk ondernemen.

Waarom dakisolatie?

Het isoleren van uw bedrijfspand in Rotterdam is een verstandige keuze om meerdere redenen.

Ten eerste vermindert het aanzienlijk het warmteverlies in de winter, waardoor uw bedrijfsruimte comfortabel en warm blijft, ongeacht de weersomstandigheden buiten. In de zomer fungeert dakisolatie als een effectieve barrière tegen de hitte, waardoor de binnentemperatuur van uw bedrijfspand aangenaam blijft zonder overmatig gebruik van airconditioning. Hierdoor hoeft uw bedrijf minder te verwarmen en te koelen, wat direct leidt tot aanzienlijke besparingen op uw energiekosten.

Besparingen op energiekosten

Dankzij de hoogwaardige dakisolatie door Ben Roos Dakbedekking BV kunnen bedrijven in Rotterdam jaarlijks aanzienlijke besparingen realiseren op hun energierekeningen. Het isoleren van uw dak vermindert de noodzaak voor constante verwarming en koeling, waardoor u aanzienlijk minder uitgeeft aan verwarmings- en koelingskosten. Deze besparingen hebben een directe positieve invloed op uw bedrijfsresultaten.

Bovendien is energiebesparing niet alleen financieel voordelig, maar draagt het ook bij aan de vermindering van de ecologische voetafdruk van uw bedrijf. Rotterdam, als een stad die streeft naar duurzaamheid en milieubescherming, waardeert bedrijven die actief deelnemen aan initiatieven voor energie-efficiëntie en CO2-reductie. Door te investeren in dakisolatie laat uw bedrijf zien dat het zich bewust is van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en zich inzet voor een groenere toekomst voor Rotterdam.

Wet- en Regelgeving

Als bedrijf in Rotterdam bent u onderworpen aan wet- en regelgeving met betrekking tot energie-efficiëntie en duurzaamheid. Het voldoen aan deze voorschriften is niet alleen wenselijk, maar vaak verplicht. De gemeente Rotterdam heeft in lijn met nationale en internationale inspanningen ambitieuze doelstellingen gesteld om de CO2-uitstoot te verminderen en duurzaamheid te bevorderen. Dakisolatie kan een belangrijk onderdeel zijn van uw bedrijfsstrategie om aan deze voorschriften te voldoen.

Ben Roos Dakbedekking BV begrijpt de complexiteit van deze wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat uw dakisolatieproject voldoet aan alle wettelijke eisen en voorschriften. We bieden deskundig advies en begeleiden uw bedrijf door het gehele proces, van planning en installatie tot certificering.

Samenvattend

Dakisolatie door Ben Roos Dakbedekking BV biedt bedrijven in Rotterdam niet alleen aanzienlijke besparingen op energiekosten, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst voor uw bedrijf en de stad Rotterdam als geheel. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe dakisolatie uw bedrijf kan helpen flinke kostenbesparingen te realiseren en uw bijdrage te leveren aan een groenere en duurzamere Rotterdam. U investeert niet alleen in uw bedrijf, maar ook in een duurzame toekomst voor de stad.

Groendak

Een andere manier om uw dak te verbeteren is door te kiezen voor een ‘groen dak’. Een groen dak is een dakbedekking die bedekt is met levende planten en vegetatie. Dit heeft tal van voordelen, zoals het verminderen van de omgevingstemperatuur, het verbeteren van de luchtkwaliteit, het verminderen van regenwaterafvoer en het bevorderen van biodiversiteit. Bovendien biedt een groen dak extra isolatie, waardoor uw energiebesparingen verder toenemen. Het is een ecologisch verantwoorde keuze die niet alleen duurzaamheid bevordert, maar ook een esthetisch aantrekkelijke uitstraling geeft aan uw gebouw.

Zonnepanelen

Naast isolatie en groene daken bieden wij ook zonnepanelen als onderdeel van onze verbeteringsoplossingen. Zonnepanelen zijn een uitstekende manier om duurzame energie op te wekken en uw energiekosten te verlagen. Door zonnepanelen op uw dak te installeren, kunt u profiteren van groene energie en zelfvoorzienend worden in uw stroombehoeften. Bovendien kunt u in sommige gevallen zelfs overtollige energie terugleveren aan het elektriciteitsnet, waardoor u extra besparingen kunt realiseren.

Bij Ben Roos Dakbedekking bieden we ook een combinatie van isolatie, groene daken en zonnepanelen aan. Door deze verschillende duurzame oplossingen te combineren, kunt u maximaal profiteren van energiebesparingen en milieuvoordelen. Onze ervaren professionals zorgen voor een hoogwaardige installatie en werken nauw samen met u om de beste oplossing voor uw specifieke behoeften te vinden.

De voordelen van dakisolatie

Kortom, het isoleren of verbeteren van uw platte bitumen dak biedt aanzienlijke voordelen op het gebied van duurzaamheid en kostenbesparing. Of u nu kiest voor isolatie, een groen dak, zonnepanelen of een combinatie daarvan, Ben Roos Dakbedekking staat voor u klaar met hoogwaardige dakoplossingen die uw gebouw optimaliseren en uw ecologische voetafdruk verkleinen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw dak te verduurzamen en kosten te besparen.

Advies

Ben Roos is niet gebonden aan een vaste leveranciers. U krijgt hierdoor altijd onafhankelijk advies van ons. Wij denken met u mee en hebben direct belang bij het bieden van de juiste oplossing. ZO krijgt u altijd een goede, gerichte en duurzame dakisolatie of renovatie voor uw dak in Zevenhuizen.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten of leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werken wij niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Enkele afgeronde projecten

We zijn voor overheden, particulieren en bedrijven werkzaam. In de jaren dat we actief zijn als dakspecialisten hebben we een grote hoeveelheid aan daken gerenoveerd, zoals:

 • Zwembaden: daken van zwembaden.
 • Foodindustrie: daken van gekoelde ruimtes, zoals magazijnen.
 • Parkeerdaken
 • Gezondheidszorg: ziekenhuisdaken, verzorgingstehuizen en overige zorginstellingen.
 • MKB: daken binnen het Midden Klein Bedrijf.
 • Kerken: daken van kerken, behalve de toren.

Keurmerken en certificaten

Ben Roos Dakbedekking BV vindt dakveiligheid erg belangrijk. Alle onze dakdekkers zijn vakmensen en nemen dakveiligheid ontzettend serieus. Alleen op veilige wijze wordt ons werk uitgevoerd. De dakdekkers van Ben Roos Dakbedekking worden vastgemaakt door middel van lijnsystemen en dak-ankerpunten. We zijn in het bezit van onderstaande certificaten en keurmerken:

 • VCA
 • Polygum dealer
 • Hydrotech dealer
 • Roof2roof
 • IKO roof concept partner
 • Stichting Duurzaam Bodegraven Reeuwijk
 • Lid van brancheorganisatie Vebidak

Offerte aanvraag – dakisolatie

*Wij doen geen pannendaken, rieten daken en leien daken.
Uw naam(Vereist)
Adres(Vereist)