leerbedrijf

Ben Roos Dakbedekking:

Uw partner voor dakisolatie Barendrecht

Welkom bij Ben Roos Dakbedekking BV, uw betrouwbare partner in dakisolatie in Barendrecht. Met jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het isoleren van platte, bitumeuze daken. Of u nu een particulier bent of een bedrijf met uitgestrekte dakoppervlaktes, wij bieden u een op maat gemaakte oplossing om aanzienlijk te besparen op uw energiekosten.

Waarom dakisolatie in Barendrecht?

Barendrecht in de regio Rijnmond herbergt talloze bedrijfspanden en woningen met platte daken. Het isoleren van uw dak is een strategische zet om uw energierekening te verlagen. In de koude maanden fungeert dakisolatie als een effectieve thermische barrière, waardoor uw pand warm blijft zonder overmatig gebruik van verwarming. In de warmere periodes biedt het bescherming tegen de hitte, waardoor de behoefte aan koeling afneemt. Deze tweevoudige werking resulteert in aanzienlijke besparingen op uw energiekosten gedurende het hele jaar.

Voordelen voor bedrijven met grote dakoppervlaktes

Voor bedrijven met aanzienlijke dakoppervlaktes zijn de voordelen van dakisolatie des te groter. Door uw dak te isoleren, vermindert u niet alleen de warmteverliezen, maar creëert u ook een geoptimaliseerde binnenklimaat. Uw bedrijfsruimte blijft comfortabel, wat niet alleen de energie-efficiëntie verhoogt, maar ook de productiviteit van uw medewerkers.

Comfortverhoging en kostenbesparing voor particulieren

Ook voor particulieren biedt dakisolatie een aantrekkelijke oplossing. Het verhoogt het comfort in uw huis, waardoor u kunt genieten van een aangename temperatuur, ongeacht het seizoen. Tegelijkertijd merkt u een merkbare daling van uw energierekening, waardoor uw investering in dakisolatie snel rendabel wordt.

Wet- en regelgeving

Daarnaast is het belangrijk om te benadrukken dat investeren in dakisolatie niet alleen een slimme keuze is voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Het voldoen aan de energie-efficiëntievoorschriften en duurzaamheidsdoelen, zoals gesteld in de wet- en regelgeving, toont uw maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Neem vandaag nog contact op

Ben Roos Dakbedekking BV staat klaar om u te ondersteunen bij het isoleren van uw platte, bitumeuze dak in Barendrecht. Bespaar energiekosten, verhoog het comfort, en draag bij aan een duurzamere toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt advies en ontdek de voordelen van dakisolatie voor uw woning of bedrijf. Uw investering in dakisolatie zal zich niet alleen vertalen in directe kostenbesparingen maar ook in een energie-efficiënte en comfortabele leef- of werkomgeving.

Daarom kiest u voor Ben Roos

Ben Roos Dakbedekking BV is zeer ervaren in projecten voor dakisolatie en onderhoud van daken van van bedrijfspanden. Dakisolatie door Ben Roos Dakbedekking BV is dé ideale oplossing voor ondernemers in Barendrecht die hun energiekosten willen verlagen. En die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Door te kiezen voor dakisolatie investeert u niet alleen in kostenbesparingen, maar ook in een groenere toekomst voor uw bedrijf.

Onze voordelen:

 • Voordelig
 • Totaal afhankelijk
 • Staat 24/7 voor u klaar
 • Werken volgens de hoogste veiligheidsnormen
 • 10 jaar dakgarantie
 • Meer dan 32 jaar ervaring
 • Diverse keurmerken
 • Snel bij u
 • U wordt volledig ontzorgd

De specialismen van Ben Roos

Groendaken
Een groendak is begroeid met planten. Groendaken hebben talloze voordelen. Ze isoleren goed, ze zijn goed voor de biodiversiteit van de leefomgeving en ze verbeteren het rendement van zonnepanelen.

Dakinspectie
We doen eerst een dakinspectie voordat we met de werkzaamheden beginnen. Met een dakinspectie brengen we de problemen in kaart. Het dak wordt daarbij ingemeten en er wordt een insnijding gemaakt. Op die manier zien we hoe het dak is opgebouwd.

Een dakinspectie is handig om te ontdekken waar bestaande problemen vandaan komen en om eventuele toekomstige problemen te voorkomen.Op basis van de inspectie geven wij u bovendien professioneel en onafhankelijk advies.

Dakveiligheid
Veilig werken is voor alle partijen belangrijk. Volgens de wet bent is de eigenaar verantwoordelijk voor de veiligheid op het dak. Dit geldt alleen voor gebouwen met daken hoger dan 2,5 meter boven het maaiveld of 2,5 meter boven andere daken.

Ben Roos neemt alle zaken rondom dakveiligheid voor u uit handen. Onze dakdekkers zijn uitgerust met diverse persoonlijke veiligheidsmiddelen, zoals een harnas en positioneringslijnen. We brengen bovendien permanente veiligheidsvoorzieningen aan en zorgen voor een veilige dakopgang.

Advies
Wij voeren niet alleen dakwerkzaamheden uit, maar we geven u ook graag advies over daken. We delen graag onze kennis met u over subsidies, dakmaterialen en afwatering en andere zaken die met daken te maken hebben. Wist u bijvoorbeeld dat door een bladvanger in de goot het regenwater makkelijker wegloopt?

Onderhoud
Onderhoud is essentieel. Regelmatig onderhoud voorkomt lekkage en verlengt de levensduur van uw dak. Tijdens een onderhoud wordt uw dak nagekeken op gebreken, uw dak wordt schoongemaakt en er worden reparaties gedaan. Bij Ben Roos geniet u van een zeer voordelig onderhoudscontract.

Onze werkwijze

Al meer dan 32 jaar is Ben Roos Dakbedekking B.V. een vertrouwd adres voor alle werkzaamheden aan daken. Zowel voor particulieren als voor bedrijven en overheidsinstellingen hebben we al vele dakproblemen verholpen. We zijn gevestigd in Bodegraven. Barendrecht is relatief dichtbij en we zijn daardoor snel ter plaatse.

De mogelijkheden, problemen en vraagstukken zijn bij elk dak weer anders. Elk dak vraagt daarom om een andere aanpak. We hebben wel een standaard-werkwijze

 • Het begint met een gesprek waarin u uitlegt wat uw situatie is en wat uw wensen zijn.
 • We doen een inspectie van het dak.
 • U krijgt een compleet rapport met de bevindingen.
 • Samen met u maken we een plan om uw problemen te verhelpen.
 • De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren dakdekkers. Als het gaat om een dak van een instelling, bedrijf of overheidsinstantie houden we rekening met de werknemers en eventuele bezoekers zodat zij zo weinig mogelijk last van ons ondervinden.
 • Het dak wordt opgeleverd als we er zeker van zijn dat alle problemen zijn opgelost. U krijgt bovendien een dakgarantie van 10 jaar.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken
Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Offerte aanvraag – dakisolatie

*Wij doen geen pannendaken, rieten daken en leien daken.
Uw naam(Vereist)
Adres(Vereist)