leerbedrijf

Ben Roos Dakbedekking:

Uw expert in dakisolatie in de Regio Rijnmond

Bent u een ondernemer in Hoek van Holland met een kantoor, bedrijfspand of zakelijke ruimte met een groot plat dakoppervlak? Dan is Ben Roos Dakbedekking BV uw partner in het realiseren van aanzienlijke besparingen op zowel uw energiekosten als operationele kosten.

Onze dakisolatie-oplossingen zijn speciaal ontworpen om uw bedrijf in Hoek van Holland te helpen energie te besparen en uw financiële resultaten te verbeteren.

Waarom dakisolatie?

Dakisolatie is de sleutel tot kostenbesparing en energie-efficiëntie voor kantoren, zakelijke gebouwen en bedrijfspanden in Hoek van Holland. Het biedt tal van voordelen, waaronder het verminderen van warmteverlies in de winter en het reguleren van de binnentemperatuur in de zomer.

Besparen op energie en kosten

Kiezen voor dakisolatie door Ben Roos Dakbedekking BV betekent directe besparingen op uw energierekening. Dankzij de isolatie hoeft u minder te investeren in het constant verwarmen of koelen van uw zakelijke ruimte in Hoek van Holland. Dit resulteert in lagere verwarmings- en koelingskosten en versterkt uw financiële positie.

Onze dakisolatieoplossingen zijn niet alleen gunstig voor uw bedrijfsresultaten, maar tonen ook uw inzet voor duurzaam en milieuvriendelijk zakendoen in Hoek van Holland. Minder energieverbruik betekent minder ecologische impact en draagt bij aan een groenere toekomst.

Wet- en regelgeving

In overeenstemming met de Nederlandse wet- en regelgeving worden bedrijven aangemoedigd om energie-efficiënte maatregelen te nemen. Dakisolatie kan u helpen te voldoen aan de voorschriften en doelstellingen voor energie-efficiëntie, zoals uiteengezet in het Klimaatakkoord en andere nationale regelingen.

Ben Roos Dakbedekking BV begrijpt de complexiteit van deze wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat uw dakisolatieproject in Hoek van Holland voldoet aan alle wettelijke eisen en voorschriften.

Samenvattend

Dakisolatie door Ben Roos Dakbedekking BV biedt ondernemers in Hoek van Holland niet alleen aanzienlijke besparingen op energiekosten, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst voor hun bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe dakisolatie uw zakelijke ruimte kan helpen groeien en flinke kostenbesparingen kan opleveren. U investeert niet alleen in uw bedrijf, maar ook in een duurzamere en winstgevendere toekomst in Hoek van Holland.

Daarom kiest u voor Ben Roos

 • Voordelig
 • Totaal afhankelijk
 • Staat 24/7 voor u klaar
 • Werken volgens de hoogste veiligheidsnormen
 • 10 jaar dakgarantie
 • Meer dan 32 jaar ervaring
 • Diverse keurmerken
 • Snel bij u
 • U wordt volledig ontzorgd

Onze werkwijze

Al meer dan 32 jaar is Ben Roos Dakbedekking B.V. een vertrouwd adres voor alle werkzaamheden aan daken. Zowel voor particulieren als voor bedrijven en overheidsinstellingen hebben we al vele dakproblemen verholpen. We zijn gevestigd in Bodegraven. Waddinxveen is dichtbij en we zijn daardoor snel ter plaatse.

De mogelijkheden, problemen en vraagstukken zijn bij elk dak weer anders. Elk dak vraagt daarom om een andere aanpak. We hebben wel een standaard werkwijze

 • Het begint met een gesprek waarin u uitlegt wat uw situatie is en wat uw wensen zijn.
 • We doen een inspectie van het dak.
 • U krijgt een compleet rapport met de bevindingen.
 • Samen met u maken we een plan om uw problemen te verhelpen.
 • De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren dakdekkers. Als het gaat om een dak van een instelling, bedrijf of overheidsinstantie houden we rekening met de werknemers en eventuele bezoekers zodat zij zo weinig mogelijk last van ons ondervinden.
 • Het dak wordt opgeleverd als we er zeker van zijn dat alle problemen zijn opgelost. U krijgt bovendien een dakgarantie van 10 jaar.

De specialismen van Ben Roos

Groendaken
Een groendak is begroeid met planten. Groendaken hebben talloze voordelen. Ze isoleren goed, ze zijn goed voor de biodiversiteit van de leefomgeving en ze verbeteren het rendement van zonnepanelen.

Dakinspectie
We doen eerst een dakinspectie voordat we met de werkzaamheden beginnen. Met een dakinspectie brengen we de problemen in kaart. Het dak wordt daarbij ingemeten en er wordt een insnijding gemaakt. Op die manier zien we hoe het dak is opgebouwd.

Een dakinspectie is handig om te ontdekken waar bestaande problemen vandaan komen en om eventuele toekomstige problemen te voorkomen.Op basis van de inspectie geven wij u bovendien professioneel en onafhankelijk advies.

Dakveiligheid
Veilig werken is voor alle partijen belangrijk. Volgens de wet bent is de eigenaar verantwoordelijk voor de veiligheid op het dak. Dit geldt alleen voor gebouwen met daken hoger dan 2,5 meter boven het maaiveld of 2,5 meter boven andere daken.

Ben Roos neemt alle zaken rondom dakveiligheid voor u uit handen. Onze dakdekkers zijn uitgerust met diverse persoonlijke veiligheidsmiddelen, zoals een harnas en positioneringslijnen. We brengen bovendien permanente veiligheidsvoorzieningen aan en zorgen voor een veilige dakopgang.

Advies
Wij voeren niet alleen dakwerkzaamheden uit, maar we geven u ook graag advies over daken. We delen graag onze kennis met u over subsidies, dakmaterialen en afwatering en andere zaken die met daken te maken hebben. Wist u bijvoorbeeld dat door een bladvanger in de goot het regenwater makkelijker wegloopt?

Onderhoud
Onderhoud is essentieel. Regelmatig onderhoud voorkomt lekkage en verlengt de levensduur van uw dak. Tijdens een onderhoud wordt uw dak nagekeken op gebreken, uw dak wordt schoongemaakt en er worden reparaties gedaan. Bij Ben Roos geniet u van een zeer voordelig onderhoudscontract.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken
Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Offerte aanvraag – dakisolatie

*Wij doen geen pannendaken, rieten daken en leien daken.
Uw naam(Vereist)
Adres(Vereist)