leerbedrijf

Een dak is niet zomaar een dak

Ben Roos van Ben Roos Dakbedekking B.V.: “Met trots bieden wij u onze eerste nieuwsbrief. Hiermee willen we u laten zien wat wij voor u kunnen betekenen. Door toenemende mogelijkheden zijn wij met Ben Roos Dakbedekking B.V. veel breder bezig op het gebied van daken dan pakweg een aantal jaar geleden. Kansen zijn er, bijvoorbeeld op gebied van energiedaken, groendaken, van parkeren en recreëren. Wie het dak op een juiste manier inricht kan er optimaal gebruik van maken, behoorlijk mee besparen of zelfs aan verdienen.

 

We zijn continu bezig met uitbreiding van onze mogelijkheden en dat gaat heel breed. De maatwerk oplossingen die we bieden zijn heel divers, van innovatieve kunststoffen tot traditionele bitumineuze materialen of een combinatie van beide. De behoefte van de klant is hierbij het uitgangspunt, door onze brede kennis zijn wij in staat om uitgebreid te informeren over alle mogelijkheden en ervoor te zorgen dat het dak aan alle wensen voldoet en last but not least ook in crisistijd in de portemonnee past.

 

Door een samenwerkingsverband met een collega dakdekker hebben wij recent ook een combinatie platdak/pannendak uitgevoerd. Het betreft een blok woningen in Amsterdam en het werk is tot volle tevredenheid van de klant opgeleverd.

 

Werd een dak in het verleden vaak als sluitpost gebruikt, tegenwoordig worden de mogelijkheden van daken veel meer onderkend. Niet alleen komt er meer vraag naar dakveiligheid, energiebesparende mogelijkheden of de groendaken, ook in het dak als leefruimte bieden we een brede expertise. En vind tegenwoordig maar eens een dakdekker die al 30 jaar bestaat!

 

Onze passie voor vakmanschap en de uitbreiding van mogelijkheden op daken houden ons vak spannend, de crisis houdt ons scherp, en wij maken van een probleem een uitdaging.”

 

Groet Ben