leerbedrijf

DAKREINIGING DOOR DE PROFESSIONALS VAN BEN ROOS

Het is belangrijk dat uw dak regelmatig gereinigd wordt. Op deze manier voorkomt u daklekkage. Een dak dat regelmatig gereinigd wordt gaat daardoor langer mee. Een gereinigd dak ziet er ook nog eens mooier uit. Ben Roos is uw partner voor uw dakreiniging.

De voordelen van regelmatig het dak reinigen

 

Voorkom lekkage

Als uw dak niet op tijd gereinigd wordt, krijgt u last van lekkage. Vocht in uw huis veroorzaakt allerlei problemen, waaronder beschadiging van uw plafonds, muren en interieur. Voor schimmels zijn vochtplekken de ideale plek om te groeien. Sommige schimmels zijn zeer schadelijk voor de gezondheid.

Het is beter om lekkage te voorkomen door uw dak regelmatig te laten reinigen. Ben Roos heeft een voordelig onderhoudscontract. Onze dakdekkers reinigen uw dak helemaal en kijken bovendien naar de staat van het dak. Kleine herstelwerkzaamheden worden meteen uitgevoerd. Groter herstelwerkzaamheden worden samen met u ingepland.

 

Aanblik

Of het nu gaat om een kantoorpand of een woning, het is belangrijk dat een pand een mooie aanblik heeft. Zo maakt u en/of uw bedrijf een goede eerste indruk. De staat van uw dak is een essentieel onderdeel van het uiterlijk van een pand. Laat uw dak daarom regelmatig schoonmaken.

 

Levensduur van uw dak

Vuil tast uw dak aan. Uw dak gaat hierdoor minder lang mee. Een dak vernieuwen is kostbaar. Regelmatig uw dak laten reinigen zorgt voor een langere levensduur van uw dak. Het bespaart u bovendien kosten op de lange termijn.  Als we grote problemen aan uw dak ontdekken, melden we u dat en plannen we de herstelwerkzaamheden samen in. Zo komt u nooit voor een onaangename verrassing te staan.

 

Ben Roos Dakbedekking

 

Daarom kiest u dakreiniging bij Ben Roos

Ben Roos is uw expert op het gebied van dakreiniging. Er zijn veel redenen waarom u voor de dakreiniging bij Ben Roos kiest:

 

Onafhankelijk advies

Doordat wij niet gebonden zijn aan andere bedrijven, zijn we compleet onafhankelijk. Wij geven u advies op basis van uw wensen en uw budget.

 

Sinds 1985 actief

Ben Roos verricht al meer dan 30 jaar dakdekkerswerkzaamheden. Wij hebben in die tijd veel dakdekkerswerkzaamheden verricht.

 

Specialisten op het gebied van groendaken

Één van de dakwerkzaamheden die Ben Roos verricht, is de aanleg van groendaken. Groendaken zijn daken die bedekt zijn met planten. Groendaken isoleren goed en zijn bovendien zeer milieuvriendelijk. Natuurlijk, een absolute aanrader!

 

Dakveiligheid

Werken op een dak is gevaarlijk. De eigenaar van een dak hoger dan 2 meter is verantwoordelijk voor de veiligheid op het dak. Wij zorgen ervoor dat onze dakdekkers veilig werken. Ze zijn uitgerust met persoonlijke veiligheidsmiddelen. We plaatsen bovendien permanente voorzieningen om zo de dakveiligheid te garanderen.

Ben Roos Dakbedekking

 

Dakdekker Nieuwkoop

 

Profiteer van ons voordelige onderhoudscontract!

Uw dak heeft regelmatig onderhoud nodig om de duurzaamheid van uw dak te garanderen. Kies daarom nu voor ons aantrekkelijke onderhoudscontract! Wat gebeurt er bij het onderhoud van uw dak?

 • Uw gehele dak en uw dakgoot wordt gereinigd.
 • Er wordt gekeken naar de staat van uw dak.
 • Kleine herstelwerkzaamheden worden meteen verricht.
 • Als er grote herstelwerkzaamheden gedaan moeten worden, stellen we u daarvan op de hoogte en plannen we de werkzaamheden met u in.

 

Met ons onderhoudscontract ontzorgen wij u volledig op het gebied van uw dak.

Ben Roos Dakbedekking

Dakreiniging kosten

Dakreiniging is een deel van ons onderhoudscontract. De kosten van een onderhoudscontract is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • De ligging van het dak
 • De omgeving van het dak
 • De omvang van het dak

De kosten variëren en er is geen vaste prijs voor alle daken. Vraag een offerte aan. Wij maken snel een persoonlijke offerte op. Zo weet u de prijs van uw onderhoudscontract binnen een mum van tijd.

Welke werkzaamheden verricht Ben Roos behalve dakreiniging?

 • Groendaken plaatsen
 • Lekkage herstellen
 • Dak herstellen
 • Nieuwe dakbekking aanleggen

Succesvolle projecten

Woerden: Dakrenovatie VVE Fort Oranje

Bekijk project

Dakrenovatie Van Ostadeschool Den Haag

Bekijk project

Ben Roos Dakbedekking

Certificaten en samenwerkingen

VCA: Omdat we aan strenge eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu voldoen, zijn we in het bezit van het VCA-certificaat.

 • Polygum: Dealer van dakbedekking
 • Roof2roof: Recycled oude daken.
 • Stichting Duurzaam Bodegraven Reeuwijk
 • IKO: Roof concept partner
 • Hydrotech: Dealer van waterdichte membranen voor groendaken.

 

We zijn ook al jaren lid van Vebidak: de brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Om lid te zijn van Vebidak moeten wij voldoen aan een heel aantal strenge criteria op gebied van continuïteit, bedrijfsvoering en ondernemerschap.