Dakreiniging door de professionals van Ben Roos

Het is belangrijk dat uw dak regelmatig gereinigd wordt. Op deze manier voorkomt u daklekkage. Een dak dat regelmatig gereinigd wordt gaat daardoor langer mee. Een gereinigd dak ziet er ook nog eens mooier uit. Ben Roos is uw partner voor uw dakreiniging.

De voordelen van regelmatig het dak reinigen

 

Voorkom lekkage

Als uw dak niet op tijd gereinigd wordt, krijgt u last van lekkage. Vocht in uw huis veroorzaakt allerlei problemen, waaronder beschadiging van uw plafonds, muren en interieur. Voor schimmels zijn vochtplekken de ideale plek om te groeien. Sommige schimmels zijn zeer schadelijk voor de gezondheid.

Het is beter om lekkage te voorkomen door uw dak regelmatig te laten reinigen. Ben Roos heeft een voordelig onderhoudscontract. Onze dakdekkers reinigen uw dak helemaal en kijken bovendien naar de staat van het dak. Kleine herstelwerkzaamheden worden meteen uitgevoerd. Groter herstelwerkzaamheden worden samen met u ingepland.

 

Aanblik

Of het nu gaat om een kantoorpand of een woning, het is belangrijk dat een pand een mooie aanblik heeft. Zo maakt u en/of uw bedrijf een goede eerste indruk. De staat van uw dak is een essentieel onderdeel van het uiterlijk van een pand. Laat uw dak daarom regelmatig schoonmaken.

 

Levensduur van uw dak

Vuil tast uw dak aan. Uw dak gaat hierdoor minder lang mee. Een dak vernieuwen is kostbaar. Regelmatig uw dak laten reinigen zorgt voor een langere levensduur van uw dak. Het bespaart u bovendien kosten op de lange termijn.  

Ben Roos Dakbedekking

Daarom kiest u dakreiniging bij Ben Roos

Ben Roos is uw expert op het gebied van dakreiniging. Er zijn veel redenen waarom u voor de dakreiniging bij Ben Roos kiest:

 

Onafhankelijk advies

Doordat wij niet gebonden zijn aan andere bedrijven, zijn we compleet onafhankelijk. Wij geven u advies op basis van uw wensen en uw budget.

 

Sinds 1985 actief

Ben Roos verricht al meer dan 30 jaar dakdekkerswerkzaamheden. Wij hebben in die tijd veel dakdekkerswerkzaamheden verricht.

 

Specialisten op het gebied van groendaken

Één van de dakwerkzaamheden die Ben Roos verricht, is de aanleg van groendaken. Groendaken zijn daken die bedekt zijn met planten. Groendaken isoleren goed en zijn bovendien zeer milieuvriendelijk. Natuurlijk, een absolute aanrader!

 

Dakveiligheid

Werken op een dak is gevaarlijk. De eigenaar van een dak hoger dan 2 meter is verantwoordelijk voor de veiligheid op het dak. Wij zorgen ervoor dat onze dakdekkers veilig werken. Ze zijn uitgerust met persoonlijke veiligheidsmiddelen. We plaatsen bovendien permanente voorzieningen om zo de dakveiligheid te garanderen.

Ben Roos Dakbedekking

 

Grind op een plat dak schoonmaken

Het grind op een plat dak raakt snel vervuilt door bladeren, algen en andere vervuiling. We maken het grind op uw platte dak schoon, reinigen uw dakgoot en doen kleine herstellingen aan uw dak. Als we grote problemen aan uw dak ontdekken, melden we u dat en plannen we de herstelwerkzaamheden samen in. Zo komt u nooit voor een onaangename verrassing te staan.

 

Dakreiniging en coating

Dakreiniging en coating gaan vaak hand in hand. Onze dakdekkers doen beide voor een aantrekkelijke prijs. Een coating wordt aangebracht om uw dakbedekking op verschillende manieren te verbeteren:

 • Uw dakbedekking is beter bestand tegen slijtage en gaat daardoor langer mee.
 • Uw dakbedekking heeft een hogere waterdichtheid en de kans op lekkage wordt hierdoor sterk gereduceerd.
 • Coating houdt UV-straling tegen. Hierdoor verkleurt uw dak minder snel.
 • Uw dak ziet er mooier uit.
 • Dankzij een coating krijgen mossen, algen en andere planten geen kans.
 • Uw dak gaat langer mee.

Dakdekker Nieuwkoop

Verschil tussen coaten en impregneren

Bij het coaten wordt een laagje op uw dakbedekking geplaatst. Impregneren betekent dat de vloeistof in de dakbedekking trekt. Het doel van zowel coaten als impregneren, is om dakbedekking te verbeteren. Bij coaten is het ook mogelijk om een kleurstof aan de coating toe te voegen en uw dak daardoor een nieuwe kleur te geven.

 

Profiteer van ons voordelige onderhoudscontract!

Uw dak heeft regelmatig onderhoud nodig om de duurzaamheid van uw dak te garanderen. Kies daarom nu voor ons aantrekkelijke onderhoudscontract! Wat gebeurt er bij het onderhoud van uw dak?

 • Uw gehele dak en uw dakgoot wordt gereinigd.
 • Er wordt gekeken naar de staat van uw dak.
 • Kleine herstelwerkzaamheden worden meteen verricht.
 • Als er grote herstelwerkzaamheden gedaan moeten worden, stellen we u daarvan op de hoogte en plannen we de werkzaamheden met u in.

 

Met ons onderhoudscontract ontzorgen wij u volledig op het gebied van uw dak.

Ben Roos Dakbedekking

 

Dakreiniging kosten

Dakreiniging is een deel van ons onderhoudscontract. De kosten van een onderhoudscontract is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • De ligging van het dak
 • De omgeving van het dak
 • De omvang van het dak

De kosten variëren en er is geen vaste prijs voor alle daken. Vraag een offerte aan. Wij maken snel een persoonlijke offerte op. Zo weet u de prijs van uw onderhoudscontract binnen een mum van tijd.

Welke werkzaamheden verricht Ben Roos behalve dakreiniging?

 • Groendaken plaatsen
 • Lekkage herstellen
 • Dak herstellen
 • Zonnepanelen plaatsen
 • Nieuwe dakbekking aanleggen

 

Succesvolle projecten

http://www.benroos.nl/project/dakrenovatie-den-haag/

http://www.benroos.nl/project/dakrenovatie-fort-oranje-woerden/

 

Ben Roos Dakbedekking

 

Certificaten en samenwerkingen

VCA: Omdat we aan strenge eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu voldoen, zijn we in het bezit van het VCA-certificaat.

 • Polygum: Dealer van dakbedekking
 • Roof2roof: Recycled oude daken.
 • Stichting Duurzaam Bodegraven Reeuwijk
 • IKO: Roof concept partner
 • Hydrotech: Dealer van waterdichte membranen voor groendaken.

 

We zijn ook al jaren lid van Vebidak: de brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Om lid te zijn van Vebidak moeten wij voldoen aan een heel aantal strenge criteria op gebied van continuïteit, bedrijfsvoering en ondernemerschap.