leerbedrijf
Daklekkage repareren

DAKLEKKAGE? BEN ROOS HELPT SNEL EN VAKKUNDIG

Heeft u last van daklekkage? Dat is vervelend. Het zorgt voor stress, onnodige spanning en waterschade aan het plafond of de muren. Het is mogelijk dat uw dak gerepareerd dient te worden. In alle gevallen schieten wij u zeer snel te hulp. Onze dakdekkers staan dag en nacht voor u klaar. Wij hebben altijd een duurzame en vakkundige oplossing voor u.

Onze diensten bestaan uit het duurzaam renoveren, isoleren, inspecteren en het onderhouden van daken. Daken van kantoorpanden, parkeergarages, loodsen, villa’s, ziekenhuizen, MKB’ers, verzorgingstehuizen, zwembaden: wij zijn uw erkende en betrouwbare dakdekkersbedrijf.

Na de vele regenbuien van de afgelopen tijd heeft het dak zich prima gehouden! De ploeg van Ben Roos Dakbedekking BV hebben in een weekend echt een prestatie neergezet, zowel technisch als kwalitatief. Een goede voorbereiding, vakmensen met het juiste gereedschap en alles binnen de gestelde termijn afgemaakt. We kunnen er weer zeker 20 jaar tegenaan!”

T.L.C. van Leeuwen – Directeur SWA (Alphen aan den Rijn)

U krijgt ook een dakgarantie van 10 jaar. Dit houdt in dat u nog jaren vooruit kan met uw dak: een fijn gevoel van zekerheid. Er komt een absolute vakman bij u langs, een bekwame dakdekker. Vraag nu gratis een offerte aan!

Onze specialismen

Alles wat met een dak te maken heeft, is onze absolute passie. Wij zorgen er altijd voor dat uw dak bestand is tegen alle weersinvloeden. Samen met u verlagen we uw energierekening, doordat we temperatuurschommelingen verminderen. Dit zijn onze specialisaties:

Verduurzamen

Wij denken met u mee op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, oftewel duurzaam ondernemen. We beperken de klimaatverandering en gaan samen voor een steeds lagere C02-uitstoot.

Advies en service

Wij staan altijd klaar voor allerlei vragen omtrent uw dak. U krijgt altijd antwoord op uw vragen. Gericht, omdat het werken met daken maatwerk is. Wat doet u bijvoorbeeld bij daklekkage en hoe voorkomt u daklekkage. Neem direct contact met ons op en u krijgt gratis en geheel onafhankelijk advies.

Dakbedekking

Een daklekkage komt bij ons zelden voor. Vakmanschap werkt als volgt: we bekijken per dak wat er nodig is om alles optimaal te bedekken. Bitumen- en kunststof dakbedekking zijn onze favorieten. Dit zijn ook uw favorieten, omdat u op een veilige wijze wordt voorzien van ijzersterke dakbedekking.

Dakonderhoud

Wij werken met zeer aantrekkelijke onderhoudscontracten. Het kan zo zijn dat er op lange termijn scheurtjes, blazen of gaten ontstaan. Niemand zit te wachten op een lek dak. Op dat moment is professioneel dakonderhoud nodig. Schoonmaken, inspecteren en repareren is wat we doen om uw dak te onderhouden.

Dakisolatie

Wij verlagen uw energierekening met onze isolatie. Geen temperatuurschommelingen, geen nare financiële verrassingen, maar een laag energietarief. Uw pand blijft warm en hierdoor hoeft u minder bij te warmen. Dit heeft een bijzonder gunstig effect op uw energiekosten, maar ook op het milieu!

Veiligheid

Dakveiligheid is essentieel. Door op de meest veilige manier te werken, worden gevaarlijke situaties gekomen. Om veiligheid tijdens dakwerkzaamheden te waarborgen, nemen we deze maatregelen:

 • Boven 2,5 meter zorgen we voor voldoende valbeveiliging.
 • Er wordt gezorgt voor een veilige daktoegang
 • De dakdekkers zijn uitgerust met persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Blijvende voorzieningen worden aangebrecht zoals lijnsystemen en dakankerpunten.

Dakinspectie

Denkt u een lek dak te hebben? Laat ons uw dak inspecteren. Wij kijken of uw dak 100% waterdicht is. Een daklek is bijzonder vervelend en geeft een onveilig gevoel. Wij brengen netjes rapport uit en geven u een helder advies, zoals alleen vakmensen dat kunnen.

Gebruikersdaken

Denk hierbij aan groene daken of speciale daktuinen. Wij denken met u mee en weten precies waar uw dak aan moet voldoen om als gebruikersdak te functioneren.

Groen(tuin)dak

Typen daken waar wij aan werken

Wij werken dikwijls met grote daken. Daken van een zekere oppervlakte vragen om specialisten. Wij zijn uw specialisten voor de daken van de gebouwen van onderstaande soorten organisaties en instellingen:

* Zorginstellingen: Een veilig en sterk dak voor alle bezoekers, personeelsleden en patiënten. Wij weten exact welke maatregelen gepast zijn voor allerlei zorginstellingen.

* Zwembaden: Luchtvochtigheid, temperatuurwisselingen en chloor zijn factoren die allemaal effect hebben op uw dak. Wij kijken ook met speciale aandacht naar de isolatiewaarde.

* MKB’ers: We bieden u permanente dakveiligheid en een aantrekkelijk onderhoudscontract. Geniet zorgeloos van uw bedrijfspand met een vakman aan uw zijde.

* Parkeergarages: We beginnen met inspectie. Daarbij houden we altijd rekening met de minimalisering van verkeershinder. Onze ervaring richt zich met name op uw detailwerk.

* Bibliotheken: De bibliotheek is een plek waar iedere dag veel mensen zijn. Wij bieden u een 100% veilig daksysteem. De verwachte levensduur kan oplopen tot wel meer dan 35 jaar.

* Grote woonhuizen: Een dak dient als beschutting tegen allerlei weersinvloeden. Het verlaagt ook direct uw energierekening. Milieuvriendelijk en portemonnee vriendelijk.

* Scholen: Onze focus ligt op het binnenklimaat. We beginnen met een uitgebreide CO-2 meting. Een fijn binnenklimaat zorgt voor verbeterde prestaties bij zowel docenten als leerlingen.

Wat is daklekkage?

Daklekkage is het lekken van vocht doordat uw dak niet geheel waterdicht is. Een daklekkage is vervelend en levert u enorm veel zorgen op. Een lek dak is in de meeste gevallen prima te voorkomen. Onderhoud van Ben Roos houdt het water buiten. Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van een daklek, dan hebben wij een snelle oplossing voor u.

Een daklek is lastig zelf te verhelpen. Laat dit over aan onze vakmensen. Wij hebben altijd een waterdicht plan voor u. Zorg er wel voor dat u het snel oplost. Zo voorkomt u allerlei grote problemen, te weten:

* Schimmels

* Waardevermindering van uw huis

* Onherstelbare schades

* Permanent vochtige isolatie

* Kortsluiting

* Blijvende schade aan uw interieur

Snel en vakkundig uw daklekkage laten verhelpen door betrouwbare vakmensen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u direct verder.

Wat wij doen bij lekkage

Het is natuurlijk erg vervelend wanneer u herkent dat u last heeft van lekkage. Wat moet u doen? Wij hebben een stappenplan uitgewerkt, waarmee u snel van uw lekkage af bent:

Stap 1 – Bel Ben Roos Dakbedekking BV op telefoonnummer 0172-617409 of stuur een e-mail naar info@benroos.nl. Geef weer wat uw situatie is en wij maken samen met u een concreet plan van aanpak. Zo weet u exact wat u moet doen en waar u aan toe bent.

Stap 2 – Na het maken van foto’s van de eventueel aanwezige schade, starten wij een zeer complete en deskundige inspectie van uw pand. Gedurende de inspectie wordt gekeken naar wat de oorzaak is van de daklekkage aan uw pand.

Stap 3 – Op het moment dat wij het probleem van uw daklekkage hebben ontdekt, maken we een zeer aantrekkelijke offerte voor u. Dit doen we volledig in samenspraak, zodat het altijd helder is voor u wat we gaan doen en wat het tarief is.

Stap 4 – Bent u akkoord met de door ons opgestelde offerte? Dan gaan we volgens offerte en bijbehorende planning aan de slag met uw pand.

Wat zijn de kosten bij een daklekkage?

Internet voorziet ons van allerlei tarieven voor verschillende dakdekkers. Natuurlijk, zitten zitten gunstige tarieven tussen. Vaak zijn dit indicaties. Als ervaren dakdekker realiseren wij ons dat iedere situatie anders is. Een indicatie is nog geen offerte. Aan iedere offerte die wij uitbrengen, gaat een uitgebreide inspectie vooraf.

Wij houden het duidelijk en helder voor u. De tarieven worden vooraf met u besproken. Er zijn een aantal aspecten van invloed op het tarief, waaronder:

 • De grootte van het dak – gaat het om een dak van een grote villa of een parkeergarage?
 • Type dakbedekking – gaat het om dakbedekking van pvc, bitumen, aluminium?
 • Het type dak – gaat het om een hellend dak of juist een plat dak?
 • De vraag – gaat het om een lekkage spoedklus of om een inspectie?

Wilt u de tarieven weten voor een inspectie, het onderhoud of de reparatie van uw dak? Vraag dan nu een gratis offerte aan.

Succesvolle projecten

De Meern: Dakisolatie en zonnepanelen woonhuis

Bekijk project

Alphen aan den Rijn: Dakrenovatie parkeerdak SWA

Bekijk project

Waarom u kiest voor Ben Roos Dakbedekking BV

Vandaag de dag is het aanbod aan dakdekkers enorm groot. Er zijn veel dakdekkers bij u in de buurt te vinden. Daarentegen is het wel de vraag of zij ook voldoen aan de onderstaande voordelen. Een checklist voor een perfect dakdekkersbedrijf:

 1. Duurzame daken: Duurzaamheid word steeds belangrijker. Daken zijn niet langer alleen voor beschutting. Een dak dat verantwoord is, is vandaag de dag een duurzaam dak. Energie opwekken, hergebruiken en zo uw rekening verlagen! Vriendelijk voor het milieu en voor uw portemonnee.
 2. Eerlijke dakbedekkers: Het is fijn om een dakdekker te hebben die u vertrouwt. Iemand die van tevoren uitlegt wat hij precies gaat doen. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.
 3. Dakgarantie: Ben Roos is een erkende en gecertificeerde dakdekker. Na een grondige inspectie, krijgt uw dak de behandeling en update die nodig is. U krijgt ook een dakgarantie van 10 jaar. Deze garantie houdt in dat u nog jaren vooruit gaat met uw dak. Bij vragen komen wij altijd langs bij u.
 4. Optimale isolatie: De wijze waarop wij een dak isoleren, is een erkende en gecertificeerde wijze. Geniet zorgeloos van een warm huis en profiteer van een optimale isolatie.
 5. Aanpassen naar gebruikersdak: Wij passen onze werkwijze aan naar hoe u het dak gebruikt. Stel dat u het dak wilt gebruiken om een groen dak van te maken of misschien wel een groot dakterras? Dan helpen wij u met alle liefde verder. Wij hebben een oplossing voor iedere bestemming qua gebruik.
 6. Onafhankelijk advies geven: Het is fijn om een onafhankelijk bedrijf te zijn. Wij zijn op geen enkele manier gebonden aan een leverancier. Zodoende hebben wij geen baat bij een keuze voor een bepaalde dakbedekking. U krijgt onafhankelijk en gratis advies!
 7. Kostenbesparend: Wij zijn vele malen voordeliger dan andere partijen. Spoed of niet? Wij helpen u graag tegen een voordelig tarief. Ga voor zekerheid en voor een solide, duurzame oplossing en bel ons.
 8. Vakmanschap: Wij zijn een VCA gecertificeerd dakspecialist. Zodoende krijgt u altijd absolute vakmannen over de vloer. Alles wat ze doen, wordt in één keer goed gedaan. De vooraf gemaakte afspraken komen wij na en wij doen alles wat er in onze macht ligt om het probleem op te lossen.
 9. Snelheid: Wij zijn enorm snel bij u. Wij begrijpen als geen ander dat een lekkage snel verholpen dient te worden. Mede dankzij ons eigen wagenpark zijn we binnen 24 uur bij u. Bij echt spoed is het zelfs mogelijk dat wij al binnen 2 uur bij u zijn.
 10. Apparatuur: Ervaren dakdekkers beschikken over de nieuwste dakdekkersmaterialen. Met de juiste materialen voorzien wij u van een duurzame oplossing en een dakgarantie van 10 jaar.
 11. Ervaring: Wij hebben inmiddels al meer dan 5.000 daken gerepareerd en onderhouden. Daken bedekken, daken isoleren, daken renoveren… wij zijn al meer dan 30 jaar actief.

Keurmerken

Een beetje dakdekker is voorzien van een aantal keurmerken. Het is een erkenning voor de werkwijze die we hanteren. Ben Roos Dakbedekking BV heeft een groot aantal keurmerken waarmee we u aantonen dat we een betrouwbare partner zijn:

VCA – Ben Roos is VCA gecertificeerd. Dit houdt in dat wij voldoen aan alle controlepunten van Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Polygum dealer – Ben Roos is officieel dealer van Polygum Nederland.

Concept partner – Ben Roos is partner van IKO Roof, toplagen van topkwaliteit.

Roof2Roof – Ben Roos werkt samen met Roof2Roof. Een betrouwbare partner van de recycling van bitumen daken.

Vebidak – Ben Roos is aangesloten bij de brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven, oftewel Vebidak.

Polygum erkend – Een fenomenale groothandel in Nederland op het gebied van dakbedekkingsmaterialen.