leerbedrijf
Dakgoot schoonmaken

DAKGOOT SCHOONMAKEN VOOR EEN AANTREKKELIJKE PRIJS

Het van groot belang dat uw dakgoot regelmatig schoongemaakt wordt. Dit voorkomt lekkage en zorgt ervoor dat uw dakgoot lang mee gaat. Een dakgoot schoonmaken is een lastig karwei. Laat uw dakgoot daarom schoonmaken door Ben Roos. Schakel ons nu in!

Daarom kiest u voor Ben Roos

Wij hebben experts op het gebied van dakgoot schoonmaken in dienst. Er zijn daarbij nog veel meer redenen waarom u kiest voor de dakservice van Ben Roos.

Veilig werken

Werken op hoogte brengt nogal wat risico’s met zich mee. Voor de veiligheid op een dak hoger dan 2 meter is de eigenaar verantwoordelijk. Ben Roos neemt de veiligheid op het dak op zich. Onze dakmedewerkers zijn uitgerust met persoonlijke veiligheidsmiddelen. We nemen bovendien maatregelen waardoor het mogelijk is om het dak blijvend veilig te betreden.

Al meer dan 30 jaar werkzaam

Ben Roos is opgericht in 1985. In de loop van de tijd hebben we veel kennis opgebouwd op het gebied van daken en duizenden klanten blij gemaakt.

Expertise op het gebied van groendaken plaatsen

Groendaken worden steeds populairder. Dat komt omdat ze veel voordelen hebben. Een groendak is een dak dat begroeid heeft met planten. De planten vangen regenwater op, isoleren en zorgen voor meer zuurstof in de lucht. Bovendien is het mogelijk om een groendak voor recreatieve doeleinden te gebruiken. Het is een ideale plek om even een luchtje te scheppen of om in het zonnetje te lunchen.

Bij Ben Roos hebben we veel ervaring met de aanleg van allerlei groendaken. Van prachtige tuinen, tot sportvelden of een dak met alleen vetplanten. Keuze te over.

Geheel onafhankelijk

Doordat wij niet gebonden zijn aan andere bedrijven zijn we compleet onafhankelijk. Wij geven u het advies op basis van uw wensen en uw budget.

De voordelen regelmatig uw dakgoot schoonmaken

Levensduur van uw dakgoot

Vuil, zoals bladeren, gras en mos, tast uw dakgoot aan. Het is duur om een nieuwe dakgoot te kopen en te laten plaatsen. U bespaart veel geld door uw dakgoot regelmatig te laten reinigen.

Dakgoot lekkage

Doordat het vuil uw dak aantast, ontstaat er mogelijk lekkage. Lekkage brengt weer allemaal andere problemen met zich mee. Vochtplekken, schimmel, schade aan uw gevel, schade aan uw interieur. Het is altijd beter om te voorkomen dan te genezen. Laat daarom uw dakgoot regelmatig reinigen om dakgoot lekkage te voorkomen.

 

Het reinigen van uw dakgoot is deel van het onderhoud van uw dak. Bij ons wordt u een aantrekkelijk onderhoudscontract aangeboden. Tijdens het onderhoud reinigen we uw dakgoot en uw hele dak. We kijken ook naar de staat van uw dak en lossen kleine problemen op. Als er grotere problemen worden vastgesteld, plannen we samen met u de herstelwerkzaamheden in.

Is er toch lekkage ontstaan? Geen probleem. Ben Roos lost het voor u op. Vul een offerte in en u bent snel van uw lekkage af.

Aantrekkelijk geprijsd onderhoudscontract

Een slecht onderhouden dak geeft allerlei problemen. Uw dak functioneert niet meer goed. Uw huis wordt daardoor bijvoorbeeld slecht geïsoleerd. U verbruikt meer energie om uw huis warmer of koeler te krijgen en de energiekosten gaan omhoog.

Als er sporadisch onderhoud aan uw dak verricht wordt, is uw dak sneller aan vervangen toe dan wanneer er regelmatig onderhoud aan uw dak verricht wordt. Het is ook mogelijk dat er lekkage ontstaat, doordat uw dak zich in een slechte staat bevindt. Lekkage zorgt voor allerlei problemen, zoals vochtplekken, schade aan uw muren, schimmel, enzovoorts.

Uiteindelijk bespaart u geld door regelmatig uw dak te laten onderhouden door Ben Roos. Wij bieden u een gepersonaliseerd en aantrekkelijk geprijsd onderhoudscontract aan. Het onderhoud van uw dak bestaat uit:

  • Reiniging van uw hele dak en dakgoot
  • Controleren van de staat van uw dak
  • Kleinere herstelwerkzaamheden

Wordt er geconstateerd dat er grotere herstelwerkzaamheden verricht moeten worden? Dan plannen we dat samen met u in op een moment dat voor u goed uitkomt.

Andere dakwerkzaamheden

Behalve uw dakgoot reinigen, verrichten we diverse andere dakwerkzaamheden:

Groendaken aanleggen

Groendaken zijn bedekt met planten en zijn bijzonder milieuvriendelijk. Ze bevorderen de biodiversiteit, helpen bij de opvang van regenwater en hebben een hoge isolatiewaarde. Een tuindak is een groendak met een recreatief doeleinde. Laat uw klanten of medewerkers genieten van een prachtig stukje groen. Zo wordt de ruimte van uw dak optimaal benut.

Door de jaren heen hebben we een grote diversiteit aan groendaken aangelegd. Wij zijn daardoor experts in het creëren van groendaken.

Daken repareren

Is uw dak beschadigt? Wij helpen u. Ben Roos repareert uw dak. Of de oorzaak nu een dakdoorvoer is die niet goed is afgewerkt of dat de dakkapel niet volledig waterdicht is aangesloten.

Dakbedekking vernieuwen

Als uw dakbedekking zijn levensduur heeft bereikt of er uw dakbedekking veel schade heeft opgelopen, is het tijd om om uw dakbedekking te vernieuwen. Wij hebben heel veel dakbedekkingen vernieuwt op allerlei daken: van de daken van ziekenhuizen tot de daken van woningen.

Daklekkage verhelpen

Daklekkage komt helaas vaak voor en het is een groot probleem. Bel Ben Roos bij daklekkage en uw daklekkage wordt snel verholpen.

Succesvolle projecten

Woerden: Dakrenovatie VVE Fort Oranje

Bekijk project

Waddinxveen Dakrenovatie Ipse de Bruggen

Bekijk project

Onze keurmerken en samenwerkingen

  • VCA gecertificeerd: VCA is een organisatie die gezond, veilig en duurzaam werken wil stimuleren. Daarom geeft de VCA certificaten uit aan bedrijven die aan hoge eisen op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid voldoen. IKO: roof concept partner
  • Polygum: Ben Roos werkt samen met Polygum, dealer van hoogwaardige dakbedekking.
  • Hydrotech: dealer van waterdichte membranen voor groendaken.
  • Roof2roof: Roof2roof recycled oude dakbedekking
  • Stichting Duurzaam Bodegraven Reeuwijk

Ben Roos is vele jaren lid van Vebidak. Vebidak is de brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkers. Wij zijn lid van deze organisatie, omdat we aan strenge criteria op het gebied van ondernemerschap, continuïteit en bedrijfsvoering voldoen.