leerbedrijf

Uw Vakkundige Dakdekker voor Grote Oppervlakten

Een kapot dak of een lekkage is onaangenaam. Het is mogelijk dat uw dak aan vervanging toe is of dat er sprake is van een beschadiging. In alle gevallen schieten wij u snel te hulp. Onze dakdekkers staan dag en nacht voor u klaar. Wij hebben snel een vakkundige en duurzame oplossing voor u.

Onze service bestaat uit het renoveren, isoleren, inspecteren en het onderhouden van daken. Daken van parkeergarages, kantoorpanden, villa’s, loodsen, ziekenhuizen, MKB’ers, zwembaden, verzorgingstehuizen: voor alle typen daken zijn wij het erkende dakdekkersbedrijf.

U krijgt een dakgarantie van 10 jaar. Zo weet u zeker dat u nog jaren vooruit kan met uw dak: een heerlijk gevoel van zekerheid. Er staat een team van ervaren dakdekkers voor u klaar. Bent u op zoek naar een bekwame dakdekker? Vraag gratis een offerte aan.

Onze specialismen

Wij lossen al uw problemen op omtrent uw dak. Wij zorgen ervoor dat het water buiten blijft en er geen temperatuurschommelingen ontstaan. Geen kopzorgen, geen stress, maar een prima oplossing waardoor uw dak nog jaren meegaat. Wij verrichten dagelijks werkzaamheden omtrent de volgende specialisaties:

Dakbedekking

Wij bekijken per dak wat er nodig is om het dak optimaal te bedekken. We werken met bitumen en kunststof dakbedekking. Onze dakdekkersmaterialen zorgen er te allen tijde voor dat uw bedrijfspand beschermd is tegen weersinvloeden.

Dakonderhoud

Dakonderhoud is essentieel. Er ontstaan scheuren, gaten en blaren. Professioneel dakonderhoud is nodig om lekkages en verdere problemen te voorkomen. Het onderhoud laten uitvoeren door een dakdekker? Neem gerust contact met ons op.

Dakisolatie

Een goed geïsoleerd dak is doorslaggevend om uw energierekening te verlagen. Uitstekende isolatie zorgt dat de warmte langer blijft hangen en hierdoor dalen uw energiekosten.

Dakinspectie

Laat ons als ervaren dakdekkersbedrijf naar uw dak kijken. Is uw dak 100% waterdicht? Liggen er geen problemen op de loer? Of heeft u plannen voor zonnepanelen? Een betrouwbare dakdekker van Ben Roos Dakbedekking BV geeft u deskundig advies.

Daktuinen

Maak van uw dak een plek waar het heerlijk vertoeven is met een daktuin. Een daktuin is bovendien isolerend en de planten houden water vast, waardoor er minder water van uw dak af stroomt.

Veiligheid

Het werken op grote hoogten brengt allerlei risico’s met zich mee. Gelukkig doen wij er alles aan om de veiligheid tijdens dakwerkzaamheden te garanderen. Zo brengen we bijvoorbeeld permanente voorzieningen aan, waardoor mensen ook in de toekomst veilig uw dak kunnen betreden.

 

Wat doet u bij een lekkage?

Het is enorm vervelend als u herkent dat u last heeft van lekkage. Wat doet u in dat geval? Hieronder een stappenplan voor wanneer u een lekkage denkt te herkennen:

Stap 1 – Stuur een email naar info@benroos.nl of bel Ben Roos Dakbedekking BV op 0172-617409. Vertel wat uw situatie is en samen met u maken we een direct een plan van aanpak. Een dakdekker spoed langs laten komen, is ook altijd mogelijk.

Stap 2– Maak altijd foto’s van de eventueel aanwezige schade. Dit is nodig om terug te vallen op uw verzekering. U bent verplicht om bij lekkage schadebeperkende maatregelen te nemen, dus maak en foto’s en laat ons langskomen. Dan bent u 100% verantwoord bezig.

Stap 3 – Een dakdekker komt naar u toe. We beginnen met een uitgebreide inspectie van uw pand. Op deze manier komen we achter de oorzaak van de lekkage.

Stap 4 – Zodra we het probleem hebben ontdekt, maken we een planning en daarbij behorende offerte. Dit doen we samen met u, zodat u nooit voor een onaangename verrassing komt te staan. Een betrouwbaar dakdekkersbedrijf met vakmensen stelt u altijd op de hoogte van de werkzaamheden.

Stap 5 – Hebben we een akkoord bereikt naar aanleiding van onze offerte? Dan gaan we volgens afgesproken planning aan de slag.

Lekkage? Doe er direct iets aan

Het vinden van een oplossing dient snel te gebeuren. Op het moment dat u waterschade verwaarloost, is het mogelijk dat het nog erger wordt. Wat voorkomt u wanneer u snel handelt en ons direct belt?

* Schimmels

* Waardevermindering van uw pand

* Onherstelbare schades

* Permanent vochtige isolatie

* Kortsluiting

* Blijvende schade aan inrichting

Succesvolle projecten

Zwammerdam: Dakrenovatie- en isolatie Zorginstelling Ipse de Bruggen

Bekijk project

Den Haag: Dakrenovatie van Ostadeschool

Bekijk project

De voordelen van Ben Roos als dakdekkersbedrijf

Vandaag de dag is het aanbod aan dakdekkers enorm groot. Daarentegen zijn specialistische dakdekkers zeldzaam. Daken van bedrijfspanden, ziekenhuizen, parkeergarages, landhuizen: we zijn gespecialiseerd in grote oppervlakten. Een checklist voor een specialistische dakdekker:

 1. Duurzame daken: Daken dienen tegenwoordig niet alleen voor beschutting. Verantwoorde daken zijn dikwijls duurzame daken. Met een dak van Ben Roos bent u in staat om energie op te wekken en te hergebruiken. Zo bespaart u energie! Verduurzaam uw dak en verlaag uw energierekening.
 2. Eerlijke dakbedekkers: Het is fijn om te werken met vakbekwame dakdekkers. Iemand die van tevoren uitlegt wat hij precies gaat doen. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.
 3. Dakgarantie: Een erkende dakdekker als Ben Roos voorziet uw dakbedekking – na een grondige inspectie – van een professionele update. Zo krijgt u een dak waar uw pand nog jaren mee vooruit kan. Sterker nog: u krijgt een dakgarantie van 10 jaar. Met de dakbedekking van Ben Roos heeft u geen last meer van lekkage.
 4. Optimale isolatie: De wijze waarop wij een dak isoleren, is een erkende en gecertificeerde wijze. Geniet zorgeloos van een pand zonder temperatuurschommelingen en profiteer van een optimale isolatie.
 5. Volledig ontzorgd: We regelen alle werkzaamheden voor u. Vertel ons uw probleem en wij lossen het voor u op. Zo gemakkelijk kan het zijn!
 6. Onafhankelijk advies geven: Wij zijn een onafhankelijk bedrijf. Wij zijn niet gebonden aan leveranciers. Wij hebben geen baat bij de keuze voor een specifieke dakbedekking. U weet te allen tijde wat we doen en wanneer we het doen. Zo heeft u overzicht en duidelijkheid!
 7. Kostenbesparend: Wij denken met u mee en kijken waar we in uw situatie kunnen besparen. Spoed of niet? Wij helpen u graag aan een aantrekkelijke offerte. Wij gaan altijd voor zekerheid en voor een solide, duurzame oplossing.
 8. Vakmanschap: We hebben absolute vakmannen in dienst. Ze komen altijd de vooraf gemaakte afspraken na en nemen echt moeite om uw situatie op te lossen. Onze dakdekkers zorgen bovendien dat alles in één goed gebeurt.
 9. Snelheid: Wij zijn snel bij u. Wij snappen als geen ander dat u snel geholpen wilt worden. Bij Ben Roos beschikken wij over een eigen wagenpark waardoor wij direct bij u zijn. Bij echte spoed zijn wij al binnen 2 uur bij u.
 10. Apparatuur: Wij beschikken over de nieuwste dakdekkersmaterialen. Het is belangrijk om u te voorzien van een duurzame oplossing waar u jaren mee vooruit kan. Bovendien voorzien wij alle dakdekkers van veiligheidsmaterialen, zodat zij veilig werken!
 11. Ervaring: Er zijn u al meer dan 5.000 daken voor geweest. Daken isoleren, daken bedekken, daken renoveren… wij blijven vol passie doorgaan. U krijgt een dakdekker op bezoek die efficiënt uw dak repareert, bekwaam en vakkundig. We specialiseren ons in daken van groot formaat, denk aan daken van bedrijfspanden, ziekenhuizen en parkeergarages.

Keurmerken

Ben Roos Dakbedekking BV is een erkende en gecertificeerde dakdekker. Wij voorzien u van de beste dakdekking. Hieronder treft u een aantal keurmerken, certificaten en samenwerkingspartners:

VCA – Ben Roos is VCA gecertificeerd. Dit houdt in dat wij aan alle controlepunten van Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Polygum dealer – Ben Roos is officieel dealer van Polygum Nederland.

Concept partner – Ben Roos is partner van IKO Roof, toplagen van topkwaliteit.

Roof2Roof – Ben Roos werkt samen met Roof2Roof. Een betrouwbare partner van de recycling van bitumen daken.

Vebidak – Ben Roos is aangesloten bij de brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven, oftewel Vebidak.

Polygum erkend – Een fenomenale groothandel in Nederland op het gebied van dakbedekkingsmaterialen.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.