leerbedrijf
Dakdekker Zuid-Holland

DAKDEKKER ZUID-HOLLAND

Uw betrouwbare dakdekker in Zuid-Holland

Heeft u last van een daklekkage in Zuid-Holland? Neem contact met ons op en we verhelpen uw lekkage direct. Wanneer u geïnteresseerd bent in nieuwe dakbedekking of een daktuin kunt u ook bij ons terecht. Voor werkzaamheden aan uw dak heeft u een professioneel dakdekkersbedrijf in Zuid Holland met veel vakbekwaamheid en ervaring nodig. De ervaren werknemers van Ben Roos staan voor u klaar.

Daklekkage

Helaas is een daklekkage niet altijd gemakkelijk te ontdekken. Ziet u vochtige plekken langs de muur of op plafond? Dan is de kans groot dat u last heeft van een daklekkage. Neem direct contact met ons op, want de lekkage moet zo snel mogelijk verholpen worden. Wij komen onmiddellijk in actie om uw daklekkage te verhelpen. Bel bij daklekkage meteen met 0172-617409 of stuur een email naar info@benroos.nl.

De pluspunten van Ben Roos

Dit zijn onze unieke voordelen voor u:

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • 10 jaar garantie op nieuwe dakbedekking
 • Vakkundige dakdekker
 • Betrouwbaar
 • Volledig ontzorging
 • Veilig werken
 • Voordelige tarieven

De specialisaties van dakbedekkingbedrijf Ben Roos

 

Dakbedekking in Zuid-Holland

Goede dakbedekking heeft een groot isolerend vermogen en voorkomt lekkages. Bitumen is zo’n type dakbedekking. Het is gebruiksvriendelijk, duurzaam en 100% waterdicht.

Wij hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van bitumen dakbedekking in Zuid Holland. Het materiaal wordt op uw dak op maat gesneden en uitgerold. Vervolgens brengen we de dakbedekking door middel van hete lucht aan. We gaan nog een keer over de dakbedekking heen met een aandrukroller. Zo zit de dakbedekking gegarandeerd goed vast en heeft u er geen omkijken meer naar.

 

Dakonderhoud

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw dak. Mos en algen brengen schade aan op uw dak. Het is daarom belangrijk om uw dak twee keer per jaar schoon te laten maken. Bij een onderhoudsbeurt worden bovendien kleine reparaties verricht.

Een daktuin heeft veel meer onderhoud nodig dan een gewoon dak. Een sedumdak heeft daarentegen haast geen onderhoud nodig, maar het is wel verstandig om een sedumdak twee keer per jaar te laten controleren.

Wij nemen graag de zorg voor het dakonderhoud voor u uit handen. U krijgt een speciaal en zeer voordelig onderhoudscontract. Uw dak wordt door ons goed onderhouden en gaat daardoor langer mee. Onze professionele dakdekkers in Zuid Holland zien eventuele problemen meteen en lossen deze direct op. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op om een onderhoudscontract aan te vragen voor dakrenovatie in Zuid Holland.

 

Veiligheid

Bij onze werkzaamheden gaan we altijd veilig te werk. De eigenaar van het gebouw waar dakwerkzaamheden worden verricht is wettelijk gezien verantwoordelijk voor de dakveiligheid. Deze regels zijn alleen van toepassing op daken die hoger zijn dan 2,5 meter boven maaiveld of 2,5 meter hoger dan andere dakvlakken.

Ben Roos ontzorgt u op het gebied van dakveiligheid. Om de veiligheid te waarborgen brengen we bijvoorbeeld permanente voorzieningen aan op uw dak, zoals lijnsystemen en dak ankerpunten.

De dakdekker in Zuid Holland die bij u langskomt, is uitgerust met persoonlijke veiligheidsmiddelen. Door al deze maatregelen wordt er totaal geen risico gelopen. Wij zorgen bovendien voor een veilige dakopgang. Dankzij deze voorzorgsmaatregelen weet u zeker dat het goed zit met de dakveiligheid.

 

Dakisolatie

Een goed geïsoleerd dak bespaart u veel geld. Door goede isolatie blijft de warmte beter hangen in uw pand. Door het dak op de juiste manier te isoleren wordt uw pand bovendien minder gehorig, waardoor u minder last van geluiden van buitenaf heeft. Door betere isolatie heeft u bovendien minder last van vocht. Laat Ben Roos uw dak isoleren in Zuid Holland.

 

Daktuinen

Met een daktuin creëert u van uw dak een prachtige plek waar mensen tot rust komen. Wij leggen uw daktuin voor u aan: van een gazon tot een weelderig begroeide tuin. Wij realiseren uw droomdaktuin.

Een daktuin heeft diverse voordelen:

 • Werkt isolerend
 • Geschikt voor allerlei recreatieve doeleinden
 • Verlengt de levensduur van uw dak
 • Er stroomt minder regenwater van uw dak af, doordat de planten water vasthouden
 • Goed voor de biodiversiteit
 • Vermindert het broeikaseffect, omdat planten de lucht filteren en CO2 opslaan

 

Dakinspectie

Voordat we aan de dakwerkzaamheden gaan beginnen, is het belangrijk dat we eerst een grondige inspectie doen. Tijdens de inspectie word de staat van uw huidige dakbedekking geinspecteerd. Dit wordt ook wel de ‘roofcheck’ genoemd. Onze ervaren dakdekkers in Zuid Holland voeren deze inspectie uit. Zij weten precies op welke knelpunten ze moeten letten.

Tijdens de roofcheck wordt de algehele staat van uw dakbedekking en de waterdichtheid van uw dak onderderzocht. Een roofcheck is vooral belangrijk als u zonnepanelen wilt laten plaatsen of een groendak wilt laten aanleggen. Na de roofcheck krijgt u eerlijk en onafhankelijk advies van ons.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Onze keurmerken

 • VCA
 • Polygum dealer
 • Hydrotech dealer
 • Roof2roof
 • IKO roof concept partner
 • Stichting Duurzaam Bodegraven Reeuwijk
 • Vebidak

Geslaagde dakprojecten in Zuid-Holland

Rotterdam: Dakrenovatie Stadionweg

Bekijk project

Den Haag: Dakbedekking De Haagse Hogeschool

Bekijk project

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.