leerbedrijf

Dakdekkersbedrijf Ben Roos Gespecialiseerd in Zorginstellingen

Zijn er problemen met het dak van uw zorginstelling? Lekt uw dak of is het slecht geïsoleerd? Wij zijn gespecialiseerd in het repareren, isoleren, onderhouden en dakbedekking van de daken van zorginstellingen. U krijgt bovendien gratis advies over uw dak. U ontvangt informatie hoe uw dakproblemen worden opgelost en hoe u eventuele problemen met uw dak voorkomt.

Het belang van goede dakbedekking voor zorginstellingen

Het is belangrijk voor uw zorginstelling goede dakbedekking heeft. Goede dakbedekking is 100% waterdicht, duurzaam en zorgt, samen met de dakisolatie, voor een stabiele temperatuur in uw zorginstelling.

Tijdens de planning en het verrichten van dakwerkzaamheden houden we rekening met medewerkers, patiënten en bezoekers. We houden de overlast door transport, werkzaamheden en materiaal beperkt.

Zo gaan we te werk

Elk dak is anders. De problemen, vraagstukken en mogelijkheden verschillen per dak. Onze werkwijze is daarom afhankelijk van de situatie, maar het bestaat in ieder geval uit deze stappen:

 1. Het begint met een inventarisatiegesprek waarin u aangeeft wat uw wensen en behoeften zijn.
 2. Aan de hand van het gesprek volgt er een inspectie.
 3. Samen met u wordt er een plan opgesteld om uw problemen op te lossen.

Waarom is dakdekkersbedrijf Ben Roos een specialist op het gebied van zorginstellingen?

 1. Ook in het weekend en ’s avonds werken we, zodat de werkzaamheden in uw zorginstelling onverstoord doorgaan.
 2. U wordt compleet ontzorgd. Vanaf het begin wordt er met u mee gedacht en ontvangt u advies.
 3. We werken met dakveilig verankeringsmateriaal en volgens de hoogste veiligheidsnormen.
 4. U ontvangt een gedetailleerde planning die altijd up-to-date wordt gehouden.
 5. Bij Ben Roos weet u zeker dat alles in één keer goed gebeurt. De werkzaamheden worden nauwkeurig uitgevoerd. Uw dak wordt pas opgeleverd als al problemen van uw dak zijn opgelost en als er aan uw wensen is voldaan.
 6. U ontvangt een dakgarantie van 10 jaar.
 7. Kies voor optimale isolatie en geniet van een pand met een minimale temperatuurschommelingen.
 8. Er wordt met u mee gedacht op het gebied van kosten en hoe u zoveel mogelijk geld bespaart.
 9. Zijn er grote problemen aan uw dak en er is haast bij? Dan is er al binnen 2 uur iemand bij u om u te helpen.
 10. Ben Roos is in geen enkel opzicht gebonden aan leveranciers of andere partijen. U ontvangt hierdoor volledig onafhankelijk advies.

Onze specialismen

Advies

Het gaat bij ons niet alleen om dakwerkzaamheden, maar ook om het geven van belangrijke informatie over daken. We adviseren u onder andere graag over dakmaterialen, vergunningen en afwatering. Wist u bijvoorbeeld dat een bladvanger in de goot ervoor zorgt dat regenwater makkelijker wegloopt?!

Duurzaamheid

Het milieu is van groot belang voor ons allemaal. Ben Roos plaatst duurzame dakbedekking, die de lucht zuivert.

Isolatie

Goede dakisolatie verlaagt de energiekosten significant. Bovendien zorgt goede isolatie voor een prettige en gelijkmatige temperatuur.

Dakinspectie

Heeft u problemen met uw dak? Om de situatie in kaart te brengen, wordt eerst een dakinspectie gedaan. Tijdens de inspectie wordt uw dak geïnspecteerd, het wordt ingemeten en er wordt een insnijding gemaakt zodat we zien hoe het is opgebouwd.

Een dakinspectie is niet alleen handig als er al problemen zijn, maar ook om dakproblemen te voorkomen. Een dakdekker kijkt in wat voor een staat het dak zich bevindt en waar de zwakke plekken zijn.

Kleine reparaties worden meteen uitgevoerd. Een grote dakreparatie wordt met u ingepland. Na de inspectie krijgt u een uitgebreid rapport en onafhankelijk advies.

Onderhoud

Onderhoud is zeer belangrijk om daklekkage te voorkomen en om de levensduur van uw dak te verlengen. Na loop van de tijd kunnen er gaten en scheurtjes in uw dak komen. Bij een onderhoud wordt uw dak schoongemaakt, geïnspecteerd en gerepareerd. Bij Ben Roos profiteert u van een zeer aantrekkelijk onderhoudscontract.

Dakbedekking

Onze dakdekkers voorzien uw dak met dakbedekking van de hoogste kwaliteit. De dakbedekking gaat lang mee, is totaal waterdicht en isoleert goed.

Tevreden klanten

Zorgpartners Midde Holland

Bodegraven: Dakupdate Zorgcentrum Vijverhof

Bekijk project
Zorgpartners Midde Holland

Moordrecht: Dakrenovatie Zorgcentrum Land voor Water

Bekijk project

Onze keurmerken

Ben Roos Dakbedekking BV heeft verschillende keurmerken, samenwerkingspartners en certificaten:

Vebidak – Vebidak is een brancheorganisatie voor bitmunieuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven, waarbij wij zijn aangesloten.

Polygum dealer – Ben Roos is officieel dealer van Polygum Nederland.

VCA – Wij zijn VCA gecertificeerd, wat betekent we aan alle controlepunten van Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers voldoen.

Roof2Roof – Wij werken samen met Roof2Roof. Roof2Roof is een organisatie die bitumen daken recycled.

Concept partner – Ben Roos is partner van IKO Roof, toplagen van topkwaliteit.