leerbedrijf

Dakdekker Zoetermeer: Professioneel en Ervaren

Heeft u daklekkage en zoekt u een dakdekker in Zoetermeer? Ben Roos staat voor u klaar. Onze specialismen zijn:

 • Vervangen van dakbedekkking
 • Dakrenovatie
 • Dakisolatie
 • Groendaken
 • Dakonderhoud

Bij dakwerkzaamheden wordt er altijd gekeken naar wat past binnen uw budget en de kaders van de wet- en regelgeving. U ontvangt bovendien gratis advies over daken, bijvoorbeeld over de isolatie van uw dak.

 

Het belang van goede dakbedekking

Goede dakbedekking heeft veel voordelen. Het gaat lang mee, heeft een groot isolerend vermogen en is 100% waterdicht. Een dak met een groot isolerend vermogen zorgt voor een lagere energierekening en dat de temperatuurschommelingen binnen minimaal blijven.

In de loop van de tijd verweert uw dak. Wilt u uw dakbedekking in Zoetermeer vervangen? U kunt terecht bij Ben Roos, want we zijn als dakdekkersbedrijf in Zoetermeer actief en vervangen uw dakbedekking door dakbedekking van hoge kwaliteit. Als uw dak gebreken vertoont, is het ook mogelijk om te kiezen voor dakreparatie.

Dakdekker Zoetermeer

Daarom kiest u voor Ben Roos

 • Voordelig
 • Totaal onafhankelijk
 • Staat 24/7 voor u klaar
 • Werkt volgens de hoogste veiligheidsnormen
 • 10 jaar dakgarantie
 • Meer dan 32 jaar ervaring
 • Diverse keurmerken
 • Snel bij u
 • U wordt volledig ontzorgd

Onze werkwijze

Al meer dan 32 jaar is Ben Roos Dakbedekking B.V. een vertrouwd adres voor alle werkzaamheden aan daken. Zowel voor particulieren als voor bedrijven en overheidsinstellingen hebben we al vele dakproblemen verholpen. We zijn gevestigd in Bodegraven. Zoetermeer is dichtbij en we zijn daardoor snel ter plaatse.

De mogelijkheden, problemen en vraagstukken zijn bij elk dak weer anders. Elk dak vraagt daarom om een andere aanpak. We hebben wel een standaard werkwijze:

 1. Het begint met een gesprek waarin u uitlegt wat uw situatie is en wat uw wensen zijn.
 2. We doen een inspectie van het dak.
 3. U krijgt een compleet rapport met de bevindingen.
 4. Samen met u maken we een plan om uw problemen te verhelpen.
 5. De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren dakdekkers. Als het gaat om een dak van een instelling, bedrijf of overheidsinstantie houden we rekening met de werknemers en eventuele bezoekers, zodat zij zo weinig mogelijk last van ons ondervinden.
 6. Het dak wordt opgeleverd als we er zeker van zijn dat alle problemen zijn opgelost. U krijgt bovendien een dakgarantie van 10 jaar.

De specialismen van Ben Roos

Groendaken

Een groendak is begroeid met planten. Groendaken hebben talloze voordelen. Ze isoleren goed, ze zijn goed voor de biodiversiteit van de leefomgeving en ze verbeteren het rendement van zonnepanelen.

Dakinspectie

Voordat we met de werkzaamheden beginnen, doen we eerst een dakinspectie. Met een dakinspectie brengen we de problemen in kaart. Het dak wordt ingemeten en er wordt een insnijding gemaakt om te zien hoe het dak is opgebouwd.

Een dakinspectie is handig om te ontdekken wat de oorzaak van bestaande problemen is en om eventuele toekomstige problemen te voorkomen. Op basis van de inspectie wordt er een uitgebreid rapport opgesteld. We geven u bovendien professioneel en onafhankelijk advies.

Kleine reparaties worden gelijk uitgevoerd. Grotere reparaties worden samen met u ingepland.

Advies

Wij voeren niet alleen dakwerkzaamheden uit, maar we geven u ook graag advies over daken. We delen graag onze kennis met u over subsidies, dakmaterialen en afwatering en andere zaken die met daken te maken hebben.

Daktuinen

Een daktuin verandert uw saaie dak in een groene oase. Wist u dat een daktuin een isolerende werking heeft en de levensduur van uw dak verlengt? Het is bovendien goed voor het milieu. Er zijn eindeloze mogelijkheden op het gebied van daktuinen. Laat uw creativiteit de vrije loop en wij realiseren het voor u.

Onderhoud

Onderhoud is essentieel. Regelmatig onderhoud voorkomt lekkage en verlengt de levensduur van uw dak. Tijdens een onderhoud wordt uw dak nagekeken op gebreken, uw dak wordt schoongemaakt en er worden reparaties gedaan. Bij Ben Roos hebben we een zeer voordelig onderhoudscontract.

Veiligheid

Voor u en voor ons is dakveiligheid van groot belang. Dakveiligheid staat bij Ben Roos daarom hoog in het vaandel. We brengen blijvende voorzieningen aan om de dakveiligheid te garanderen. Bovendien zorgen we voor een veilige daktoegang. Onze ervaren dakdekkers zijn altijd uitgerust met middelen die hun veiligheid waarborgen. Op het gebied van veiligheid wordt u dus bij ons volledig ontzorgd.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Projecten

Zoetermeer: Dakrenovatie woonhuis

Bekijk project

Zoetermeer: Luchtzuiverend reflectiedak 2b Home

Bekijk project

Keurmerken, samenwerkingspartners en certificaten

Concept partner – Ben Roos is een partner van IKO Roof. IKO Roof levert toplagen van topkwaliteit.

Polygum dealer – Ben Roos is officieel dealer van Polygum Nederland.

Vebidak – Vebidak is een brancheorganisatie voor bitumen en en kunststof dakbedekkingsbedrijven waarbij Ben Roos is aangesloten.

Roof2Roof – Een samenwerkingspartner van ons. Roof2Roof recyled bitumen daken.

VCA – Wij hebben een VCA certificaat, wat betekent dat we aan alle controlepunten van Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers voldoen.

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.