Dakdekker Zeist: Ontvang Vrijblijvend een Gratis Offerte

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Zeist om een lek dak te repareren en isoleren? Heeft voornemens om uw dak te laten renoveren? Of heeft u last van een vervelende lekkage? Uw dakdekker in Zeist geeft u direct een duurzame oplossing. Dakbedekking, dakonderhoud, dakinspecties… Wij zijn al meer dan 30 jaar uw expert op het gebied van daken.

Sinds 1985 zijn we iedere dag druk bezig met alles omtrent daken, dit naar aanleiding van de groeiende vraag naar 100% waterdichte daken. Wij bieden altijd een oplossing en dit gaat vaak gepaard met bitumineuze dakbedekking. Ons team bestaat uit vakbekwame dakdekkers die goed op de hoogte zijn van de laatste technieken.

Daken zijn onze absolute passie. Zo hebben we de afgelopen decennia daken gerepareerd, bedekt en onderhoud van onder meer: parkeergarages, villa’s, ziekenhuizen, zwembaden en ga zo maar door. U krijgt altijd een eerlijk, onafhankelijk advies en de tarieven zijn zeer voordelig. Vraag nu een gratis offerte aan.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Ontvang gratis advies

Voorgaande projecten

We zijn actief  in Zeist, maar ook in andere plaatsen.  Heeft u bijvoorbeeld last van daklekkage in Woerden? Wij lossen het voor u op! Deze projecten hebben we in de omgeving van Zeist afgerond:

Dakrenovatie Dreumel ramen en deuren Den Haag

De bedrijfsruimte van Dreumel ramen en deuren BV in Den Haag is voorzien van een nieuwe toplaag gemodificeerde dakbedekking, nieuwe polycarbonaat lichtstraten en permanente dakveiligheid voorzieningen. Om de waterdichtheid weer voor een lange periode te kunnen garanderen wordt het dak voorzien van een nieuwe toplaag gemodificeerde dakbedekking. Aansluitend wordt een dakonderhoudscontract afgesloten waarbij de daken jaarlijks worden geinspecteerd.

Naam: Dreumel ramen en deuren BV
Locatie: Den Haag
Middelen: Gemodificeerde dakbedekking, nieuwe polycarbonaat lichtstraten en dakveiligheid voorzieningen
Doorlooptijd: 2016

Motorhuis Den Haag witte dakbedekking

Door de witte reflecterende dakbedekking wordt de showroom minder snel opgewarmd op zonnige dagen. Omdat er regelmatig onderhoud aan het dak en installaties op het dak wordt gepleegd zijn er permanente dakveiligheidsvoorziening aangebracht. Er is gekozen voor een dakveiligheidsysteem met losse ankerpunten en voor een veilige dakbetreding is een dakbetredingsluik geplaatst.

Naam: Motorhuis Leidschendam
Locatie: Forepark Leidschendam
Middelen: Witte reflecterende dakbedekking en permanente dakveiligheid voorzieningen
Doorlooptijd: Opgeleverd mei 2014

Certificaten en keurmerken

Het zijn belangrijke peilers. Certificaten en keurmerken geven een bepaalde mate van betrouwbaarheid aan. Bij ons staan zekerheid en veiligheid te allen tijde voorop. De ervaren medewerkers van Ben Roos Dakbedekking BV zijn eerlijk, betrouwbaar en werken altijd veilig. Zo worden zij altijd vastgemaakt door middel van dakankerpunten en lijnsystemen. Naast veiligheid bieden wij u zekerheid. Dit tonen wij aan door een groot aantal certificaten en keurmerken:

  • Roof2roof
  • IKO roof concept partner
  • VCA (ook erkend dakwerk Zeist)
  • Polygum dealer
  • Hydrotech dealer

Tevens zijn wij al jarenlang een erkend lid van de zeer gerenommeerde brancheorganisatie Vebidak.

Ontvang gratis advies

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.