leerbedrijf

Dakdekker Zeist: Ontvang Vrijblijvend een Gratis Offerte

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Zeist om een lek dak te repareren en isoleren? Heeft voornemens om uw dak te laten renoveren? Of heeft u last van een vervelende lekkage? Uw dakdekker in Zeist geeft u direct een duurzame oplossing. Dakbedekking, dakonderhoud, dakinspecties… Wij zijn al meer dan 30 jaar uw expert op het gebied van daken.

Sinds 1985 zijn we iedere dag druk bezig met alles omtrent daken, dit naar aanleiding van de groeiende vraag naar 100% waterdichte daken. Wij bieden altijd een oplossing en dit gaat vaak gepaard met bitumineuze dakbedekking. Ons team bestaat uit vakbekwame dakdekkers die goed op de hoogte zijn van de laatste technieken.

Daken zijn onze absolute passie. Zo hebben we de afgelopen decennia daken gerepareerd, bedekt en onderhoud van onder meer: parkeergarages, villa’s, ziekenhuizen, zwembaden en ga zo maar door. U krijgt altijd een eerlijk, onafhankelijk advies en de tarieven zijn zeer voordelig. Vraag nu een gratis offerte aan.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Voorgaande projecten

Den Haag: Dakrenovatie Dreumel

Bekijk project

Den Haag: Witte dakbedekking Motorhuis

Bekijk project

Certificaten en keurmerken

Het zijn belangrijke peilers. Certificaten en keurmerken geven een bepaalde mate van betrouwbaarheid aan. Bij ons staan zekerheid en veiligheid te allen tijde voorop. De ervaren medewerkers van Ben Roos Dakbedekking BV zijn eerlijk, betrouwbaar en werken altijd veilig. Zo worden zij altijd vastgemaakt door middel van dakankerpunten en lijnsystemen. Naast veiligheid bieden wij u zekerheid. Dit tonen wij aan door een groot aantal certificaten en keurmerken:

  • Roof2roof
  • IKO roof concept partner
  • VCA (ook erkend dakwerk Zeist)
  • Polygum dealer
  • Hydrotech dealer

Tevens zijn wij al jarenlang een erkend lid van de zeer gerenommeerde brancheorganisatie Vebidak.

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.