leerbedrijf

Dakdekker in Veenendaal: Snel en 100% Betrouwbaar

Zoekt u een dakdekker in Veenendaal? Dakwerkzaamheden worden uitgevoerd door eerlijke vakmannen met verstand van daken. Heeft u last van een vervelende daklekkage? Dan ondernemen we direct actie. Snel ter plaatse en nog sneller met verhelpen van uw lekkage.

Ben Roos Dakbedekking BV opgericht in 1985. We richten ons dagelijks met name op platte daken en bitumineuze dakbedekking in Veenendaal. Onze specialisaties zijn onder meer het isoleren van daken, dakrenovatie, dakonderhoud, groene daken en dakinspectie.

Heeft u speciale renovatieplannen voor uw dak? Of heeft u een lastige daklekkage? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Het dient zo snel mogelijk verholpen te worden. Zo voorkomt u schade aan uw woning of bedrijfspand. Bel uw dakdekker in Veenendaal: 0172-617409.

 

We bespreken de volgende onderwerpen met u:

– Zo herkent u zelf dakproblemen

– Specialisaties van dé dakdekker in Veenendaal

– Keurmerken van Ben Roos Dakbedekking

– Waarom kiest u voor ons?

– Succesvolle projecten

– Contact met hét dakdekkersbedrijf in Veenendaal

Ben Roos

Zo herkent u zelf dakproblemen

Het herkennen van dakproblemen is voor een professioneel van Ben Roos eenvoudig. Maar het is ook zo dat u zonder kennis van daken ook dakproblemen zelf vroegtijdig herkent. We vertellen u graag op welke punten u moet letten:

 

  • Barsten in de dakbedekking in Veenendaal?
  • Maakt uw dakbedekking een oude indruk?
  • Afvoeren van uw dak vol vuil zoals blaadjes en mos
  • Heeft uw dak last van onkruid?
  • Zichtbare blaren (bubbels) in de dakbedekking?
  • Plooien in de dakbedekking in Veenendaal?
  • Komt er kou door het dak naar binnen?

 

Het is van belang om uw dak twee keer per jaar te controleren. Tijdens de controle komen problemen aan het licht. De moeilijkheden worden eenvoudig verholpen door een dakdekker waardoor u grotere dakproblemen voorkomt. Een uitstekend moment om uw dak te controleren is in de lente en herfst.

Laat u de dakcontrole liever uitvoeren door een vakman van Ben Roos Dakbedekking? Een dakdekker komt zo snel mogelijk naar u toe om de lekkage te verhelpen. Bel ons direct op bij een daklekkage: 0172-617409.

Specialisaties van dé dakdekker in Veenendaal

Zoekt u een dakdekker in Veenendaal? We bieden u altijd een advies en gaan vakkundig te werk. In de jaren dat we werkzaam zijn als dakdekker in Veenendaal hebben we allerlei daken gerenoveerd. We hebben ons onder meer bezig gehouden met daken van scholen, ziekenhuizen, kerken en gekoelde magazijnen. Onze specialisme zijn:

 

– Dakonderhoud

– Dakbedekking

– Dakisolatie

– Dakinspectie

 

Dakonderhoud

Dakonderhoud in Veenendaal verlengt de levensduur van uw dak. Het is van belang om uw dak minimaal 2 keer per jaar te controleren. Vuil, mos, algen… het kan op lange termijn problemen veroorzaken. Geeft u het onderhoud van uw dak liever uit handen? Uw dakdekker in Veenendaal neemt het graag van u over.

 

We hebben een speciaal onderhoudscontract. Tijdens dit dakonderhoud wordt uw dak gecontroleerd op problemen en wordt het dak opgeschoond waar nodig. We bepalen in overleg met u hoe vaak er onderhoud aan uw dak gepleegd wordt. Dat is helemaal aan u om te bepalen.

 

Dakbedekking

De juiste dakbedekking is gunstig voor uw dak, maar ook uw portemonnee. Dakbedekking zorgt voor goede isolatie van uw woning. Het zorgt voor een fijne temperatuur en voorkomt daklekkages. Bij Ben Roos werken we met bitumineuze dakbedekking. IJzersterk materiaal en 100% waterdicht. Naast standaard bitumineuze dakbedekking zijn er nog 2 varianten beschikbaar:

 

  1. APP: deze variant is wel bestand tegen UV-straling;
  2. SBS: deze variant is elastischer dan gewone bitumen.

 

Bitumineuze dakbedekking wordt uitgerold op uw dak en op maat gesneden. Deze dakbedekking wordt met hete lucht aangebracht. Uiteindelijk gaat onze dakdekker in Veenendaal met een aandrukroller er overheen. Zo zit de dakbedekking goed vast.

 

Dakisolatie

Een goed geïsoleerd dak levert energiebesparing op. Een investering die u binnen enkele jaren al eruit hebt. Door goede isolatie blijft uw huis op de juiste temperatuur. Geen schommelingen meer met een geïsoleerd dak van Ben Roos. Daarbij heeft ook minder last van geluidsoverlast en vocht. Er zijn allerlei soorten dakisolatie beschikbaar. Een vakkundige dakdekker in Veenendaal weet na een inspectie exact welke dakbedekking het best is voor uw dak.

 

Dakinspectie

Voordat er werkzaamheden aan uw dak plaatsvinden is het essentieel om een dakinspectie uit te voeren. Dit noemen we ook wel een roofcheck: de staat van de dakbedekking wordt bekeken. Is uw dakbedekking waterdicht? Wat is de drukweerstand? De vakmensen weten exact waar ze op moeten letten. Na een roofcheck krijgt u een eerlijk en onafhankelijk advies van ons.

 

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Ben Roos

Keurmerken van Ben Roos Dakbedekking

– VCA

– Polygum dealer

– Hydrotech dealer

– Roof2roof

– IKO roof concept partner

– Stichting Duurzaam Bodegraven Reeuwijk

 

Daarbij zijn we lid van de brancheorganisatie Vebidak. Deze gerenommeerde organisatie waarborgt de kwaliteit van hét dakdekkersbedrijf in Veenendaal.

 

Waarom kiest u voor ons?

In uw zoektocht naar een kundig dakdekkersbedrijf in Veenendaal komt u waarschijnlijk veel bedrijven tegen. Dat is lastig! Vaak kiest men de voordeligste optie. De goedkope optie is niet altijd de betere optie. We leveren u gegarandeerd kwaliteit. We onderscheiden ons van andere dakdekkersbedrijven op de volgende punten:

 

> Vakkundige dakdekkers

> Ervaring in dakbedekking sinds 1985

> Eerlijke dakdekkers

> Specialist in bitumineuze dakbedekking

 

maar ook…

 

> Altijd een onafhankelijk advies

> Veilige werkwijze

> Garantie van 10 jaar op uw dakbedekking

> Juiste prijs-kwaliteit-verhouding

 

Succesvolle projecten

U bent vast wel nieuwsgierig geworden naar onze afgeronde projecten? Logisch. In de jaren dat we werkzaam zijn, hebben we allerlei soorten daken gerenoveerd: zwembaden, zorginstellingen, landhuizen… Geen dak is ons te gek!

Bekijk hieronder een tweetal voorbeelden van onze afgeronden projecten:

 

Contact met hét dakdekkersbedrijf in Veenendaal

Zoekt u een dakreparatie in Veenendaal? Wanneer u een eerlijke dakdekker in Veenendaal zoekt, isdit een perfecte match. Isoleren van daken, renoveren van daken, dakinspectie, dakonderhoud of het aanleggen van groene daken… We denken met u mee!

Gegevens Ben Roos Dakbedekking

Telefoonnummer: 0172- 617409

Email: info@benroos.nl

Beneluxweg 9

2411 NG Bodegraven

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.