leerbedrijf

Dakproblemen, zoals lekkage of een versleten dakbedekking, zijn onaangenaam. Het is mogelijk dat er herstellingen moeten worden verricht of dat uw hele dakbedekking moet worden vervangen. Heeft u een dakdekker in Ter Aar nodig? In elk geval helpen wij u snel. Wij staan dag en nacht voor u klaar en hebben snel een deskundige en duurzame dakdekker voor u.

U geniet van onze uitgebreide service die bestaat uit het inspecteren, onderhouden, isoleren en renoveren van daken. Daken van woonhuizen, appartmentencomplexen, parkeergarages, ziekenhuizen en kantoorpanden: voor alle soorten daken zijn wij de dakdekker in Ter Aar voor u.

Bij Ben Roos krijgt u een dakgarantie van 10 jaar. U gaat daarom gegarandeerd nog jaren vooruit met uw dak. Dat geeft u een veilig en zeker gevoel. Zoekt u naar een vakkundige dakdekker in Ter Aar? Vraag dan nu een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan.

Daarom geeft lekkage zo veel overlast

Het is belangrijk dat uw lekkage snel gevonden en opgelost wordt door een dakdekker in Ter Aar. Als u lekkage verwaarloost, is de kans groot dat de lekkage verergert. Lekkage geeft zo veel overlast, omdat het de volgende problemen veroorzaakt:

Daarom Ben Roos

Jarenlange garantie

Op een aangelegd dak van Ben Roos heeft u maar liefst 10 jaar garantie. U geniet van een dak, dat nog heel lang meegaat.  

Onafhankelijk advies

Ben Roos heeft geen verplichtingen aan andere bedrijven. Dat betekent dat we er niet op vooruitgaan als we een bepaald product aan u leveren. Wij geven geheel onafhankelijk advies op basis van uw behoeften en uw budget.

Veiligheid

Volgens de wet bent u als eigenaar van een gebouw verantwoordelijk voor de veiligheid op het dak. Laat de zorg voor de veiligheid aan ons over. Wij zorgen voor een veilige dakopgang op elk dak waar we werkzaamheden verrichten. Al onze dakdekkers zijn uitgerust met allerlei persoonlijke beschermingsmiddelen. De dakveiligheid is bij ons in goede handen.

Ruim 30 jaar ervaring

Ben Roos is al sinds 1985 actief als dakdekker. In die tijd hebben we allerlei klanten geholpen met een grote diversiteit aan dakwerkzaamheden.

Goed voor uw portemonnee

Als betrouwbare specialist denken we met u mee op het gebied van kostenbesparing. Bij ons profiteert u altijd van een voordelig tarief.

Ben Roos Dakbedekking

Zo herkent u een lekkage aan uw dak

Een daklekkage begint klein, maar wordt na verloop van tijd een steeds groter probleem. Voorkom dit en onderneem direct actie. Schakel een dakdekker in Ter Aar in, als u één of meerdere van de volgende symptomen herkent:

Zo bent u snel van uw lekkage af

Wat doet u als u lekkage heeft geconstateerd? Volg dit eenvoudige stappenplan en u bent snel van uw lekkage af:

1. Bel Ben Roos Dakbedekking BV. Ons telefoonnummer is 0172-617409. Vertel precies wat uw probleem is en we maken met u meteen een plan om het op te lossen. Als er haast bij geboden is, staan we binnen een mum van tijd bij u op de stoep.

2. Is er schade? Maak er foto’s van. Dit heeft u nodig, voor de verzekering. Laat de lekkage verhelpen door ons in te schakelen. De verzekering verplicht u namelijk om zo snel mogelijk iets aan de lekkage te doen.

3. Één van onze vakkundige dakdekkers komt naar u toe. We beginnen met een uitgebreide inspectie van uw dak om de oorzaak van uw lekkage te achterhalen.

4. Hebben we het probleem ontdekt? Dan maken we samen met u een planning en een offerte. Zo weet u van te voren precies wat er gaat gebeuren en wat het gaat kosten. Als betrouwbaar en transparant dakdekkersbedrijf stellen we u altijd op de hoogte van de werkzaamheden.

5. Bent u akkoord met onze offerte? Dan komen we op de afgesproken datum langs om te zorgen dat u van uw lekkage af bent.

Specialismen van Ben Roos

Welk probleem met uw dak u dan ook heeft, wij lossen het voor u op. Wij zorgen dat uw dak lang meegaat en dat het uw huis beschermt tegen water en temperatuurschommelingen. Schakel ons in voor werkzaamheden omtrent de volgende specialisaties:

De aanleg van dakbedekking

Wij kijken welke dakbedekking uw dak nodig heeft, zodat uw dak optimaal bedekt wordt. Vanwege de vele voordelen van bitumen gebruiken wij deze vorm van dakbedekking het meest. Kiest u voor Ben Roos om uw dakbedekking aan te leggen, dan kiest u voor een oplossing waar u nog heel lang plezier van heeft.

Onderhoud

Het is van groot belang dat uw dak regelmatig onderhouden wordt. Na verloop van tijd ontstaan er scheuren, blaren en gaten in het dak. Bovendien raakt het dak en de dakgoot vervuilt met bladeren, mos en algen. Regelmatig onderhoud helpt om lekkage te voorkomen. Tijdens de onderhoudsbeurt wordt uw hele dak en dakgoot gereinigd. Er wordt ook gekeken naar de staat van uw dak. Er worden meteen ook kleine reparaties gedaan en grote reparaties worden ingepland.

Isolatie

Als u dak goed geïsoleerd is, betekent dat uw energiekosten lager zijn en dat u minder last van temperatuurschommelingen heeft. Het is bovendien goed voor het milieu.

Dakinspectie

Schakel een ervaren dakdekker in Ter Aar in om naar uw dak te kijken. Is het tijd om uw dakbedekking te vervangen? Is uw dak nog wel 100% waterdicht? Wilt u zonnepanelen plaatsten en van te voren de staat van uw dakbedekking op uw dak laten nakijken, om niet voor onverwachte problemen komen te staan? Een vakkundige dakdekker van Ben Roos bepaalt wat de staat uw dak is en geeft u deskundig advies.

De aanleg van groendaken

Een groendak ziet er prachtig uit en is nog milieuvriendelijk ook! Er zijn nog veel andere voordelen van een groendak: het isoleert goed en vangt hemelwater op.

Zonnepanelen plaatsen

Het milieu vinden wij belangrijk. Door zonnepanelen geniet u van de energie die uzelf heeft opgewekt. Laat voor het plaatsen van uw zonnepanelen de algehele staat van uw dakbedekking nakijken zodat u niet achteraf voor onverwachte problemen staat. Bel ons om een dakdekker direct naar uw dak te laten kijken. U krijgt daarna deskundig en uitgebreid advies.  

Succesvolle projecten in de omgeving van Ter Aar

Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in buurt van Ter Aar. In die tijd hebben we vele dakwerkzaamheden verricht. Om u een beeld te geven, laten we hieronder een aantal projecten zien die we succesvol hebben afgerond:  

https://www.benroos.nl/project/dakrenovatie-abs-autoherstel-weijden-nieuwkoop/
https://www.benroos.nl/project/zonne-energiedak-rijnvicus-alphen-aan-den-rijn/

Keurmerken

Ben Roos Dakbedekking BV is een erkend en gecertificeerd dakdekkersbedrijf. Wij voorzien u van de beste dakoplossingen. Hieronder staan aantal van onze certificaten en samenwerkingen:

Roof2Roof: Roof2Roof is een samenwerkingspartner van Ben Roos. Roof2Roof recycled bitumen daken.

Vebidak – Ben Roos is aangesloten bij Vebidak, de brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven.

Polygum dealer: Wij zijn officieel dealer van Polygum Nederland.

Concept partner: Ben Roos is partner van IKO Roof, toplagen van topkwaliteit.

VCA: Wij hebben een VCA certificaat, omdat wij ons aan alle controlepunten van Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers houden.

Ben Roos Dakbedekking

Neem contact met ons op

Heeft u last van lekkage? Neem dan contact met ons op en wij helpen u direct.

Telefoon: 0172-617409

E-mailadres: info@benroos.nl

 

 

 

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.