Ben Roos: de beste dakdekker voor supermarkten

Heeft u lekkage aan het dak van uw supermarkt of wilt u het dak van uw supermarkt beter isoleren? Misschien is uw dakbedekking beschadigt en wilt u nieuwe dakbedekking aan laten leggen. Ben Roos staat in deze situaties voor u klaar. Neem contact met ons op en wij helpen u.

Al meer dan 30 jaar zijn wij actief als dakdekkersbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in grote daken, het oplossen van daklekkage en het isoleren en renoveren van daken.

Daken van supermarkten isoleren

Een goed geïsoleerd dak verlaagt de energierekening van uw supermarkt aanzienlijk. Door goede isolatie ontsnapt er minder warmte naar buiten. U heeft bovendien minder last van vocht en van geluidsoverlast met een professioneel geïsoleerd dak.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Ontvang gratis advies

Een parkeerdak op uw supermarkt

In Nederland is er niet veel parkeerruimte. Laat een parkeerdak aanleggen en u maakt van een oppervlakte die niet gebruikt wordt (het dak), een oppervlakte met een functie. Schakel ons in. Wij hebben in het verleden meerdere parkeerdaken aangelegd.

Het hele parkeerdak wordt door ons gerealiseerd: zowel de aanleg van de dakbedekking als het creëren van de opritten. We gebruiken slijtvaste dakbedekking dat lang meegaat.

Dakinspectie

Voordat u een parkeerdak laat aanleggen of zonnepanelen laat plaatsen is het van essentieel belang om eerst een dakinspectie te laten verrichten. Uw dakconstructie moet wel het gewicht van auto’s of zonnepanelen kunnen dragen.

Bel ons en er komt een dakexpert naar u toe. De dakexpert bekijkt alle lagen van de dakbedekking en onderzoekt de drukweerstand en de waterdichtheid van het dak. Nadat het dak van uw supermarkt gecontroleerd is, krijgt u geheel onafhankelijk advies.

Daken van supermarkten herstellen

Daklekkage is het laatste waar u mee te maken wilt krijgen. Vocht beschadigt muren en plafonds. Natte muren en plafonds vormen de ideale leefomgeving van schimmels. Sommige schimmels zijn schadelijk voor de menselijke gezondheid en leiden tot chronische neusverkoudenheid, slijmvorming, hoesten en benauwdheid.

Lekkage is een ernstige zaak en moet snel opgelost worden. Schakel Ben Roos in en we komen naar u toe. In noodgevallen zijn we binnen 2 uur bij u.

Ontvang gratis advies

Voorgaande projecten

Ben Roos is gevestigd in Bodegraven. We werken ook in de omgeving van Bodegraven. Zoekt u bijvoorbeeld naar een dakdekkersbedrijf in Capelle aan den IJssel? We staan voor u klaar.

Dakrenovatie parkeerdak SWA Alphen aan den Rijn

 

 

In het weekeinde van 22 en 23 October 2016 hebben wij een gedeelte van het parkeerdak t.p.v. de opritten naar SWA en Hoogvliet vernieuwd. Om de lekkages op te heffen is de bestaande dakbedekking compleet verwijderd en een nieuw tweelaags gegoten en gebrand dakbedekkingssysteem toegepast. Om verkeershinder te voorkomen zijn de werkzaamheden in het weekeinde uitgevoerd. Het parkeerdaksysteem PD90 van Zoontjens beton is tegelijk aangepakt.

Naam: Parkeerdak SWA
Locatie: Alphen aan den Rijn
Middelen: Traditioneel warm geplakte dakbedekking en een laag Gemodificeerde dakbedekking.
Doorlooptijd: 2016

 

Dakrenovatie Bemmel & Kroon en Tesla in Den Haag

 

 

Het gehele dakvlak wordt voorzien van een nieuwe toplaag gemodificeerde dakbedekking, permanente dakveiligheid voorzieningen en aansluitend een dakonderhoudscontract.

Door de nieuwe toplaag, de permanente dakveiligheid voorzieningen en het dakonderhoudscontract wordt het dak op een verantwoorde wijze beheerd. Voor keuken en witgoed bedrijf Bemmel & Kroon en Tesla auto’s is hiermee een zorgeloze waterdichtheid gewaarborgd.

Naam: Bedijfsruimtes Bemmel & Kroon keukens en Tesla
Locatie: Industrieterrein Forepark Den Haag
Middelen: Gemodificeerde dakbedekking en dakveiligheid
Doorlooptijd: April 2016
Ontvang gratis advies

De vele pluspunten van Ben Roos

Er zijn veel redenen om voor de professionele dakdekkers van Ben Roos te kiezen

Duurzaamheid

Wilt u verantwoord ondernemen? Een duurzaam dak is een essentieel onderdeel daarvan. Verduurzaam uw dak door te kiezen voor dakbedekking die lang meegaat en voor goede isolatie zorgt. Op die manier helpt u mee aan een beter milieu.

Garantie

Als professionele dakdekker voorzien we uw dak van nieuwe dakbedekking. Het dak van uw supermarkt gaat hierdoor nog jarenlang mee. U krijgt daarbij nog eens een garantie van 10 jaar op alle dakmaterialen.

Optimale isolatie

Wij isoleren op een gecertificeerde en erkende wijze uw dak. U geniet zorgeloos van een supermarkt zonder temperatuurschommelingen en u profiteert van een optimale dakbedekking, inspectie en isolatie.

Onafhankelijk advies

We zijn niet gebonden aan leveranciers, waardoor we geen baat hebben bij de keuze voor een bepaalde dakbedekking. U kunt vertrouwen op ons eerlijke advies.

Veiligheid

De eigenaar van een gebouw is verantwoordelijk voor de veiligheid op het dak, als het dak tenminste 2,5 meter hoger is dan het maaiveld.

Ben Roos neemt de zorg rondom de veiligheid op het dak voor u uit handen. We nemen allerlei maatregelen om de veiligheid op uw dak te waarborgen. We zorgen bijvoorbeeld voor een veilige dakopgang. Daarbij brengen we permanente voorzieningen aan om de veiligheid van iedereen die op het dak loopt,  te waarborgen.

Vakmannen

Alleen de meest ervaren en vakkundige dakdekkers zijn bij ons in dienst. Ze zijn vriendelijk en komen hun afspraken altijd na.

 

Certificaten

Als betrouwbare dakdekker bezitten wij diverse certificaten:

  • VCA
  • Polygum dealer
  • Hydrotech dealer
  • Roof2roof
  • Vebidak
  • Stichting Duurzaam Bodegraven Reeuwijk
  • Brancheorganisatie Vebidak
Ontvang gratis advies