leerbedrijf

Dakdekker Sassenheim: Puur & Betrouwbaar Vakmanschap

Heeft u problemen met uw dak? Onze werkzaamheden vergen vakmanschap. Dé dakdekker in Sassenheim, Ben Roos, denkt graag met u mee. Last van een daklekkage in Sassenheim? Dan is uw dakdekker snel ter plaatse om het probleem direct te verhelpen.

Ben Roos Dakbedekking BV… opgericht in 1985 en zijn al jaren actief naar aanleiding van de grote vraag naar waterdichte daken. Wij houden ons voornamelijk bezig met platte daken en voorzien u van bitumineuze dakbedekking, een fraaie daktuin of een goed geïsoleerd dak.

Dakreparatie in Sassenheim nodig? Vraag over dakbedekking in Sassenheim of een vrijblijvende offerte ontvangen? Wij delen graag onze kennis met u over daken, zoals over milieuvriendelijke dakbedekking in Sassenheim. Neem contact met ons op! Ons team staat voor u klaar.

Gratis offerte

In dit artikel bespreken we de volgende onderwerpen met u:

 • Identificeren van dakproblemen
 • Werkzaamheden van uw dakdekker in Sassenheim
 • Veilig werken
 • Alle keurmerken
 • Waarmee onderscheiden wij ons?
 • Afgeronde dakprojecten
 • Contact dakdekkersbedrijf Sassenheim

 

Identificeren van dakproblemen

Het identificeren van dakproblemen is niet alleen voor speciaal voor de vakman weggelegd. Het is mogelijk om zelf eventuele problemen te identificeren. Door regelmatig het dak te controleren (twee keer per jaar), kunt u dakproblemen vroegtijdig waarnemen en een dakdekker in Sassenheim inschakelen. Let daarbij op de volgende punten:

 • Herkent u scheuren in de dakbedekking?
 • Ziet uw dakbedekking een verouderd uit?
 • Liggen uw afvoeren van op uw dak vol?
 • Ligt er onkruid op uw dak (mos en algen)?
 • Ziet u blaren of bubbels in de dakbedekking?
 • Zijn er plooien zichtbaar?
 • Komt er kou naar binnen?

Deze punten zijn heel goed zelf te controleren. Of laat u dit liever over aan een vakman? Neem contact met ons op! Bel naar 0172-617409 of mail naar info@benroos.nl.

Werkzaamheden van uw dakdekker in Sassenheim

Onze vakmannen zijn al jaren actief in de omgeving van Sassenheim. Sinds onze oprichting hebben we onder andere gewerkt aan daken van scholen, zwembaden, parkeerdaken en ziekenhuizen. De werkzaamheden die wij dagelijks verrichten zijn:

 

Dakisolatie
Een uitstekend geïsoleerd dak zorgt voor een flinke energiebesparing op. Isolatie van Ben Roos Dakbedekking zorgt dat uw huis of pand op de juiste temperatuur blijft. Geen schommelingen qua temperatuur meer met een geïsoleerd dak. Daarnaast heeft u ook minder last van geluidsoverlast en vocht.

Dakinspectie
Het is belangrijk om eerst een dakinspectie uit te laten voeren. Dit noemen we een roofcheck. Op dat moment wordt de algehele staat van uw dakbedekking bekeken: waterdicht? drukweerstand? Onze vakmannen weten exact waar ze op moeten letten. Na de roofcheck krijgt u een onafhankelijk advies van ons.

Zonnepanelen
Milieubewuste keuze die voordelig is voor de portemonnee? Zonnepanelen! Een dakinspectie is zeer belangrijk voordat er zonnepanelen geplaatst worden. Tijdens de dakinspectie word er gekijken naar de algehele staat van de dakbedekking.

Dakbedekking
Een goede dakbedekking in Sassenheim is gunstig voor uw dak en uw portemonnee. De juiste dakbedekking zorgt voor goede isolatie van uw pand. Het zorgt voor een fijne temperatuur en voorkomt daklekkages. Ben Roos Dakbedekking is de specialist in bitumineuze dakbedekking: ijzersterk materiaal en helemaal waterdicht. Er zijn twee varianten beschikbaar:

 1. APP: zeer goed bestand tegen UV-straling.
 2. SBS: stukken elastischer dan gewone bitumen.

Dakonderhoud
Dakonderhoud in Sassenheim heeft een gunstig effect op de levensduur van uw dak. Eerder hebben we uitgelegd hoe u problemen aan het dak zelf kunt herkennen. Het is essentieel om uw dak minimaal twee keer per jaar te controleren op die punten. Vooral vuil – zoals mos en algen, kunnen op lange termijn problemen veroorzaken. Wij bieden speciale onderhoudscontracten aan.

 

Dakbedekking in Sassenheim nodig? Daklekkage in Sassenheim geconstateerd? Oei! Neem contact met ons op! Bel naar 0172-617409 of mail naar info@benroos.nl.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Veilig werken

Bij Ben Roos hechten wij waarde aan veiligheid. Er wordt veel aandacht besteed aan dakveiligheid. In de wet staat dat de eigenaar van het pand verantwoordelijk is voor de dakveiligheid. Deze regel is geldig voor panden die hoger zijn dan 2,5 meter boven maaiveld of 2,5 meter hoger dan andere dakvlakken. Wij regelen het. Zo brengen we dakankerpunten en lijnsystemen aan. Deze voorzieningen voldoen aan de EN 795 standaard.

 

Alle keurmerken

Onze veilige en verantwoorde manier van werken is door de jaren heen beloond met keurmerken. Bij een echte vakman horen natuurlijk keurmerken en dit laten we dan ook met trots zien. We zijn in het bezit van de volgende keurmerken en certificaten:

 

– Roof2roof

– IKO roof concept partner

– Stichting Duurzaam Bodegraven Reeuwijk

– VCA

– Polygum dealer

– Hydrotech dealer

 

Daarbij komt dat we ook lid van de brancheorganisatie Vebidak. Deze gerenommeerde organisatie waarborgt de kwaliteit van ons dakdekkersbedrijf in Sassenheim.

Gratis offerte

Waarmee onderscheiden wij ons?

Goede vraag, maar wij hebben het antwoord. In uw zoektocht naar een vakkundig dakdekkersbedrijf in Sassenheim, komt u waarschijnlijk veel bedrijven tegen. Het is lastig om een keuze te maken. Vaak wordt er gekozen voor de goedkoopste mogelijkheden, maar het voordeligste is vaak niet beste optie.

We garanderen u topkwaliteit. We onderscheiden ons van andere bedrijven op de volgende punten:

 

> Vakkundige dakdekkers in Sassenheim

> Ervaring in dakbedekking sinds 1985

> Alles in één keer goed

> Eerlijk en vakbekwaam

> Volledige ontzorging

 

maar ook…

 

> Specialist in bitumineuze dakbedekking

> Onafhankelijk advies

> Altijd veilige werkwijze

> Garantie van 10 jaar op uw dakbedekking

> Juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit

 

Afgeronde dakprojecten

In de afgelopen jaren dat we werkzaam zijn, hebben we allerlei soorten daken gerenoveerd. Daken van zwembaden en zorginstellingen tot daken van landhuizen. Geen dak is ons te gek!

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van onze afgeronden projecten in de regio Sassenheim:

 

Dakrenovatie Prinses Julianaschool Sassenheim

Dakrenovatie in Leiderdorp

Contact met hét dakdekkersbedrijf in Sassenheim

Dakreparatie in Sassenheim nodig? Dakbedekking in Sassenheim laten leggen door een professional? Yes, dan hebben we een perfecte match. Isoleren en renoveren van daken, dakinspectie, dakonderhoud of het aanleggen van groene daken… Neem contact met ons op.

 

Ben Roos Dakbedekking

Beneluxweg 9

2411 NG Bodegraven

Bel: 0172- 617409

E-mail: info@benroos.nl

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.