Dakdekker Rijswijk: Ontvang Gratis een Voordelige Offerte

Dakdekker Rijswijk

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Rijswijk om een lek dak te repareren en isoleren? Heeft voornemens om uw dak te laten renoveren? Of heeft u last van een vervelende lekkage? Uw dakdekker in Rijsdijk geeft u direct een duurzame oplossing. Dakbedekking, dakonderhoud, dakinspecties… Wij zijn al meer dan 30 jaar uw expert op het gebied van daken.

Sinds 1985 zijn we iedere dag druk bezig met alles omtrent daken, dit naar aanleiding van de groeiende vraag naar 100% waterdichte daken. Wij bieden altijd een oplossing en dit gaat vaak gepaard met bitumineuze dakbedekking. Ons team bestaat uit vakbekwame dakdekkers die goed op de hoogte zijn van de laatste technieken.

Daken zijn onze absolute passie. Zo hebben we de afgelopen decennia daken gerepareerd, bedekt en onderhoud van onder meer: parkeergarages, villa’s, ziekenhuizen, zwembaden en ga zo maar door. U krijgt altijd een eerlijk, onafhankelijk advies en de tarieven zijn zeer voordelig. Vraag nu een gratis offerte aan.

De specialiteiten van Ben Roos

Dakbedekking

Waterdichte dakbedekking is absoluut noodzakelijk voor uw huis. Uw dak is natuurlijk een essentieel onderdeel van uw woning of pand. De dakbedekking die wij gebruiken zorgt ervoor dat vervelende lekkages worden voorkomen. Tegelijkertijd is een dakbedekking bruikbaar voor het behoud van een aangename temperatuur in uw huis en is er minder energieverspilling. Voordelen in overvloed! Er is een groot aantal soorten dakbedekking beschikbaar. Wij werken dagelijks met bitumineuze dakbedekking, dit tot grote tevredenheid bij alle klanten.

Wat houdt bitumen dakbedekking in? Bitumen is een materiaal dat al tientallen jaren veel gebruikt wordt als stevig dakbedekkingsmateriaal. Dit heeft te maken met het grootste voordelen, namelijk: het ijzersterke karakter en de waterdichtheid! Bitumineuze dakbedekking is verkrijgbaar in twee variaties:

APP (Atactisch Poly Propyleen)

Deze vorm van bitumineuze dakdekking is een zeer elastische variant. Het is vele malen elastischer dan normale bitumen en bovendien is het een stuk UV-bestendiger.

SBS (Styreen Butadieen Styreen)

SBS is een bijzonder buigzame en soepele vorm van bitumineuze dakbedekking. Het beschikt over een enorme kleefkracht. Dit zorgt ervoor dat kans op een vervelende lekkage enorm wordt verkleind.

Dakadvies

Bij ons krijgt u kosteloos dakadvies van echte experts. Over bijvoorbeeld de afvoer van uw dak, de beste dakbedekking, enzovoorts.

Dakveiligheid

Hoog boven de grond werken is niet zonder risico. Wij nemen daarom veiligheid heel serieus. Wij zorgen bijvoorbeeld  voor een veilige dakopgang en brengen permanente voorzieningen op uw dak aan, zodat het dak voortaan zonder gevaar te betreden is.

Groendaken

Wij zijn een expert op het gebied van groendaken. Groendaken geven uw pand een prachtig uiterlijk en hogere waarde. Ze zijn bovendien zeer milieuvriendelijk, isolerend en geven uw dak een extra gebruiksfunctie. Bij Ben Roos maken we elk groendak dat u maar kunt verzinnen. Van een weelderige tuin tot een onderhoudsarm sedumdak.

Dakonderhoud

Nadat uw dak netjes gerenoveerd, gerepareerd en geïsoleerd is, is het van groot belang om uw dak regelmatig van onderhoud te voorzien. Het juiste onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van uw dak in Rijsdijk wordt verlengd. U krijgt een dakgarantie van 20 jaar, maar met het juiste onderhoud is het zomaar mogelijk dat dit verlengd wordt. Logischerwijs is dakonderhoud ook zelf uit te voeren. Bent u op zoek naar zekerheid wat betreft uw dak of heeft u daar geen tijd voor? Neem dan direct contact met ons en wij sturen een ervaren dakdekker in Rijsdijk naar u toe. Al uw zorgen nemen wij graag uit handen.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Ontvang gratis advies

De voordelen die u krijgt

Als dakdekker in Rijsdijk zijnde voorzien wij u van een groot aantal voordelen

 • Ervaren dakdekkers
 • 100% waterdicht dak
 • U bent altijd op de hoogte van onze planning en werkzaamheden
 • Een perfect isolerend dak (gegarandeerd)
 • Een vakkundige update van uw dakbedekking
 • Extra duurzame opties zoals zonnepanelen of een groendak.
 • U wordt volledig ontzorgd

Onze Klanten

Mede dankzij onze ruime ervaring hebben wij al meerdere projecten succesvol afgerond. Wij zijn op verschillende gebieden actief. Denk aan dakisolatie, dakinspectie, dakonderhoud, dakbedekking, zonnepanelen en ga zo maar door. Door onze brede specialisaties hebben wij een verscheidenheid aan projecten afgerond:

 • Parkeerdaken: de renovatie van parkeerdaken.
 • Gezondheidszorg: de renovatie van ziekenhuisdaken, daken van verzorgingstehuizen en andere zorginstellingen.
 • Zwembaden: de renovatie daken van zwembaden waarbij inspectie een grote rol speelt.
 • Foodindustrie: de renovatie van daken van bijvoorbeeld gekoelde ruimtes, zoals een magazijn.
Ontvang gratis advies

Voorgaande projecten

We zijn actief in Rijswijk, maar ook in andere plaatsen.  Heeft u bijvoorbeeld last van daklekkage in Woerden? Wij lossen het voor u op! Deze projecten hebben we in de omgeving van Rijswijk afgerond:

Dakrenovatie Dreumel ramen en deuren Den Haag

De bedrijfsruimte van Dreumel ramen en deuren BV in Den Haag is voorzien van een nieuwe toplaag gemodificeerde dakbedekking, nieuwe polycarbonaat lichtstraten en permanente dakveiligheid voorzieningen. Om de waterdichtheid weer voor een lange periode te kunnen garanderen wordt het dak voorzien van een nieuwe toplaag gemodificeerde dakbedekking. Aansluitend wordt een dakonderhoudscontract afgesloten waarbij de daken jaarlijks worden geinspecteerd.

Naam: Dreumel ramen en deuren BV
Locatie: Den Haag
Middelen: Gemodificeerde dakbedekking, nieuwe polycarbonaat lichtstraten en dakveiligheid voorzieningen
Doorlooptijd: 2016

Motorhuis Den Haag witte dakbedekking

Door de witte reflecterende dakbedekking wordt de showroom minder snel opgewarmd op zonnige dagen. Omdat er regelmatig onderhoud aan het dak en installaties op het dak wordt gepleegd zijn er permanente dakveiligheidsvoorziening aangebracht. Er is gekozen voor een dakveiligheidsysteem met losse ankerpunten en voor een veilige dakbetreding is een dakbetredingsluik geplaatst.

Naam: Motorhuis Leidschendam
Locatie: Forepark Leidschendam
Middelen: Witte reflecterende dakbedekking en permanente dakveiligheid voorzieningen
Doorlooptijd: Opgeleverd mei 2014

Certificaten en keurmerken

Het zijn belangrijke peilers. Certificaten en keurmerken geven een bepaalde mate van betrouwbaarheid aan. Bij ons staan zekerheid en veiligheid te allen tijde voorop. De ervaren medewerkers van Ben Roos Dakbedekking BV zijn eerlijk, betrouwbaar en werken altijd veilig. Zo worden zij altijd vastgemaakt door middel van dakankerpunten en lijnsystemen. Naast veiligheid bieden wij u zekerheid. Dit tonen wij aan door een groot aantal certificaten en keurmerken:

 •  Roof2roof
 • IKO roof concept partner
 • VCA (ook erkend dakwerk Rijswijk)
 • Polygum dealer
 • Hydrotech dealer

Tevens zijn wij al jarenlang een erkend lid van de zeer gerenommeerde brancheorganisatie Vebidak.

Ontvang gratis advies

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.