Ben Roos: dé dakdekker voor parkeerdaken

Parkeerruimte is schaars in Nederland, vooral in grote steden. Een handige manier om meer parkeerruimte te creëren is een parkeerdak. Het is een efficiënte manier om gebruik te maken van het dakoppervlakte dat gewoonlijk helemaal niet benut wordt. Ben Roos is een specialistische dakdekker op het gebied van parkeerdaken. We leggen parkeerdaken aan, zorgen voor het onderhoud, herstellen en isoleren parkeerdaken.

Specifieke eisen aan een parkeerdak

Parkeerdaken zijn een vak apart. Een parkeerdak moet het gewicht van meerdere auto’s ondersteunen. Een dak moet bedekt worden met slijtvast materiaal, zodat de auto’s die er constant erover heen rijden het dak niet beschadigen. Een parkeerdak moet bovendien, zoals elk dak, waterdicht zijn.

Ontvang gratis advies

Parkeerdak aanleggen

We leggen uw complete parkeerdak aan. Dat betekent dat we niet alleen het dak zelf realiseren, maar ook de opritten creëeren. Onze dakdekkers maken uw parkeerdak waterdicht. De dakbedekking is bovendien slijtvast en gaat lang mee.

Om de overlast zo veel mogelijk te verminderen, werken we ook in weekenden en ‘s avonds. De activiteiten plannen we met u samen in, zodat u bepaalt wanneer het u het beste uitkomt.

De sterkste en meest duurzame materialen worden gebruikt, waardoor uw dak lang meegaat. U krijgt bovendien een dakgarantie van 10 jaar.

Parkeerdak herstellen

Lekkage is heel vervelend en veroorzaakt veel ellende. Het is daarom van groot belang dat lekkage zo snel mogelijk verholpen wordt. Neem contact op ons op en we staan binnen een mum van tijd bij op de stoep om uw parkeerdak te herstellen.

Om te zorgen voor een prettige temperatuur in uw gebouw, is het belangrijk dat uw parkeerdak geïsoleerd is. Door een goed geïsoleerd dak bent u bovendien minder geld kwijt. Door goede isolatie wordt namelijk minder energie verbruikt om uw gebouw te verwarmen of af te koelen.

Parkeerdak onderhouden

Het is belangrijk dat er regelmatig onderhoud gepleegd wordt aan een parkeerdak. Er mogen geen gaten in het wegdek ontstaan en natuurlijk mag het dak niet gaan lekken. Bij Ben Roos heeft u de keuze uit eenmalig onderhoud of een onderhoudscontract, waarbij er regelmatig onderhoud gepleegd wordt. Een dakspecialist komt bij u langs, bekijkt uw dak op beschadigingen, hij reinigt uw dak en doet eenvoudige herstelwerkzaamheden. Als er grote beschadigingen op uw dak worden aangetroffen, plannen we de reparaties met u in.

Ontvang gratis advies

Voorgaande projecten

Wij zijn gevestigd in Bodegraven en werken in de hele regio. Heeft u bijvoorbeeld nieuwe dakbedekking in Gouda nodig? Wij helpen u.

Dakrenovatie parkeerdak SWA Alphen aan den Rijn

In het weekeinde van 22 en 23 October 2016 hebben wij een gedeelte van het parkeerdak t.p.v. de opritten naar SWA en Hoogvliet vernieuwd. Om de lekkages op te heffen is de bestaande dakbedekking compleet verwijderd en een nieuw tweelaags gegoten en gebrand dakbedekkingssysteem toegepast. Om verkeershinder te voorkomen zijn de werkzaamheden in het weekeinde uitgevoerd. Het parkeerdaksysteem PD90 van Zoontjens beton is tegelijk aangepakt.

Naam: Parkeerdak SWA
Locatie: Alphen aan den Rijn
Middelen: Traditioneel warm geplakte dakbedekking en een laag gemodificeerde dakbedekking.
Doorlooptijd: 2016

 

Parkeerdak Shell te Rijswijk

Het complete parkeerdak, inclusief oprit, is vernieuwd. Uitgevoerd met BiiG dakbedekking, dakbestrating en koudasfalt. Circa 2000m2 parkeerdak compleet vernieuwd. Om de overlast te beperken is er ’s nachts en in de weekenden doorgewerkt.

Naam: Shell
Locatie: Rijswijk
Middelen: Afschotmortel, Gemodificeerde dakbedekking, dakbestating en koudasfalt
Doorlooptijd: Opgeleverd 2007
Ontvang gratis advies

Voordelen van Ben Roos

Snelheid

Lekkage verhelpen we zo snel mogelijk. Als u dringend onze hulp nodig hebt, zijn we binnen 2 uur bij u.

Ervaring

Inmiddels hebben we meer dan 5.000 daken aangelegd, onderhouden en gerepareerd. We zijn ruim 30 jaar actief in het prachtige dakdekkers vak.

Kostenbesparend

Als u kiest voor Ben Roos, kiest u voor uw portemonnee. We helpen u om de meest kostenbesparende oplossing te vinden.

Advies

Voor al uw vragen omtrent daken staan wij voor u klaar. We geven u graag advies en denken met u mee om de perfecte dakoplossing te vinden.

Dakinspectie

Kies voor een dakinspectie als u wilt weten in welke staat uw dak zich bevindt. Het is handig om een dakinspectie te doen als u een parkeerdak wilt aanleggen. Het is belangrijk om te weten wat de draagkracht van uw dak is en hoeveel auto’s erop kunnen staan.

Certificaten

VCA – Ben Roos Dakbedekking BV is VCA gecertificeerd. Dit houdt in dat wij aan alle controlepunten van Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers voldoen.

Polygum dealer – Ben Roos Dakbedekking BV is officieel dealer van Polygum Nederland.

Concept partner – Ben Roos Dakbedekking BV is partner van IKO Roof, toplagen van topkwaliteit.

Roof2Roof – Ben Roos Dakbedekking BV werkt samen met Roof2Roof. Een betrouwbare partner van de recycling van bitumen daken.

Vebidak – Ben Roos Dakbedekking BV is aangesloten bij de brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven, oftewel Vebidak.