leerbedrijf

Betrouwbare Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel

Van plan om uw dak te repareren, renoveren en isoleren? De dakdekker in Nieuwerkerk aan den IJssel denkt mee. Ben Roos Dakbedekking BV is de absolute expert in daken. Vakmensen in van dakonderhoud, dakbedekking, dakisolatie en nauwkeurige dakinspectie.

Sinds 1985 zijn elke dag bezig met daken. Dit omdat de vraag naar 100% waterdichte daken groeit. We houden ons dagelijks bezig met bitumineuze dakbedekking. Het vaste team bestaat uit betrouwbare dakdekkers die altijd werken met de nieuwste kennis en technieken.

Wij gaan alle uitdagingen aan! De afgelopen tijd hebben wij diverse daken van zorginstellingen, parkeergarages, zwembaden en daken van foodindustrie bedrijven geïsoleerd, gerenoveerd en gerepareerd. Neem contact op! Bel naar 0172-617409 of stuur een mail naar info@benroos.nl.

 

Onderstaande onderwerpen worden op deze pagina besproken:
– Dakbedekking in Nieuwerkerk aan den IJssel: onze specialismen
– Zelf dakproblemen herkennen
– Voordelen van dakbedekking in Nieuwerkerk aan den IJssel
– Deze projecten zijn we trots op
– Keurmerken en certificaten
– Contact

 

Gratis offerte

Ben Roos Dakbedekking in Nieuwerkerk aan den IJssel: onze specialismen

We beschikken over een bijzondere ervaring als dakdekkersbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hoop geleerd en nooit en te nimmer een uitdaging uit de weg gaan als dakdekker in Nieuwerkerk aan den IJssel. De onderstaande werkzaamheden zijn ook onze specialismen:

> Dakonderhoud
> Dakisolatie
> Dakinspectie
> Dakbedekking

Dakonderhoud
Daklekkage of dakreparatie in Nieuwerkerk aan den IJssel? Dan is het tijd voor dakonderhoud. Specifiek onderhoud van Ben Roos Dakbedekking verlengt de levensduur van dakbedekking. U krijgt een dakgarantie van 10 jaar erbij. Dakonderhoud is ook zelf uit te voeren, maar een eerlijke dakdekker in Nieuwerkerk aan den IJssel ziet toch net wat meer vanuit een professionele blik.

Dakdekker Nieuwkoop

Dakisolatie
Dakisolatie in Nieuwerkerk aan den IJssel is vriendelijk voor uw portemonnee. Een geïsoleerd dak houdt de warmte in uw woning, doordat de warmte blijft hangen. Minder stoken en een lagere energierekening. Een geïsoleerd dak is een middel om vocht en geluid buiten te houden.

Dakinspectie
Een dakinspectie is nodig om problemen en schade te voorkomen. Een roofcheck, zoals dat in jargon heet, is één van onze specialismen. De dakinspectie voeren onze eerlijke dakdekkers uit in ons dakdekkersbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel. Helder en duidelijk!

Dakbedekking
Dakbedekking in Nieuwerkerk aan den IJssel is een essentieel stuk van woning of bedrijfspand. U voorkomt zo irritante lekkages, het geeft een fijne temperatuur en er wordt minder energie verkwist. Ben Roos werkt vaak met bitumen dakbedekking. Het heeft over een sterk karakter en is logischerwijs helemaal waterdicht. Wij hebben twee verschillende varianten bitumen dakbedekking:

1. SBS (Styreen Butadieen Styreen): Een buigzame, soepele, kleef krachtige variant.
2. APP (Atactisch Poly Propyleen): Een elastische, UV-bestendige variant.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

 

Zelf dakproblemen herkennen

Dat kan, zeer zeker. Het is verstandig om tweemaal per jaar het dak te laten inspecteren door uw dakdekkersbedrijfs in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het voor- en het najaar zijn perfecte periodes om een dakinspectie uit te (laten) voeren. Begin met het ontdekken van het antwoord op onderstaande vragen:

– Is er water op het dak zichtbaar?
– Zijn er algen of mos te ontdekken?
– Barsten of scheuren in het dak?
– Maakt het dak een verouderde indruk?
– Verstopte afvoeren zichtbaar?

maar ook…

– Blaren in de dakbedekking zichtbaar?
– Zijn er plooien te zien?
– Ziet u kringen op uw muren of plafonds?
– Komt er kou van buiten naar binnen?

Een daklekkage in Nieuwerkerk aan den IJssel is zo ontdekt door een ervaren dakdekker. De schade wegwerken en repareren of het lek dichten is exact onze specialiteit. Neem eenvoudig contact met ons op en u krijgt een gratis offerte. Bel gerust naar 0172-617409 of stuur een mail naar info@benroos.nl.

Dakdekker omgeving Nieuwerkerk

Voordelen van Dakbedekking in Nieuwerkerk aan den IJssel

In 1985 opgericht en gevestigd in Bodegraven. Centraal gelegen tussen Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Zo zijn we vlot bij u en staan de hele dag om dakproblemen te verhelpen. Het doel is dat uw dak 100% waterdicht is en dat u met een gerust hart thuis kan zijn.

Daarbij zijn we iedere dag bezig met het verduurzamen, aanleggen en isoleren van uw dak: sedumdaken (ook wel groendaken genoemd) maar ook natuurlijk ook mooie en bijzondere daktuinen. De dakdekker in Nieuwerkerk aan den IJssel biedt u de onderstaande voordelen:

> Gegarandeerd een geïsoleerd en waterdicht dak
> Vakkundige update van uw dakbedekking
> Duurzame kansen als een groendak (sedumdak)
> Eerlijk dakdekkers met een schat aan ervaring
> Altijd onafhankelijk advies

Ben Roos Dakbedekking staat voor een eerlijke dakdekker in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het is een dynamische markt, maar u bent in goede handen. U bent op de hoogte van alles wat we doen. Vraag nu een gratis offerte aan! Bel gerust naar 0172-617409 of stuur een mail naar info@benroos.nl.

Deze projecten zijn we trots op

We zijn op diverse werkgebieden actief. In de afgelopen jaren dat we actief zijn als erkende dakspecialist, hebben we veel daken gerenoveerd, geïsoleerd en gerepareerd. Onderstaande projecten zijn we ontzettend trots op:

Parkeerdaken: renovatie van parkeerdaken.
Gezondheidszorg: renovatie van daken van ziekenhuizen, zorginstellingen en verzorgingstehuizen.
Zwembaden: renovatie van daken van zwembaden.
Foodindustrie: renovatie van daken van gekoelde ruimtes.

Keurmerken en certificaten

Bent u op zoek naar een dakdekker in Nieuwerkerk aan den IJssel? Stop. Ho. Dan zit je goed. Veiligheid en zekerheid, dat is waar we voor staan. Veiligheid is bij ons ontzettend belangrijk. Iedere dakdekker in Nieuwerkerk aan den IJssel wordt vastgemaakt met lijnsystemen en dakankerpunten. Wj beschikken over de volgende keurmerken en certificaten:

* Roof2roof
* IKO roof concept partner
* Polygum dealer
* Hydrotech dealer
* VCA (ook erkende dakreparatie Nieuwerkerk aan den IJssel)

Ook zijn we erkend lid van de brancheorganisatie Vebidak: zij stellen criteria op het gebied van ondernemerschap, continuïteit en bedrijfsvoering.

Gratis offerte

Contact

Dakdekker en daklekkage in Nieuwerkerk aan den IJssel? Dakreparatie in Nieuwerkerk aan den IJssel nodig? Neem dan gerust eens contact met ons op en wij helpen u direct verder.

Adresgegevens
Beneluxweg 9
2411 NG Bodegraven

Telefoon: 0172-617409
Fax: 0172-618067
Service: 0172 -617409
E: info@benroos.nl
W: www.benroos.nl

Openingstijden
maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.