leerbedrijf

Wilt u zo snel mogelijk van uw daklekkage af? Is uw dak aan vervanging toe? Uw dakdekker in Nieuwegein helpt u met een duurzame oplossing. Daklekkages verhelpen, nieuwe dakbedekking plaatsen, dakonderhoud…  Wij verrichten ruim 30 jaar allerhande dakwerkzaamheden.

Onze specialiteiten

Oorspronkelijk is dakdekkersbedrijf Ben Roos opgericht, omdat er veel vraag was naar waterdichte daken. Dat was in 1985. Sindsdien zijn we enorm gegroeid en hebben we veel werkzaamheden met succes afgerond. Dit zijn onze specialisaties:

Dakbedekking

De hoofdfunctie van een dak is dat het uw pand beschermt tegen allerlei weersinvloeden. Het is daarom essentieel belang dat uw dakbedekking waterdicht is en blijft. Daklekkage is vreselijk en zorgt voor veel schade. Bitumen dakbedekking is 100% waterdicht en gaat lang mee. Vanwege deze voordelen leggen wij vooral bitumen dakbedekking aan. Er zijn twee soorten bitumen dakbekking:  

Dakinspectie

Wilt u weten wat de staat van uw dak is? Ben Roos is uw professionele en vakbekwame partner. Neem contact met ons op en wij voeren een dakinspectie uit. Een dakinspectie is van belang om problemen op tijd op te lossen en blijvende schade aan uw pand te voorkomen. We onderzoeken de algemene staat van uw dakbedekking.

Is de dakbedekking nog wel 100% waterdicht? Hoe is de staat van uw dakisolatie? Nadat we de inspectie hebben afgerond, geven wij u een deskundig advies. Helder en duidelijk!

Dakdekker Nieuwegein

Onderhoud

AIs uw dak netjes gerepareerd, geïsoleerd en gerenoveerd is, wilt u natuurlijk dat uw dak in deze perfecte staat blijft. Door een dak van onderhoud te voorzien, zorgen we dat de levensduur van uw dak wordt verlengd. Problemen met uw dak, zoals lekkage, worden voorkomen. Wilt u dat uw dak een onderhoudsbeurt krijgt? Neem contact met ons op. Er komt een ervaren dakdekker naar u toe.

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw dak helemaal gereinigd. Kleine herstellingen worden meteen uitgevoerd en grotere herstelwerkzaamheden worden met u samen ingepland.

Wij bieden uw onderhoudscontract aan. Dan komt er twee keer per jaar een dakdekker bij u langs die dakonderhoud verricht. Op die manier voorkomt u dat er grote dakproblemen ontstaan en gaat uw dak vele jaren langer mee.

Isolatie

Samen met u kiezen we de juiste dakisolatie. Een betere isolatie van uw dak leidt tot een lagere energierekening. De warmte blijft namelijk beter in uw pand hangen. U hoeft hierdoor minder te stoken. Kies voor een grote kostenbesparing en kies om uw dak beter te laten isoleren door uw dakdekker in Nieuwegein. U bestrijdt op deze manier ook het vocht in uw huis en het zorgt dat het geluid van buiten ook buiten echt blijft.

Dakdekker Nieuwgein
Aanbrengen van de gemodificeerde dakbedekking.

Groendaken

Groendaken zijn milieuvriendelijke daken die bekleed zijn met planten. Wij plaatsen allerlei soorten groendaken. Een groendak heeft een groot aantal voordelen, zoals:

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Ben Roos

Zo herkent u daklekkage

Bent u zelf in staat om daklekkage te herkennen? Ja, ga het dak op en pak de onderstaande checklist erbij. U ziet dat er daklekkage aanwezig is, omdat:

U hebt een daklekkage snel ontdekt. Daarna is het noodzakelijk dat u snel geholpen wordt. Neem daarom direct contact met u op. Wij komen snel naar u toe en bieden u een voordelige oplossing.

Welke voordelen krijg ik bij Ben Roos?

Goede vraag en u krijgt een nog beter antwoord! Al ruim 30 jaar zijn wij elke dag met daken bezig. Ben Roos Dakbedekking BV werd in 1985 opgericht. Wij zijn gevestigd in Bodegraven, wat zeer centraal gelegen is tussen Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Wij staan hier 24/7 voor elkaar. Is er spoed bij? Dan zijn we snel bij u.

U geniet van nog veel meer voordelen bij Ben Roos:

Bij Ben Roos zijn we altijd helder en duidelijk. U bent daarom altijd op de hoogte welke en wanneer wij werkzaamheden uitvoeren. Wij komen onze afspraken altijd na!

Onze klanten

Omdat we al meer dan 30 jaar actief zijn als dakdekker hebben we allerlei klanten geholpen. Onze klantenkring bestaat uit onder meer:

Wij hebben ook allerlei werkzaamheden verricht. Denk hierbij aan belangrijke zaken als dakinspectie, het plaatsen van zonnepanelen, de aanleg van nieuwe dakbedekking en ga zo maar door.

Succesvolle projecten in de omgeving van Nieuwegein

Wij hebben allerlei succesvolle projecten in de omgeving van Nieuwegein verricht. Hier zijn daar twee voorbeelden van:

https://www.benroos.nl/project/nieuwbouw-40-appartementen-veense-poort/
https://www.benroos.nl/project/intensief-dak-kasteel-woerden/

Keurmerken en certificaten

Keurmerken en certificaten zijn belangrijke elementen. Ze geven een bepaalde mate van betrouwbaarheid. Bij Ben Roos staan zekerheid en veiligheid voorop. Onze ervaren vakmannen zijn betrouwbaar, vriendelijk en werken altijd op een veilige manier. Als ze op het dak werken, worden ze altijd vastgemaakt met behulp van dakankerpunten en lijnsystemen. Zekerheid wordt gegarandeerd door onze grote aantal keurmerken en certificaten:

Daarnaast zijn wij al jarenlang erkend lid van Vebidak. Dit is de brancheorganisatie voor bituminieuze en kunststof dakbedrijven. Als lid van deze brancheorganisatie voldoen we aan de strenge criteria die Vebidak heeft opgesteld. Dit zijn criteria op het gebied van bedrijfsvoering, continuïteit en ondernemerschap

Ben Roos

Contactgegevens dakdekker in Nieuwegein

Heeft u behoefte aan beter isolatie? Is uw dak aan een inspectie toe of bent u bang voor

lekkage? Neem gelijk contact met ons op. Wij helpen u verder en voorzien u van een passende oplossing

Adres

Beneluxweg 9

2411 NG Bodegraven

Zo neemt u contact met ons op

Telefoon: 0172-617409

Email: info@benroos.nl

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.