leerbedrijf
Dakdekker Moordrecht

Dakdekker Moordrecht: lost uw dakproblemen op!

Lekkage zorgt voor veel problemen, zoals verminderde isolatie en de groei van (mogelijk gevaarlijke) schimmels. Het is daarom van groot belang dat lekkage zo snel mogelijk wordt opgelost. Bel daarom Ben Roos en we helpen u meteen. We zijn 24 uur per dag bereikbaar. U profiteert bij ons van een duurzame en vakkundige oplossing.

Kies ook voor Ben Roos als u andere dakwerkzaamheden wilt verrichten. Vraag meteen een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan.

Profiteer van deze voordelen

Wij zijn experts in daken met grotere oppervlakten, zoals kantoorpanden, ziekenhuizen, parkeergarages en villa’s.

1. Knowhow

De dakdekkers van Ben Roos hebben grote expertise op het gebied van dakdekken. Ze zetten zich altijd 100 procent in om uw problemen op te lossen! Door hun jarenlange ervaring en hun gedegen opleiding gaan ze op een snelle en doeltreffende wijze te werk.

2. De nieuwste dakdekkersmaterialen

Wij werken met de nieuwste en meest geavanceerde dakdekkersmaterialen en bieden u een duurzame oplossing waar u nog jaren van geniet.

3. Dakbedekkers waar u op kunt bouwen

Het is fijn om met professionele dakdekkers te werken. Ze vertellen u van te voren wat ze precies gaan doen. U geniet van dakdekkers die helder communiceren en veel kennis hebben, omdat zo onaangename verrassingen worden voorkomen.

4. Voordelig

Geld speelt altijd een rol bij het dakdekken. Wij helpen u graag om binnen uw budget te blijven. We denken daarom met u mee en kijken waar er geld bespaard kan worden. U profiteert bij ons van een voordelig tarief.

5. Garantie

Als we uw dakdekking vervangen, krijgt u een dak waar u nog jarenlang mee vooruit kan. U ontvangt daarbij een garantie van 10 jaar. Door onze kwaliteitsdakbedekking heeft u geen last meer van lekkage.

6. Ervaring

We hebben aan meer dan 5.000 daken gewerkt en we werken gepassioneerd verder. Door onze enorme ervaring verrichten we op efficiënte wijze dakwerkzaamheden.

De kracht van Ben Roos

U geniet bij Ben Roos van een specialistische dakdekker in Moordrecht met veel expertise. Van deze voordelen profiteert u bij Ben Roos.

Dakonderhoud

Dakonderhoud is van groot belang om problemen aan uw dak te voorkomen. In de loop van de tijd raakt uw dak vervuilt door bladeren, algen en mos. Tijdens een dakonderhoud wordt uw dak gereinigd. Er worden bovendien kleine herstelwerkzaamheden verricht. Als de dakdekker grotere problemen aan uw dak ontdekt, worden de werkzaamheden samen met u ingepland.

Dakisolatie

Als u ervoor kiest om uw dak beter te isoleren, verlaagt dat uw energierekening. Betere isolatie zorgt er namelijk voor dat er minder warmte uit uw pand verdwijnt. Neem contact met ons op en we zorgen dat uw dak op een uitstekende manier geïsoleerd wordt.

Dakbedekking van hoge kwaliteit

We kijken wat de beste dakbedekking voor uw dak is. Wij leggen voornamelijk bitumen dakbedekking, omdat dit een zeer sterk materiaal is. Bitumen is bovendien makkelijk en snel te leggen en het beschermt uw pand tegen alle weersinvloeden.

Dakinspectie

Bent u nieuwsgierig naar de staat van uw dak omdat u bijvoorbeeld zonnepanelen wil plaatsen? Wij doen eerst een dakinspectie. We kijken de algehele staat van de dakbedekking na.

Gratis advies

Bij Ben Roos ontvangt u gratis advies over daken en dakwerkzaamheden als u dat wenst. We geven u bijvoorbeeld advies over de beste manier om uw dak te isoleren. Ons advies is geheel onafhankelijk, omdat wij zijn niet zijn gebonden aan bepaalde leveranciers.

Groendak aanleggen

Bij Ben Roos gaan we voor groen! Duurzame daken zijn helemaal van deze tijd. Mooi en goed voor het milieu. Een groendak is een begroeid dak dat een isoleert. De planten vangen bovendien een gedeelte van het hemelwater op en helpen dus met de waterafvoer van uw dak.

Er zijn heel veel mogelijkheden voor een groendak. Een sedumdak is een soort groendak dat met vetplantjes begroeid is. Vetplantjes zijn ijzersterk en kunnen alle weersomstandigheden weerstaan.

Een ander soort groendak is een tuindak. Een tuindak is een dak met een recreatieve functie. Er zijn allerlei manieren om een tuindak in te richten. Laat bijvoorbeeld een basketveld maken, laat bankjes plaatsen en/ of richt het in met allerlei mooie planten. Wij realiseren uw droom groendak!

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Succesvolle projecten in de omgeving van Moordrecht

Gouda: Duurzaam dak Blok & Gebr. Van Vliet

Bekijk project

Capelle aan den IJssel: Dakrenovatie-isolatie Contrabasschool

Bekijk project

Certificaten

VCA: Ben Roos is in het bezit van een VCA certificaat. Dat betekent dat we voldoen aan alle controlepunten van Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist aannemers.

Polygum dealer: Ben Roos is de officiële dealer van Polygum Nederland.

Roof2Roof: Samenwerkingspartner Roof2Roof reclycled bitumen dakbedekking

Polygum erkend: Groothandel op het gebied van dakbedekkingsmaterialen.

Vebidak: Ben Roos is aangesloten bij de brancheorganisatie voor kunststof en bitumineuze dakbedekkingsbedrijven: Vebidak.

Concept partner: Ben Roos is partner van IKO Roof.

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.