leerbedrijf

Dakdekker Montfoort: Vakkundig en Snel ter Plaatse

Uw dak repareren, isoleren en renoveren? De dakdekker in Montfoort helpt u vakkundig en is snel ter plaatse. Ben Roos Dakbedekking BV is al jaren een landelijk bekend expert in daken. Dakbedekking, dakonderhoud, isoleren en dakinspectie… Neem contact met ons op.

Al sinds 1985 zijn we dagelijks actief aan de slag gegaan met daken. Dit vanwege de groeiende vraag naar 100% waterdichte daken. We houden ons bezig met bitumineuze dakbedekking. Het team bestaat uit diverse dakdekkers in Montfoort die werken met de allernieuwste technieken.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg! De afgelopen jaren hebben we daken van zwembaden, zorginstellingen, bedrijven in de foodindustrie en parkeergarages geïsoleerd, gerenoveerd en gerepareerd. Voor open en eerlijk advies over uw dak in Montfoort: neem contact met Ben Roos op!

 

De volgende onderwerpen worden in dit artikel besproken:
– Onze specialismen: dakbedekking in Montfoort
– Zelf dakproblemen opsporen
– Voordelen van samenwerken met Ben Roos
– Succesvolle projecten
– Keurmerken en certificaten
– Contactgegevens van dé dakdekker in Montfoort

Gratis offerte

Onze specialismen: dakbedekking in Montfoort

We hebben jarenlange ervaring als dakdekkersbedrijf in Montfoort. Veel geleerd, veel gerepareerd en geïsoleerd. Passie en specialistisch werk komt tezamen bij Ben Roos. De onderstaande werkzaamheden zijn onze absolute passie, maar tegelijkertijd ook onze specialismen:

 

> Dakinspectie
> Dakisolatie
> Dakbedekking
> Dakonderhoud

 

Dakinspectie
Onze inspecties zijn een essentieel onderdeel om schade en andere problemen te voorkomen. Een ‘roofcheck’ is dan ook onze specialiteit. Na een grondige dakinspectie wordt er een duidelijk en helder advies voor u gemaakt.

 

Dakdekker Montfoort

Dakisolatie
Dakisolatie is een goede manier om ook vriendelijk voor uw portemonnee te zijn. Een geïsoleerd dak zorgt houdt meer warmte in uw woning of bedrijfspand. Dit komt doordat de warmte zo beter blijft hangen. Minder stoken en een lagere energierekening… dat wil toch ook? Een goed geïsoleerd dak is hét middel om vocht en geluid buiten te houden.

 

Dakbedekking
Dakbedekking voorkomt lekkages en zorgt voor een fijne temperatuur, en is daardoor ook onmisbaar. Er zijn verschillende soorten dakbedekking beschikbaar. Wij werken vaak met bitumen dakbedekking. De grote voordelen is het sterke karakter en waterdichtheid. Er is bitumen dakbedekking in twee varianten:

 

  1. APP (Atactisch Poly Propyleen): elastisch en UV-bestendig.
  2. SBS (Styreen Butadieen Styreen): soepel, buigzaam en met een waanzinnige kleefkracht.

 

Dakonderhoud
Gericht onderhoud verlengd de levensduur van uw dakbedekking in Montfoort. U ontvangt een prettige dakgarantie van 10 jaar. Maar langer kan ook natuurlijk. Zoekt u zekerheid? Heeft u geen tijd voor dakonderhoud? Neem contact met ons op en onze dakdekker in Montfoort komt u snel naar u toe.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

 

Zelf dakproblemen opsporen

Het is zeker mogelijk, maar de ervaring leert ons dat het beter werkt om twee keer in een jaar het dak te laten inspecteren. Ook bent u in staat om zelf dakproblemen te spotten. Zo voorkomt u problemen en schade. Een aantal belangrijke elementen om naar te kijken zijn:

 

– Scheuren of barsten?
– Verouderd dak?
– Verstopte afvoeren?
– Water op uw dak?
– Algen of mos?

 

maar ook…

 

– Blaren in uw dakbedekking in Montfoort?
– Plooien in de dakbedekking?
– Kringen op muren of plafonds?
– Koude lucht binnen?

 

Neem gerust eens contact met Ben Roos op en wij geven u vrijwel direct een oplossing tegen een sterk verlaagd tarief.

 

Voordelen van samenwerken met Ben Roos

Wij zijn al ruim 30 jaar actief op het gebied van dakdekken in Montfoort. Opgericht in 1985 en gevestigd in Bodegraven. Centraal gelegen tussen Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Dit zijn de voordelen die u ontvangt:

> Ervaren dakdekkers
> Eerlijke en betrouwbare dakdekkers
> Onafhankelijk advies
> Gegarandeerd een waterdicht dak
> Vakkundige updates
> Duurzame kansen zoals een groendak

Bij Ben Roos Dakbedekking vinden wij het belangrijk dat er eerlijke en vakkundige dakdekkers in Montfoort zijn. U weet altijd wat wij doen en de bijbehorende planning is duidelijk. Zo komen wij altijd onze afspraken na!

Succesvolle projecten

We zijn op allerlei werkvlakken actief. Daar zijn we trots op. In onze actieve jaren als dakspecialisten, hebben we een ontzettend veel daken gerepareerd, gerenoveerd en geïsoleerd. Ontdek hieronder een aantal projecten waar we heel erg trots op zijn:

 

Parkeerdaken: renoveren van parkeerdaken.
Gezondheidszorg: renoveren van ziekenhuisdaken en zorginstellingen.
Zwembaden: renoveren van daken van zwembaden.
Foodindustrie: renoveren van daken van gekoelde ruimtes, b.v. magazijnen.

Dakdekker omgeving Montfoort

Keurmerken en certificaten

De vakkundige mensen van Ben Roos Dakbedekking nemen uw veiligheid ontzettend serieus. Ook zijn wij in het bezit van diverse belangrijke – bijna onmisbare – keurmerken en certificaten:

* Hydrotech dealer
* Roof2roof
* IKO roof concept partner
* VCA (ook erkende dakreparatie in Montfoort)
* Polygum dealer

Ook zijn we erkend lid van de gerenommeerde brancheorganisatie Vebidak.

Gratis offerte

Contactgegevens van hét dakdekkersbedrijf in Montfoort

Heeft u behoefte een fijn gesprek met een dakdekker omtrent uw dakreparatie Montfoort? Heeft u een duidelijke lekkage en is uw dak aan onderhoud toe? Neem dan eens contact met ons op en wij helpen u direct en eerlijk verder.

 

Adresgegevens

Beneluxweg 9
2411 NG Bodegraven

Telefoon: 0172-617409
Fax: 0172-618067
Service: 0172 -617409
E: info@benroos.nl
W: www.benroos.nl

 

Openingstijden

maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.