leerbedrijf

Dakdekker Moerkapelle: Snel, Voordelig en Eerlijk

Bent u van plan om het dak te isoleren, repareren of renoveren? Uw dakdekker in Moerkapelle denkt proactief mee. Ben Roos Dakbedekking BV is al jaren expert in het reilen en zeilen van daken. Vakmannen op het gebied van dakonderhoud, dakbedekking, isoleren en gerichte dakinspectie.

Sinds 1985 zijn we druk bezig op het gebied van waterdichte daken, omdat er veel vraag is naar 100% waterdichte daken. Logisch! We houden ons voornamelijk bezig met bitumineuze dakbedekking. Het team bestaat uit dakdekkers in Moerkapelle die werken met de laatste technieken en die altijd up-to-date zijn.

Wij gaan graag de uitdaging aan! Afgelopen jaren hebben we onder meer daken van zwembaden, zorginstellingen, parkeergarages en grote bedrijven in de foodindustrie gerenoveerd. Eerlijk en onafhankelijk advies over uw dak Moerkapelle? Neem contact met ons op!

 

In dit artikel bespreken wij de volgende onderdelen met u:
– Specialismen van Ben Roos
– Dakproblemen opsporen
– Voordelen van Ben Roos
– Onze succesvolle projecten
– Keurmerken en certificaten
– Contactgegevens van dé dakdekker in Moerkapelle

Gratis offerte

Specialismen van Ben Roos

We hebben veel ervaring als dakdekkersbedrijf in Moerkapelle. Afgelopen jaren hebben we veel geleerd en de ervaring leert ons dat wij geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Dit komt doordat wij vertrouwen hebben in onze specialismen. De volgende werkzaamheden zijn niet alleen onze passie, maar ook onze specialismen:

 

> Dakinspectie
> Dakbedekking
> Dakonderhoud
> Dakisolatie

 

Dakinspectie

Een inspectie van Ben Roos is een belangrijk onderdeel om problemen en schade te voorkomen. Een ‘roofcheck’ is dan ook een onmisbare specialiteit. Er wordt gekeken naar de algemene staat van uw dakbedekking in Moerkapelle. Na een grondige dakinspectie wordt er een helder advies voor u opgesteld.

 

Dakbedekking

Het dak is een belangrijk deel van uw (bedrijfs)pand of woning. Dakbedekking voorkomt lekkages en zorgt voor een prettige temperatuur in uw woning. Er zijn diverse soorten dakbedekking te verkrijgen. Bij Ben Roos werken we vaak met bitumen dakbedekking.

Bitumen is materiaal dat al jaren erg populair is als dakbedekkingsmateriaal. En terecht! Het voordeel is het ijzersterke karakter en de waterdichtheid. Er zijn twee soorten bitumen:

 

  1. SBS (Styreen Butadieen Styreen): flexibel, soepel en bijzondere kleefkracht.
  2. APP (Atactisch Poly Propyleen): variant die elastischer is en ook UV-bestendiger.

 

Dakonderhoud

Dakonderhoud zorgt dat de levensduur van de dakbedekking in Moerkapelle langer wordt. U krijgt een dakgarantie van 10 jaar. Met gericht onderhoud van Ben Roos is het mogelijk dat dit nog langer wordt. Zoekt u naar zekerheid en heeft u geen tijd voor dakonderhoud? Neem contact met ons op en een dakdekker in Moerkapelle komt naar u toe.

 

Dakisolatie

Professionele dakisolatie is een bijzondere wijze om portemonnee vriendelijk te zijn. Het is zo dat een geïsoleerd dak zorgt voor meer warmte in uw bedrijfspand of woning. De warmte blijft beter hangen. U stookt minder en u ziet de energierekening dan ook kleiner worden. Daarbij is een goed geïsoleerd dak de manier om vocht tegen te gaan en geluid te weren.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Dakproblemen opsporen

Eigenhandig dakproblemen oplossen? Het is mogelijk. Toch leert de ervaring ons dat u er goed aan doet om tweemaal per jaar uw dak te laten controleren door een dakdekker. Zo voorkomt u lastige problemen en zelfs blijvende schade. Een aantal zeer belangrijke dingen om op te letten zijn:

 

– Ligt er water op het dak?
– Ziet u algen of mos?
– Ziet u scheuren of barsten?
– Maakt het dak een verouderde indruk?
– Zijn de afvoeren verstopt geraakt?

 

maar ook…

 

– Ziet u blaren in de dakbedekking in Moerkapelle zitten?
– Zijn er plooien te ontdekken in de dakbedekking?
– Zijn er kringen te zien op plafonds of muren?
– Voelt u koude lucht binnendringen?

 

Neem gerust eens contact met ons op en wij geven u direct een duurzame oplossing tegen zeer voordelige tarieven.

Voordelen van Ben Roos

Wij zijn al ruim 30 jaar zeer actief op het gebied van dakdekken en alles wat erbij komt kijken. Opgericht in 1985 en gevestigd in Bodegraven. Centraal gelegen tussen Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam in, staan wij klaar om aan de slag te gaan. U ontvangt bij Ben Roos een aantal voordelen:

 

> Gegarandeerd een geïsoleerd dak
> Vakkundige update van uw dakbedekking
> Duurzame kansen als een groendak
> Representatieve dakdekkers met jarenlange ervaring
> Onafhankelijk advies

 

Bij Ben Roos Dakbedekking hechten wij veel waarde aan betrouwbare en vakkundige dakdekkers. U bent altijd op de hoogte van de activiteiten en bijbehorende planning. Wij komen altijd de gemaakte afspraken na!

 

Onze succesvolle projecten

We zijn trots op de enorme verscheidenheid aan werkgebieden waar we dagelijks actief zijn. In de afgelopen jaren hebben we ontzettend veel daken gerenoveerd, gerepareerd en geïsoleerd. Denk bijvoorbeeld aan grote projecten als:

 

Zwembaden: renoveren van daken van zwembaden.

Foodindustrie: renoveren van daken van gekoelde ruimtes, b.v. magazijnen.

Parkeerdaken: renoveren van parkeerdaken.

Gezondheidszorg: renoveren van ziekenhuisdaken en zorginstellingen.

Gratis offerte

Keurmerken en certificaten

Veiligheid en zekerheid staan bij ons altijd voorop. De vakmannen van Ben Roos Dakbedekking nemen dit dan ook ontzettend serieus. Tevens zijn wij in het bezit van belangrijke – nagenoeg onmisbare – certificaten en keurmerken:

 

* Hydrotech dealer
* Roof2roof
* IKO roof concept partner
* VCA (ook erkende dakreparatie in Moerkapelle)
* Polygum dealer
* Brancheorganisatie Vebidak

 

Contactgegevens van hét dakdekkersbedrijf in Moerkapelle

Wilt u graag iets bespreken over dakreparatie in Moerkapelle? Heeft u een lekkage of is uw dak duidelijk aan jaarlijks onderhoud toe? Neem contact met ons op en wij helpen u direct.

 

Adresgegevens
Beneluxweg 9
2411 NG Bodegraven

 

Telefoon: 0172-617409
Fax: 0172-618067
Service: 0172 -617409
E: info@benroos.nl
W: www.benroos.nl

 

Openingstijden
maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.