leerbedrijf
Dakdekker Mijdrecht

DAKDEKKER MIJDRECHT

Uw Dakdekker in Mijdrecht helpt bij alle dakproblemen

Heeft u een lek dak en bent u zoek naar een betrouwbare dakdekker om uw dak te repareren? Of heeft u het voornemen om uw dakbedekking te vernieuwen? Uw dakdekker in Mijdrecht geeft u meteen een duurzame oplossing. Dakinspecties, dakonderhoud, dakbedekking… Al meer dan 30 jaar zijn we uw specialist op het gebied van daken.

Ben Roos is in 1985 opgericht naar aanleiding van de grote vraag naar waterdichte daken. Wij hebben dus meer dan 30 jaar ervaring in het dakdekkersvak. Ons team bestaat uit professionele en ervaren dakdekkers die op hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Daken zijn onze passie. We hebben de afgelopen decennia daken bedekt, gerepareerd en onderhouden van onder andere: villa’s, zorginstellingen, scholen, parkeergarages, enzovoorts. U krijgt van ons altijd onafhankelijk en eerlijk advies. U geniet bovendien van voordelige tarieven. Neem contact met ons op en vraag een gratis offerte aan!

Onze specialisaties

Al tientallen jaren verzorgen we uw dakwerk in Mijdrecht. We hebben door de jaren heen veel kennis opgedaan. We gaan geen enkele uitdaging op dakgebied uit de weg. Dit zijn onze specialisaties:

Zonnepanelen installeren

Naar zonnepanelen is veel vraag. Dat is logisch. Duurzame energie is milieuvriendelijk en put de natuurlijke grondstoffen niet uit. Zonnepanelen besparen u veel geld. Ze wekken namelijk energie op en stellen u tegelijkertijd in staat om deze energie te hergebruiken.

Het is van groot belang dat u eerst laat onderzoeken of uw dakconstructie sterk genoeg is voor zonnepanelen. Als uw dakconstructie namelijk over te weinig draagkracht beschikt, is er een grote kans dat uw dak instort. Dit kunt u laten nakijken door een constructeur.

Daarnaast is het ook slim om van te voren de algehele staat van uw dakbedekking na te laten kijken zodat u niet achteraf voor onverwachte problemen komt te staan als de zonnepanelen al geplaatst zijn. Één van onze vakkundige dakdekkers bekijkt uw dak en voorziet u van deskundig advies.

Inspectie van daken

Wilt u een betrouwbare en professionele partner die uw dak inspecteert? Neem dan contact met ons op. Een inspectie is belangrijk om problemen en blijvende schade aan uw dak te voorkomen.

Een dakinspectie wordt ook wel een ‘roofcheck’ genoemd. Wij kijken in welke staat uw dakbedekking zich bevindt. Bovendien kijken we ook of uw dak nog goed isoleert. Nadat de inspectie is afgerond, krijgt u een uitgebreid professioneel advies.

Groendaken

Kies voor een duurzaam dak! Kies voor een groendak! Een groendak is goed voor de natuur en goed voor uw portemonnee. Alleen maar voordelen dus. Een groendak is ook uitstekend te gebruiken voor recreatieve doeleinden. Het is bijvoorbeeld een heerlijke plek voor uw werknemers om pauze te houden. Planten zijn goed voor de gezondheid en goed voor het humeur. De planten houden bovendien het regenwater vast, waardoor er minder regenwater van dak afgevoerd hoeft te worden.

Advies

Heeft u vragen over daken? Bel of mail ons. Ons telefoonnummer is 0172-617409 en ons e-mailadres is info@benroos.nl. Wij zijn experts op dakengebied en delen onze kennis graag met u. We zijn een geheel onafhankelijk bedrijf en u krijgt daardoor altijd volledig onafhankelijk advies.

Daken isoleren

Als u kiest om door ons uw dak te laten isoleren, zal dit leiden tot een lagere energierekening. Onze dakisolatie is van hoogstaande kwaliteit en vriendelijk voor uw portemonnee. De warmte blijft beter in uw pand hangen, waardoor er minder energie hoeft te worden gebruikt om uw pand warm te stoken. In de zomer blijft het binnen door een goed geïsoleerd dak koeler.

Onze dakisolatie heeft nog meer voordelen. Het geluid van buiten blijft ook daadwerkelijk buiten en door onze goede isolatie wordt het vocht in uw huis bestreden.

Onderhoud

Nadat uw dak netjes gerenoveerd, gerepareerd en geïsoleerd is, is het van groot belang om uw dak regelmatig van onderhoud te voorzien. Het juiste onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van uw dak in Mijdrecht wordt verlengd. U krijgt een dakgarantie van 10 jaar, maar met het juiste onderhoud kan u dak natuurlijk veel langer mee. Logischerwijs is dakonderhoud ook zelf uit te voeren. Bent u op zoek naar zekerheid wat betreft uw dak of heeft u daar geen tijd voor? Neem dan direct contact met ons op en wij sturen een ervaren dakdekker in Mijdrecht naar u toe. Al uw zorgen nemen wij graag uit handen.

Dakbedekking vernieuwen

Het is absoluut noodzakelijk dat uw dakbedekking volledig waterdicht is. Is dat niet zo, dan zorgt dat voor grote problemen. Onze dakdekkers gebruiken dakbedekking die elke vorm van lekkage voorkomt. De dakbedekking is tegelijkertijd bruikbaar voor het behoud van een aangenaam binnenklimaat en voor minder energieverspilling. Veel voordelen dus.

Er is een grote verscheidenheid aan soorten dakbedekking beschikbaar. Wij werken elke dag met bitumineuze dakbedekking. Bitumen is een stevig materiaal dat tientallen jaren meegaat. Het is bovendien 100 procent waterdicht.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

De voordelen van Ben Roos

Ruim 30 jaar zijn wij bezig met dakdekken. Ben Roos werd in 1985 opgericht in Bodegraven. Dit ligt dicht bij Mijdrecht en we staan hier 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor u. Met veel plezier lossen wij alle problemen aan uw dak op. Wij helpen u bovendien met het dakonderhoud, het isoleren van daken en het creëren van groendaken. Neem contact met ons op als u dakwerkzaamheden wilt laten verrichten en wij sturen u een vrijblijvende offerte.

Bij ons profiteert van een groot aantal voordelen, te weten:

  • Specialistische vakmensen
  • 10 jaar garantie op nieuwe dakbedekking
  • Geheel onafhankelijk advies
  • Dakdekkers met jarenlange ervaring
  • Een perfect isolerend dak
  • Volledig ontzorging
  • Nieuwe dakbedekking die lang meegaat

Succesvolle projecten in de omgeving van Mijdrecht

Alphen aan den Rijn: Kunststof dakbedekking sportcentrum Kuipers

Bekijk project

Amsterdam: Dakrenovatie Mercedes

Bekijk project

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.