leerbedrijf

Dakdekker Lisse? Betrouwbaar, Professioneel en 100% Waterdicht

Bent u voornemens om uw dak te renoveren of repareren? Onze dakdekker in Lisse denkt met u mee. Wij zijn Ben Roos Dakbedekking BV: uw expert in daken. De vakman op het gebied van dakonderhoud, dakbedekking, het isoleren van daken en vakkundige dakinspectie.

Sinds 1985 zijn we actief op het gebied van daken. Dit omdat er een groeiende vraag ontstond naar 100% waterdichte daken. We houden ons dagelijks bezig met bitumineuze dakbedekking. Ons team bestaat uit vakbekwame dakdekkers die op de hoogte zijn van ontwikkelingen en technieken.

Geen dak is te gek! In de afgelopen jaren hebben wij daken van zorginstellingen, parkeergarages , zwembaden en daken van bedrijven in de foodindustrie gerenoveerd en gerepareerd. Neem vandaag nog contact met ons op! Bel naar 0172-617409 of stuur een mail naar info@benroos.nl.

 

De volgende onderwerpen worden in dit artikel besproken:

– Specialismen van Ben Roos Dakbedekking in Lisse

– Zelf dakproblemen opsporen

– Voordelen van Ben Roos

– Succesvolle projecten

– Certificaten en keurmerken

– Contactgegevens

Specialismen van Ben Roos Dakbedekking in Lisse

We beschikken over ruime ervaring als dakdekkersbedrijf in Lisse. Veel geleerd en nooit een uitdaging uit de weg gegaan als dakdekker in Lisse. De volgende werkzaamheden zijn onze passie en tegelijkertijd ook onze specialismen:

Dakbedekking

Dakbedekking is een essentieel onderdeel van uw pand of woning. U voorkomt lastige lekkages, zorgt voor een aangename temperatuur en er is geen verspilling van energie. Bij Ben Roos werken we veel met bitumen dakbedekking. Bitumen beschikt over een ijzersterk karakter en is compleet waterdicht. Er zijn twee varianten:

  1. APP (Atactisch Poly Propyleen): Elastische variant die ook een stuk UV-bestendiger is.
  2. SBS (Styreen Butadieen Styreen): Buigzaam, soepel en met een enorme kleefkracht.

Dakonderhoud

Dakreparatie in Lisse? Daklekkage in Lisse? Tijd voor dakonderhoud. Gericht onderhoud zorgt dat de levensduur van uw dakbedekking wordt verlengd. U krijgt ook nog eens dakgarantie van 10 jaar. Dakonderhoud is zelf uit te voeren, maar met een vakman weet u dat u goed zit!

Dakisolatie

Juiste dakisolatie is portemonnee vriendelijkheid. Een goed geïsoleerd dak zorgt voor meer warmte in uw huis, omdat de warmte beter blijft hangen. Minder stoken en daardoor ziet uw energierekening er een stuk rooskleuriger uit. Daarnaast is een goed geïsoleerd dak het middel om vocht te bestrijden in uw huis en ook geluid van buitenaf buiten uw huis te houden.

Dakinspectie

Een inspectie is onmisbaar om problemen en schade te voorkomen. Een roofcheck is één van onze specialiteiten. Deze dakinspectie wordt uitgevoerd door één van onze betrouwbare medewerkers in ons dakdekkersbedrijf in Lisse. Is uw dak waterdicht? Wat is de staat van uw isolatiemateriaal? Dakinspectie geeft u de antwoorden.

 

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Gratis offerte

Zelf dakproblemen opsporen

Natuurlijk, dit is mogelijk. Het is verstandig om tweemaal per jaar uw dak te laten controleren en te inspecteren door een dakdekkersbedrijf in Lisse. Het voorjaar en het najaar zijn goede perioden om even een blik te werpen op uw dak. Probeer de volgende vragen te beantwoorden:

 

– Zijn er afvoeren verstopt?

– Blijft er water op het dak liggen?

– Zijn er mos of algen te zien?

– Zijn er scheuren of barsten te zien?

– Maakt uw dak een verouderde indruk?

 

maar ook…

 

– Ziet u kringen op uw muren of plafonds?

– Komt er kou van buiten naar binnen?

– Ziet ju blaren in uw dakbedekking ziet zitten?

– Zijn er plooien zichtbaar in uw dakbedekking?

 

Een daklekkage in Lisse is zo ontdekt. Het lek of de schade repareren is onze specialiteit. Neem vandaag nog contact met ons op en u krijgt een gratis offerte. Bel gerust naar 0172-617409 of stuur een mail naar info@benroos.nl.

Voordelen van Ben Roos

Ben Roos is in 1985 opgericht en gevestigd in Bodegraven. Centraal gelegen tussen Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht in. Wij zijn snel bij u en staan de hele dag klaar! Ons grootste doel is dat uw dak 100% waterdicht is. Daarnaast zijn we iedere dag bezig met het isoleren, verduurzamen en aanleggen van daken: sedumdaken (groendaken) maar ook bijzondere daktuinen. Uw dakdekker in Lisse genaamd Ben Roos geeft u de volgende voordelen:

 

> Gegarandeerd een perfect geïsoleerd dak

> Vakkundige update van uw dakbedekking

> Duurzame kansen zoals een groendak

> Betrouwbare dakdekkers met jarenlange ervaring

> Altijd van een onafhankelijk advies

 

Ben Roos Dakbedekking staat voor de betrouwbare en vakbekwame dakdekker in Lisse. U bent altijd op de hoogte van onze werkzaamheden. Vraag nu een gratis offerte aan! Bel gerust naar 0172-617409 of stuur een mail naar info@benroos.nl.

 

Succesvolle projecten

We zijn op diverse werkgebieden actief. In de afgelopen jaren dat we actief zijn als erkende dakspecialist, hebben we veel daken gerenoveerd, geïsoleerd en gerepareerd. Onderstaande projecten zijn we ontzettend trots op:

 

Parkeerdaken: renoveren van parkeerdaken.

Gezondheidszorg: renoveren van daken van ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en zorginstellingen.

Zwembaden: renoveren van daken van zwembaden.

Foodindustrie: renoveren van daken van gekoelde ruimtes.

Gratis offerte

Certificaten en keurmerken

U bent op zoek naar een dakdekker in Lisse? Gevonden! Wij staan voor zekerheid en veiligheid. Daarom vinden wij dakveiligheid dan ook zeer belangrijk. Iedere dakdekker in Lisse wordt vastgemaakt middels lijnsystemen en dakankerpunten. Ook zijn wij in het bezit van belangrijke certificaten en keurmerken:

 

* VCA (ook erkende dakreparatie in Lisse)

* Roof2roof

* IKO roof concept partner

* Polygum dealer

* Hydrotech dealer

 

Ook zijn we erkend lid van de brancheorganisatie Vebidak. Dit houdt in dat wij voldoen aan de criteria die zij stellen. Dit zijn criteria op het gebied van ondernemerschap, bedrijfsvoering en continuïteit. Daar zijn we trots op!

 

Contactgegevens

Daklekkage in Lisse? Dus behoefte aan een dakreparatie in Lisse? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen u direct verder.

 

Adresgegevens

Beneluxweg 9

2411 NG Bodegraven

 

Telefoon: 0172-617409

Fax: 0172-618067

Servicenummer: 0172 -617409

Email: info@benroos.nl

Internet: www.benroos.nl

 

Openingstijden

maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.