leerbedrijf

Dakdekker Leidsche Rijn: Snel, Voordelig en Betrouwbaar

Problemen met het dak? Werkzaamheden aan uw dak vraagt om echte vakmensen. Als ervaren dakdekkersbedrijf denken we graag met u mee. Heeft u problemen met een daklekkage? Dan is uw dakdekker in Leidsche Rijn snel ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Ben Roos Dakbedekking BV: opgericht in 1985 en altijd bezig met waterdichte daken! Al jaren zijn we druk bezig met platte daken. We voorzien u van bitumineuze dakbedekking, een prachtige daktuin, een geïsoleerd dak of dakinspectie… Altijd bereikbaar.

Heeft u een vraag over dakbedekking in Leidsche Rijn? Wil u graag een gratis offerte? Neem vandaag nog contact met ons op! Wij verhelpen de daklekkage op zeer betrouwbare wijze. Neem vandaag nog contact met ons op! Bel naar 0172-617409 of stuur een mail naar info@benroos.nl.

 

De volgende onderwerpen worden in dit artikel besproken:

 • Identificeren van dakproblemen
 • Werkzaamheden van uw dakdekker in Leidsche Rijn
 • Verschillende keurmerken
 • Contact met hét dakdekkersbedrijf in Leidsche Rijn

 

Gratis offerte

Identificeren van dakproblemen

Identificeren van dakproblemen is niet alleen voor een pure vakmensen. Op het moment dat u niet al te veel kennis van daken heeft, kunt u wel zelf dakproblemen identificeren. Het is belangrijk om een paar keer per jaar het dak te controleren. Met deze controlepunten bent u in staat zelf problemen op te speuren:

– Zijn er scheuren in de dakbedekking te ontdekken?
– Maakt de dakbedekking een oude indruk?
– Zijn de afvoeren van uw dak verstopt?
– Ligt er onkruid op het dak (mos en algen)?

maar ook…

– Zijn er blaren (bubbels) in de dakbedekking te ontdekken?
– Zijn er plooien zichtbaar?
– Komt er koude lucht naar binnen?

Bij een daklekkage in Leidsche Rijn is het een moeilijker verhaal. Dan ziet u natte plekken bij het plafond of op de muur. Neem direct contact met ons op wanneer u een daklekkage ontdekt. Bij een daklekkage in Leidsche Rijn moet er direct actie worden genomen. Betrouwbare en eerlijke dakdekkers. Neem vandaag nog contact met ons op! Bel naar 0172-617409 of stuur een mail naar info@benroos.nl.

Werkzaamheden van uw dakdekker in Leidsche Rijn

Zoekt u een dakdekkersbedrijf die werkzaam in Leidsche Rijn en omstreken? We leveren al jaren oprecht vakmanschap. Al vele daken hebben we gerenoveerd, geen dak is ons te gek. Sinds onze oprichting hebben we onder andere gewerkt aan daken van zwembaden, scholen, ziekenhuizen en parkeerdaken. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn:

 • Dakbedekking
 • Dakonderhoud
 • Dakisolatie
 • Dakinspectie

 

Dakbedekking
De juiste dakbedekking is gunstig voor uw dak en uw portemonnee. Het zorgt namelijk voor goede isolatie van de woning of gebouw. Op bijna alle platte daken wordt bitumen dakbedekking gebruikt. Dit is ijzersterk materiaal en 100% waterdicht. Er zijn nog twee varianten beschikbaar:

> APP: bestand tegen UV-straling
> SBS: elastischer dan gewone bitumen

Onze betrouwbare dakdekkers in Leidsche Rijn hebben zijn ervaring op het gebied van bitumen dakbedekking. Vlekkeloos uitgerold en op maat gesneden. Daarna gaat de dakdekker met een aandrukroller over de dakbedekking in Leidsche Rijn heen, om te zorgen dat de dakbedekking goed vastzit.

Dakdekker Leidsche Rijn

Dakonderhoud
Het onderhouden van uw dak heeft een gunstige werking op de levensduur van uw dakbedekking. Het is van belang om uw dak minimaal twee keer per jaar te checken. Vooral vuil (mos en algen) zijn op de lange termijn een probleem.

Geeft u het onderhoud van uw dak liever uit handen? Uw dakdekker Leiden neemt deze zorgen graag van u over. We bieden een uniek onderhoudscontract aan. Tijdens het dakonderhoud wordt het dak gecontroleerd op problemen en wordt het dak in z’n geheel opgeschoond.

 

Dakisolatie
Een geïsoleerd dak levert u een stevige energiebesparing op. Een investering die u binnen een paar eruit haalt. Door de juiste isolatie blijft uw huis of bedrijfspand op de juiste temperatuur. Geen temperatuurschommelingen meer met een perfect geïsoleerd dak. Daarnaast heeft u in uw huis of bedrijfspand ook minder last van vocht en geluidsoverlast.

 

Dakinspectie
Voordat er werkzaamheden aan uw dak plaatsvinden, is het van belang om eerst een dakinspectie uit te laten voeren. Deze dakinspectie noemen wij ook wel een roofcheck. Tijdens de roofcheck wordt de algehele staat van de dakbedekking gechecked. Er wordt gekeken of de dakbedekking waterdicht is. Onze vakmensen weten exact waar ze op moeten letten. Zekerheid, dat is een fijn gevoel.

 

Verschillende keurmerken

Onze veilige en verantwoorde manier van werken is beloond met een groot aantal belangrijke keurmerken. Bij vakwerk hoort een keurmerk. We zijn in het bezit van een aantal keurmerken en certificaten. Zie onderstaand:

 • Roof2roof
 • IKO roof concept partner
 • Stichting Duurzaam Bodegraven Reeuwijk
 • VCA
 • Polygum dealer
 • Hydrotech dealer

Ook zijn we lid van de brancheorganisatie Vebidak. Deze gerenommeerde organisatie waarborgt de kwaliteit van ons dakdekkersbedrijf.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Gratis offerte

Contact met hét dakdekkersbedrijf in Leidsche Rijn

Dakdekker in Leidsche Rijn nodig? Of een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Leidsche Rijn nodig? Voor het isoleren en renoveren van daken, dakinspectie, dakonderhoud of het aanleggen van groene daken, kunt u bij ons terecht. We denken mee met u.

Adresgegevens
Beneluxweg 9
2411 NG Bodegraven

Telefoon: 0172-617409
Fax: 0172-618067
Service: 0172 -617409
E: info@benroos.nl
W: www.benroos.nl

Openingstijden
maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.