leerbedrijf

Betrouwbare dakdekker in Lansingerland

(Bergschenhoek, Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs)

Voornemens om uw dak te renoveren? Alle dakdekkers die werkzaam zijn in Lansingerland denken met u mee. Ben Roos Dakbedekking BV is al jaren een expert in daken. De vakman op het gebied van dakbedekking, dakisolatie, dakonderhoud, dakreparatie en daklekkage in Lansingerland.

Sinds 1985 zijn we dagelijks bezig met van daken. Omdat iedereen natuurlijk een waterdicht dak wil hebben. We zijn gespecialiseerd in daken met bitumineuze dakbedekking. Het team bestaat uit betrouwbare dakdekkers in Lansingerland die altijd werken volgens de nieuwste technieken.

Geen dak is te gek voor ons! De afgelopen jaren hebben wij onder meer daken van zorginstellingen, parkeergarages, zwembaden, grote huizen en bedrijven in de foodindustrie gerenoveerd. Voor een eerlijk advies over uw dak zit u 100% goed bij ons. Neem vandaag nog contact met ons op!

Gratis offerte

Specialisaties van Ben Roos

Dakonderhoud

Nadat uw dak gerenoveerd is, is het belangrijk om uw dakbedekking in Lansingerland goed te onderhouden. Professioneel onderhoud van uw dak verlengt ‘het leven’ van uw dakbedekking. Het dakonderhoud is zelf uit te voeren. Heeft u geen tijd of laat u het gewoon liever over aan een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Lansingerland? Uw dakdekkersbedrijf in Lansingerland neemt het graag over van u. Zo krijg je geen daklekkage in Lansingerland.

Dakbedekking

Dakbedekking is belangrijk voor uw huis. Het dak is een onmisbaar onderdeel van uw huis of woning. Dakbedekking in Lansingerland voorkomt lekkages en zorgt voor een fijne temperatuur in huis. Zodoende wordt er ook geen energie verspilt en er wordt geen energie verspilt. Er zijn diverse soorten dakbedekking. Bij Ben Roos werken we dikwijls met bitumen dakbedekking.

Het grote voordeel van bitumen is het sterke karakter en het feit dat het compleet waterdicht is. Om bitumen te optimaliseren is er gemodificeerd bitumen geproduceerd. Dit materiaal is te verkrijgen in twee varianten:

 1. APP | Elastischer dan normale bitumen en UV-bestendig.
 2. SBS | Buigzamer, soepeler en beschikt over een grote kleefkracht.

Dakdekker Lansingerland

Advies

Ben Roos is niet gebonden aan een vaste leveranciers. U krijgt hierdoor altijd onafhankelijk advies van ons. Wij denken met u mee en hebben geen direct belang bij het bieden van de juiste oplossing. Altijd een gerichte dakreparatie in Lansingerland.

Dakisolatie

Op de juiste wijze isoleren van uw dak is zeer voordelig en vriendelijk voor uw portemonnee. Een goed geïsoleerd dak zorgt voor een fijne temperatuur in huis, omdat de warmte optimaal blijft hangen. U stookt minder en verlaagt zo de energierekening. Het grote voordeel zorgt een goed geïsoleerd dak, minder vochtig huis en een woning die geluids bestendig is.

Dakinspectie

Uw dak in Lansingerland renoveren? Het aanleggen van een daktuin? Of het plaatsen van zonnepanelen? Bij Ben Roos is een ‘roofcheck’ één van onze specialiteiten. Er wordt gekeken naar de algehele staat van uw dakbedekking. Ook de drukweerstand wordt gecontroleerd. Na de dakinspectie wordt er een deskundig advies voor u opgesteld. Zo worden al uw mogelijke keuzes duidelijk.

Groendaken

Een groendak verlengt de levensduur van uw dak tot wel 40 jaar. Een groendak is zeer milieuvriendelijk. Het zorgt namelijk voor meer CO₂ opname en voor een verbetering van de biodiversiteit. Bent u op zoek naar iemand die uw groendak aanlegt? Kies voor Ben Roos. Wij hebben talloze groendaken aangelegd.

 

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Identificeren van dakproblemen

Laat twee keer per jaar een controle aan uw dak uitvoeren. Het is belangrijk om problemen met uw dakbedekking tijdig te onderscheppen. Het voor- en najaar zijn prima jaargetijden om uw dak te controleren. Een professional weet exact waar hij op moet letten. We helpen u graag dakproblemen te ontdekken en oplossingen aan te dragen.

Herken problemen aan uw dak door goed naar de volgende onderdelen te kijken:

 • Controleer of er scheuren
 • Een verouderde indruk
 • Volle afvoeren van het dak
 • Zijn er mos en algen te zien
 • Zichtbare blaren in de dakbedekking
 • Lekkages te zien
 • Komt er kou door het dak

Voordelen van Ben Roos

Opgericht in 1985 opgericht en nog altijd gevestigd in Bodegraven. Ook als u een dakdekker in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk nodig heeft, komen we naar u toe. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot dé expert op het gebied van daken.

Dakdekker omgeving lansingerland

De voornaamste prioriteit is te zorgen dat uw dak 100% waterdicht is. Daarnaast houden we ons dak isolatie en het verduurzamen van daken en het aanleggen van groendaken en daktuinen. Uw dakdekker in Lansingerland beschikt over de onderstaande voordelen:

 • Dakwerkzaamheden zijn in één keer top uitgevoerd
 • Dakdekkers met jarenlange ervaring
 • Professioneel en betrouwbaar

maar ook…

 • Altijd onafhankelijk advies
 • Gegarandeerd een goed geïsoleerd dak
 • Vakkundige updates van de dakbedekking
 • Mogelijkheden zoals een groendak

Bij Ben Roos Dakbedekking in Lansingerland vinden we eerlijkheid en professionaliteit zeer belangrijk. We sturen dan ook absoluut geen facturen voor werk dat niet voltooid is. Daarnaast komen we altijd onze gemaakte afspraken met u na.

Gratis offerte

Enkele afgeronde projecten

We zijn op allerlei gebieden werkzaam. In de jaren dat we actief zijn als dakspecialisten hebben we een grote hoeveelheid aan daken gerenoveerd.

 • Zwembaden: daken van zwembaden.
 • Foodindustrie: daken van gekoelde ruimtes, zoals magazijnen.
 • Parkeerdaken
 • Gezondheidszorg: ziekenhuisdaken, verzorgingstehuizen en overige zorginstellingen.
 • MKB: daken binnen het Midden Klein Bedrijf.
 • Kerken: daken van kerken, behalve de toren.

Keurmerken en certificaten

We vinden dakveiligheid erg belangrijk. Alle dakdekkers in Lansingerland zijn vakmensen en nemen dakveiligheid ontzettend serieus. Alleen op veilige wijze wordt ons werk uitgevoerd. De dakdekkers van Ben Roos Dakbedekking worden vastgemaakt door middel van lijnsystemen en dakankerpunten. We zijn in het bezit van onderstaande certificaten en keurmerken:

 • VCA
 • Polygum dealer
 • Hydrotech dealer
 • Roof2roof
 • IKO roof concept partner
 • Stichting Duurzaam Bodegraven Reeuwijk
 • Lid van brancheorganisatie Vebidak

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.