leerbedrijf

Uw Gecertificeerde Dakdekker in Reeuwijk

Heeft u een bekwame dakdekker in Reeuwijk nodig? Kies voor Ben Roos. Gecertificeerd, ervaren en vakbekwaam. Ben Roos lost al uw dakproblemen op. Wij verhelpen daklekkage, plaatsen nieuwe dakbedekking, leggen groendaken aan en nog veel meer. Welke dakwerkzaamheden u ook wilt laten verrichten, wij staan voor u klaar.

Onze specialisaties

Dakonderhoud

Regelmatig dakonderhoud zorgt ervoor dat uw dak jarenlang meegaat. Bij Ben Roos bieden we u een aantrekkelijk onderhoudscontract aan. Tijdens een onderhouds wordt uw hele dak gereinigd. De staat van uw dak wordt ook gecontroleerd. Onze dakdekker verhelpt kleine problemen. Om grotere problemen op te lossen worden met u de herstelwerkzaamheden te verrichten.

Gratis advies

Onze werknemers zijn ware daken experts. Zij weten alles over hun vakgebied en delen die kennis graag met u.

Dakisolatie

Goed voor het milieu en uw portemonnee. Betere isolatie van uw dak betekent dat uw woning of kantoorpand koeler blijft in de zomer en warmer in de winter. U verbruikt daardoor minder energie om te verwarmen of te verkoelen. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten en het is beter voor het milieu.

De aanleg van dakbedekking

Wilt u nieuwe dakbedekking laten aanleggen? Ben Roos legt nieuwe dakbedekking aan van hoge kwaliteit. We werken vooral met bitumen. Bitumen is namelijk snel aan te leggen, het wordt gerecycled, beschermd uw woning of kantoorpand tegen alle weersomstandigheden en gaat jarenlang mee.

Het plaatsen van zonnepanelen

Duurzaamheid is voor ons heel belangrijk. Wij helpen graag om de wereld om ons heen een stukje groener te maken. Een manier waarop we dat doen is door het plaatsen van zonnepanelen.

Dakinspecties

Een dakinspectie is handig voordat u zonnepanelen wilt laten plaatsen en wilt weten wat de staat van uw dak is. Wij verricht dakinspecties waardoor u erachter komt hoe het er met uw dak voor staat.

De aanleg van groendaken

Groendaken zijn razend populair. Een groendak is een dak dat begroeid is met planten. Ze hebben allerlei voordelen en zien er prachtig uit. Een aantal van die voordelen zijn:

 • Verbetert de biodiversiteit.
 • Planten zetten CO2 om in zuurstof en filteren fijnstof uit de lucht. Met een groendak draagt u bij aan een schonere lucht.
 • Beschermt uw dakbedekking, waardoor het jaren langer meegaat.
 • De planten absorberen veel regenwater. Een deel van dat water verdampt in de lucht. Daardoor wordt de afvoer naar het riool vermindert en vertraagt. Hierdoor hoeft er minder water van uw dak afgevoerd worden.
 • Vormt een isolerende laag

 

Groendaken zijn er in allerlei soorten en maten. Ben Roos legt het groendak aan dat voldoet aan al uw wensen. Een sedumdak is begroeid met vetplantjes en heeft zeer weinig onderhoud nodig. Op een tuindak is het mogelijk om te lopen. Een groendak kan bestaan uit allerlei elementen, zoals:

 • Picknicktafels en bankjes
 • Een vijver
 • Sportvelden
 • Een moestuin
 • Een bloemenveld

 

Kies zelf wat voor een groendak u wilt en wij maken uw droom werkelijkheid!

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Gratis offerte

Succesvolle projecten in Reeuwijk

We zijn gevestigd in Bodegraven, dus Reeuwijk is vlakbij. In de loop van de tijd hebben we veel projecten in Reeuwijk verricht. Hieronder ziet u daar twee voorbeelden van:

/project/bungalow-inclusief-dakbeschot/

/project/duurzame-dakrenovatie-bibliotheek-huis-alles-reeuwijk/

Daarom Ben Roos!

Ben Roos is een specialistische dakdekkersbedrijf. Wij richten ons vooral op grote daken zoals de daken van parkeergarages, hogescholen, ziekenhuizen en villa’s.

 

 1. Veiligheid voorop

Bij dakwerkzaamheden op daken hoger dan 2,5 meter of op plekken met een hoogteverschil groter dan 2,5 meter is de eigenaar van het dak voor de veiligheid. Dat is een hele zorg. Wij nemen die zorg graag van uw over. Wij minimaliseren de risico’s door allerlei maatregelen te nemen. Die bestaan bijvoorbeeld uit permanente voorzieningen, zoals dakankerpunten en lijnsystemen. Bovendien realiseren we een veilige daktoegang en rusten we onze dakdekkers uit met persoonlijke beschermingsmiddelen.

 

 1. Jarenlange ervaring

Ben Roos heeft werkzaamheden aan meer dan 5.000 daken verricht. Door deze ervaring hebben we heel veel geleerd. We hebben veel kennis en kundigheid opgedaan. U profiteert u van, want wij gaan efficiënt te werk en behalen geweldige resultaten.

 

 1. Betrouwbaar dakbedrijf

Wij vertellen u altijd van te voren wat we gaan doen. Onze afspraken komen we altijd na en we zetten ons 100 procent in om u te helpen. Zo voorkomen we onaangename verrassingen en profiteert u van onze heldere communicatie en betrouwbaarheid.

 

 1. Vooruitstrevend dakdekkersbedrijf

Op dakengebied lopen wij altijd voorop. Onze dakdekkers worden elk jaar bijgeschoold, zodat ze op hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. We richten ons op de toekomst. Daarom is duurzaamheid heel belangrijk voor ons. U kunt bij ons terecht om uw dak op allerlei manieren verduurzamen, zoals door witte dakbedekking aan te leggen, uw dak te isoleren en groendaken te plaatsen.

 

 1. Expertise

Door onze lange ervaring zijn we een absolute expert geworden op het gebied van daken. Van het aanleggen van nieuwe dakbedekking tot het oplossen van daklekkage. Vanwege onze grote kennis en vaardigheid zijn wij in het bezit van het VCA certificaat.

 

 1. Goed voor portemonnee

U wilt zo weinig mogelijk geld besteden. Wij houden daar rekening mee en geven u advies op het gebied van kostenbesparende dakoplossingen. Daarbij letten we zowel naar de korte als naar de lange termijn. U krijgt van ons een aantrekkelijke offerte en een solide en duurzame oplossing.

 

 1. Profiteer van 10 jaar garantie

Doordat wij gebruik maken van materialen van hoge kwaliteit en op een vakkundige manier werken, heeft u nog heel lang plezier van onze werkzaamheden. U ontvangt bij Ben Roos ook nog eens 10 jaar garantie op alle dakafwerking.

 

Certificaten en samenwerkingen

Door onze certificaten en samenwerkingen bent u gegarandeerd dat u met een echte dak professional te maken heeft.

VCA: Ben Roos beschikt over het VCA certificaat (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist en aannemers), omdat we voldoen aan al hun strenge eisen.

Polygum dealer: Wij zijn officieel dealer van Polygum Nederland.

Roof2Roof: Ben Roos werkt samen met Roof2Roof, dit is een organisatie die bitumen daken recycled.

Concept partner: Partner van IKO Roof, leverancier van toplagen van topkwaliteit.

Vebidak: Ben Roos is aangesloten bij Vebidak, de brancheorganisatie voor kunststof en bitumineuze dakbedekkingsbedrijven.

Gratis offerte

Contact

Heeft uw dakproblemen, wilt u uw dak verduurzamen of heeft u vragen? Neem contact met Ben Roos op. Wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

 

Telefoon: 0172-617409

E-mailadres: info@benroos.nl

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.