leerbedrijf

Betrouwbare Dakdekker in Pijnacker met 10 jaar Garantie

Staat er een dakreparatie in Pijnacker op de planning? Het dakdekkersbedrijf Ben Roos Dakbedekking in Pijnacker denkt met u mee. Experts op het gebied van dakinspectie, dakonderhoud, het isoleren van daken en dakbedekking in Pijnacker.

Al sinds 1985 zijn we iedere dag bezig met onze passie: daken. Er is logischerwijs altijd de vraag naar 100% waterdichte daken. We houden ons dagelijks bezig met stevige bitumineuze dakbedekking. U krijgt eerlijke dakdekkers op bezoek, die op de hoogte zijn van de nieuwste technieken.

Geen dak of uitdaging is voor ons te gek! De afgelopen maanden en jaren hebben wij daken van zwembaden, parkeergarages, zorginstellingen en daken van bedrijven in de foodindustrie gerenoveerd, gerepareerd en geïsoleerd. Bel naar 0172-617409 of mail naar info@benroos.nl.

Gratis offerte

Dakdekker in Pijnacker en specialismen

Logischerwijs beschikken over een ruime ervaring als dakdekkersbedrijf in Pijnacker. Iedere dag leren wij weer bij en een beetje dakdekker in Pijnacker is dan ook nooit uitgeleerd. Wij hebben zo onze specialismen en daar zijn we trots op. Onze werkzaamheden bestaat uit de volgende ‘takken van sport’:

 • Dakonderhoud
 • Dakisolatie
 • Dakinspectie
 • Dakbedekking

Dakonderhoud

Vermoeden van een daklekkage in Pijnacker? Het juiste dakonderhoud toont aan of u een dakreparatie in Pijnacker nodig hebt Daklekkage in Pijnacker gezien. Specialistisch onderhoud zorgt dat de levensduur van uw dakbedekking wordt verlengd. U krijgt tevens een dakgarantie van 10 jaar.

Dakisolatie

Dakisolatie van Ben Roos is zeer vriendelijkheid voor je portemonnee. Een uitstekend geïsoleerd dak zorgt dat de warmte blijft hangen in uw woning en dit bespaart u centen. U stookt minder en ziet de energierekening dan ook flink dalen. Een goed geïsoleerd dak is ook het middel om vocht en geluid buiten te houden.

Dakinspectie

De dakinspectie van dakdekkersbedrijf in Pijnacker – Ben Roos – is dé manier om problemen en zelfs schade te voorkomen. De professionele roofcheck is één van de specialiteiten. De dakinspectie wordt altijd gedaan door één van onze dakdekkers. Is uw dak compleet waterdicht? Heeft u mogelijke daklekkage in Pijnacker? Ontdek samen met ons het antwoord.

Dakbedekking

Dakbedekking in Pijnacker is essentieel voor het behoud van uw pand of woning. U voorkomt lastige lekkages, u zorgt voor een lekkere kamertemperatuur en u verspilt zeer geringe hoeveelheid aan energie. Ben Roos werkt veel met bitumen dakbedekking. Bitumen is compleet waterdicht en beschikt over een ijzersterk karakter. Er zijn twee varianten bitumen dakbedekking:

 1. SBS (Styreen Butadieen Styreen): Buigzaam, soepel en kleefkrachtig.
 2. APP (Atactisch Poly Propyleen): Elastisch en UV-bestendig.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Daklekkage in Pijnacker herkennen doe je zo

Het is mogelijk om zelf dakproblemen te achterhalen. Denk aan daklekkage, dakschade of dakbedekking die loslaat. Het is verstandig om tweemaal per jaar het dak te inspecteren om zo makkelijke daklekkage in Pijnacker te voorkomen. Het voor- en najaar zijn uitstekende momenten om even het dak op te gaan en zelf even te kijken. Stel uzelf de onderstaande vragen:

 • Zijn er barsten en scheuren te zien?
 • Maakt het dak een verouderde indruk?
 • Zien de afvoeren er verstopt uit?
 • Blijft er water op het dak liggen?
 • Zijn er mos of algen te zien?

maar ook…

 • Ziet u blaren in uw dakbedekking?
 • Zijn er plooien te zien?
 • Ziet u kringen op het plafond of muren?
 • Komt er kou naar binnen toe?

Dakreparatie in Pijnacker nodig? Daklekkage gespot? Een daklekkage in Pijnacker is zo te herkennen. Zorg dat het snel gerepareerd wordt. Neem contact op en u ontvangt snel een gratis offerte. Bel naar 0172-617409 of stuur een e-mail naar info@benroos.nl.

5 Voordelen van Ben Roos

Ben Roos is centraal gelegen in Nederland (Bodegraven). Centraal tussen Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Wij zijn heel vlot bij u en ons voornaamste doel is dat uw dak 100% waterdicht is. Isoleren, verduurzamen en het aanleggen van daken, groendak (sedumdaken) maar ook fraaie daktuinen. Uw dakdekker in Pijnacker geeft u de volgende voordelen:

 • Onafhankelijk advies
 • Gegarandeerd een perfect geïsoleerd dak
 • Vakkundige updates van uw dakbedekking
 • Duurzame kansen zoals een groendak
 • Betrouwbare dakdekkers met jarenlange ervaring op bezoek

Ben Roos Dakbedekking stuurt betrouwbare dakdekkers in Pijnacker op pad. U bent altijd op de hoogte van alle zaken die we verrichten op het dak. Vraag nu een gratis offerte aan! Bel gerust naar 0172-617409 of stuur een mail naar info@benroos.nl.

Gratis offerte

Dakdekkersbedrijf Pijnacker & Succesvolle projecten

We zijn al jaren actief in diverse regio’s in Nederland. En daarmee ook op diverse werkgebieden. Renoveren, isoleren, repareren… We zijn een specialistisch dakdekkersbedrijf in Pijnacker en hebben al diverse projecten afgerond. Op de onderstaande projecten zijn we ontzettend trots:

 • Zwembaden: isoleren en renoveren van daken van zwembaden.
 • Foodindustrie: isoleren en renoveren van daken van gekoelde ruimtes.
 • Parkeerdaken: isoleren en renoveren van parkeerdaken.
 • Gezondheidszorg: isoleren en renoveren van daken van ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en zorginstellingen.

Certificaten en keurmerken

Bent u op zoek naar een dakdekker in Pijnacker? Ben Roos is het antwoord. Wij staan voor zekerheid en veiligheid. Om die reden vinden wij dakveiligheid ook essentieel voor uw veiligheid. Iedere dakdekker in Pijnacker wordt vastgemaakt middels dakankerpunten en lijnsystemen. Tevens zijn wij in het bezit van diverse keurmerken en certificaten:

 • IKO roof concept partner
 • Polygum dealer
 • Hydrotech dealer
 • VCA (ook erkende dakreparatie in Pijnacker)
 • Roof2roof

Ook zijn we met Ben Roos Dakbedekking erkend lid van de brancheorganisatie Vebidak. Dat houdt in dat wij voldoen aan alle keiharde criteria. Dit zijn eisen op het vlak van ondernemerschap, continuïteit en bedrijfsvoering.

Contact

Een betrouwbare dakreparatie in Pijnacker nodig? Heeft u last van een daklekkage in Pijnacker? Neem dan gerust een keer contact met ons op en wij helpen u gelijk verder.

Adresgegevens

Beneluxweg 9

2411 NG Bodegraven

Telefoon: 0172-617409

Email: info@benroos.nl

Openingstijden

maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.