leerbedrijf

Dé dakdekker in Oudewater die al uw dakproblemen oplost!

Heeft u problemen met uw dak? Dat is erg vervelend. Gelukkig is er een oplossing. Neem contact op met dé dakdekker in Oudewater: Ben Roos. Wij komen snel bij u langs en lossen uw dakproblemen op. Ben Roos doet nog veel meer voor u. Wij vervangen ook uw dakbedekking en verduurzamen uw dak. Voor alle dakwerkzaamheden in Oudewater staan wij voor u klaar.

Specialismen van Ben Roos

Dakbedekking

Bij ons krijgt u de optimale dakbedekking voor uw dak. Wij maken vooral gebruik van bitumen dakbedekking. Het heeft namelijk heel veel voordelen. Bitumen dakbedekking is snel en makkelijk om aan te leggen. Het kan gerecycled worden. Het gaat jarenlang mee en biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden.

Daken onderhouden

Uw dak gaat jaren langer mee, als het goed onderhouden wordt. Door goed onderhoud worden bovendien dakproblemen, zoals lekkage, voorkomen.

U profiteert van een voordelig onderhoudscontract. Bij een onderhoudsbeurt wordt heel uw dak gereinigd. Een dakdekker kijkt wat de staat van uw dak is. Kleine herstellingen worden meteen verricht. Grotere herstellingen worden met u ingepland.

Daken isolatie

Door uw dak beter te laten isoleren, daalt uw energierekening. In uw pand geniet u van een prettige temperatuur zonder veel energie te gebruiken om het warmer of koeler te maken. Dit is ook beter voor het milieu. Ben Roos isoleert uw dak met isolatie van hoge kwaliteit en om u kosten te besparen en milieuvriendelijker te leven.

Dakinspecties verrichten

Laat een dakinspectie verrichten als u wilt weten wat de staat van uw dak is of voordat uw zonnepanelen wilt laten plaatsen. Ben Roos verricht dakinspecties om de algehele staat van de dakbedekking na te kijken en wat eventuele problemen van uw dak zijn.

Groendaken aanleggen

Groendaken zien er prachtig uit en zijn bovendien heel milieuvriendelijk. De planten op een groendak houden veel water vast, waarna het water verdampt. Er hoeft veel minder water van uw dak afgevoerd te worden. Een groendak vormt een isolerende laag, beschermt uw dakbedekking en vermindert het broeikaseffect.

Laat uw ideale groendak realiseren door Ben Roos! Of het nu gaat om een sedumdak dat begroeid is met vetplanten of een tuindak dat ook een recreatieve functie heeft. Wij maken uw groene droom werkelijkheid!

Uitgebreid advies

Ben Roos is een expert op het gebied van daken. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met dakwerkzaamheden en geven u uitgebreid advies op het gebied van daken.

Gratis offerte

Succesvolle projecten in de omgeving van Oudewater

/project/30-woningen-woerden/

/project/blok-gouda-gebr-vliet-duurzaam-dak/

De kracht van Ben Roos

Een specialistische dakdekkersbedrijf is zeldzaam. Wij doen vooral werkzaamheden aan grote daken zoals daken van kantoren, ziekenhuizen, villa´s en parkeergarages.

  1. De meest moderne materialen en apparatuur

Ben Roos is een voorloper op het gebied van ontwikkelingen op dakengebied. Onze dakdekkers werken altijd met de meest moderne en geavanceerde apparatuur. Daardoor werken ze efficiënt en snel. U profiteert bij ons bovendien van de nieuwste soorten dakbedekking, zoals van witte leibaan. Een duurzame soort dakbedekking die uw pand koel houdt en die de lucht zuivert.

  1. Voordelig

U wilt zoveel mogelijk geld besparen en dat begrijpen wij. Daarom dekken wij met u mee en kijken welke opties het beste zijn voor uw portemonnee. Wij kijken daarbij zowel naar de korte als naar de lange termijn. U krijgt van ons een aantrekkelijke offerte en van een duurzame en solide oplossing.

  1. Betrouwbaar

Onze dakdekkers vertellen u van te voren wat ze exact gaan doen. Ze komen hun afspraken altijd na en zetten zich 100 procent om u te helpen. Onaangename verrassingen worden zo voorkomen.

  1. Ervaren

Wij hebben aan meer dan 5.000 daken gewerkt en we gaan gepassioneerd door. Onze dakdekkers zijn bovendien ervaren en hebben een goede opleiding achter de rug. Ze zijn vakbekwaam en betrouwbaar. Onze dakdekkers verrichten op een efficiënte manier dakwerkzaamheden, waardoor u snel van uw dakproblemen af bent.

  1. Experts

Ben Roos is een absolute expert op het gebied van daken. Van het verhelpen van lekkage tot de aanleg van groendaken, wij zijn uw VCA gecertificeerde dakenspecialist!

  1. Garantie

U krijgt van ons een dakoplossing waar u nog jaren mee vooruit kan. Bovendien ontvangt u een dakgarantie van 10 jaar op alle dakafwerking.

  1. Veiligheid

Op daken hoger dan 2,5 meter of als er hoogteverschillen groter dan 2,5 meter zijn, is de eigenaar van een gebouw verantwoordelijk voor de veiligheid op het dak. Die zorg nemen wij graag van u over. Wij maken gebruik van permanente voorzieningen, zoals lijnsystemen en dakankerpunten. Ook zorgen we voor een veilige daktoegang en worden onze dakdekkers uitgerust met persoonlijke beschermingsmiddelen. Bij Ben Roos gaat veiligheid boven alles!

Uw gecertificeerde dakdekker

Ben Roos beschikt over verschillende certificaten en we werken met andere professionele bedrijven samen:

Vebidak: Ben Roos is aangesloten bij Vebidak. Vebidak is de brancheorganisatie voor kunststof en bitumineuze dakbedekkingsbedrijven.

Concept partner: IKO Roof levert toplagen van topkwaliteit.

Polygum dealer: De officiële dealer van Polygum Nederland. Concept partner: Partner van IKO Roof.

Roof2Roof: Ben Roos is een samenwerkingspartner Roof2Roof. Een organisatie die bitumen daken recycled.

VCA: We voldoen aan eisen van Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist aannemers.

Gratis offerte

Zo neemt u contact met ons op

Heeft u dakproblemen of wilt u uw dak verduurzamen? Neem contact met ons op en wij helpen u:

 

Telefoon: 0172-617409

E-mailadres: info@benroos.nl

 

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.