leerbedrijf

Dakdekker IJsselstein? Eerlijke en Snelle Vakmensen

Bent u van plan om uw dak te repareren of renoveren? De dakdekker in IJsselstein denkt met u mee. Ben Roos Dakbedekking BV: de absolute expert in daken. Vaklui op het gebied van dakbedekking, dakonderhoud, het isoleren van daken en waterdichte dakinspectie.

Sinds 1985 zijn we zeer actief bezig met daken. Dit omdat er een steeds grotere vraag ontstaat naar 100% waterdichte daken. We houden ons iedere dag bezig met bitumineuze dakbedekking. Het betrouwbare team bestaat uit eerlijke dakdekkers die altijd werken met de nieuwste technieken.

Geen dak is te gek voor ons! De afgelopen jaren hebben wij allerlei daken van parkeergarages, zorginstellingen, zwembaden en daken van foodindustrie bedrijven geïsoleerd, gerepareerd en gerenoveerd. Neem contact met ons op! Bel naar 0172-617409 of stuur een mail naar info@benroos.nl.

 

De volgende onderwerpen worden in dit artikel besproken:
– Dakbedekking in IJsselstein specialismen
– Dakproblemen opsporen
– Voordelen van Ben Roos Dakbedekking in IJsselstein
– Projecten waar we trots op zijn
– Keurmerken en certificaten
– Contactgegevens

 

Gratis offerte

Ben Roos Dakbedekking in IJsselstein specialismen

We beschikken over ruime ervaring als dakdekkersbedrijf in IJsselstein. Veel geleerd en nooit een uitdaging uit de weg gegaan als dakdekker in IJsselstein. De volgende werkzaamheden zijn onze passie en tegelijkertijd ook onze specialismen:

> Dakinspectie
> Dakbedekking
> Dakonderhoud
> Dakisolatie

Dakinspectie
Een inspectie is nodig om schade en problemen voor te zijn. Een roofcheck, zoals dat in het vakgebied heet, is één van onze specialiteiten. De dakinspectie wordt uitgevoerd door één van onze eerlijke dakdekkers in ons dakdekkersbedrijf in IJsselstein.

Dakdekker Montfoort

 

Dakbedekking

Dakbedekking in IJsselstein is een belangrijk gedeelte van uw huis of woning. U voorkomt zo vervelende lekkages, het zorgt voor een prettige temperatuur en er wordt geen energie verspild. Bij Ben Roos werken we vaak met bitumen dakbedekking. Het beschikt over een stevig karakter en is 100% waterdicht. Er zijn twee verschillende soorten bitumen dakbedekking:

1. APP (Atactisch Poly Propyleen): Een elastische, UV-bestendige variant.
2. SBS (Styreen Butadieen Styreen): Een buigzame, soepele, kleef krachtige variant.

Dakonderhoud
Daklekkage in IJsselstein? Dakreparatie in IJsselstein? Dan is het tijd voor dakonderhoud. Gericht onderhoud zorgt dat de duur van de dakbedekking langer wordt. U krijgt ook een dakgarantie van 10 jaar. Dakonderhoud is natuurlijk zelf uit te voeren, maar een eerlijke dakdekker in IJsselstein ziet alles net wat beter.

Dakisolatie
Dakisolatie in IJsselstein is portemonnee vriendelijk. Een geïsoleerd dak zorgt voor warmte in uw woning, omdat de warmte optimaal blijft hangen. Minder stoken en daardoor daalt uw energierekening aanzienlijk. Een goed geïsoleerd dak is het middel om vocht te bestrijden in uw woning en ook geluid buiten te houden.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

 

Dakproblemen opsporen

Dat is mogelijk. Het is verstandig om twee keer per jaar uw dak te laten controleren en te inspecteren door uw dakdekkersbedrijfs in IJsselstein. Het voor- en het najaar zijn uistekende perioden om een blik te werpen op het dak. Zoek antwoord op de volgende vragen:

– Zijn er barsten of scheuren te zien?
– Maakt uw dak een oude indruk?
– Zijn er verstopte afvoeren te zien?
– Blijft er water op het dak liggen?
– Zijn er algen of mos te zien?

maar ook…

– Ziet u blaren in de dakbedekking zitten?
– Zijn er plooien zichtbaar?
– Ziet u kringen op uw plafonds of muren?
– Komt er kou binnen?

Een daklekkage IJsselstein is zo ontdekt. De schade repareren of het lek dichten is onze specialiteit. Neem contact met ons op en u ontvangt een gratis offerte. Bel gerust naar 0172-617409 of stuur een mail naar info@benroos.nl.

Dakdkker omgeving Ijsselstein

Voordelen van Ben Roos Dakbedekking in IJsselstein

In 1985 opgericht en al lang gevestigd in Bodegraven. Centraal gelegen tussen Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Zodoende zijn we snel bij u en staan de hele dag klaar om u te helpen! Het grootste doel is dat uw dak 100% waterdicht is en vooral ook blijft. Daarbij zijn dagelijks bezig met het verduurzamen, isoleren en aanleggen van daken: sedumdaken (groendaken) maar ook natuurlijk ook fraaie en bijzondere daktuinen. Uw dakdekker in IJsselstein geeft u deze voordelen:

> Betrouwbare dakdekkers met ervaring
> Altijd onafhankelijk advies
> Gegarandeerd een geïsoleerd dak
> Vakkundige update van de dakbedekking
> Duurzame kansen als een groendak

Ben Roos Dakbedekking staat voor de eerlijke en betrouwbare dakdekker in IJsselstein. Het is een vluchtige markt, maar bij ons bent u in goede handen. U bent op de hoogte van de werkzaamheden. Vraag een gratis offerte aan! Bel gerust naar 0172-617409 of stuur een mail naar info@benroos.nl.

Projecten waar we trots op zijn

We zijn op diverse werkgebieden actief. In de afgelopen jaren dat we actief zijn als erkende dakspecialist, hebben we veel daken gerenoveerd, geïsoleerd en gerepareerd. Onderstaande projecten zijn we ontzettend trots op:

 

Zwembaden: renovatie van daken van zwembaden.
Foodindustrie: renovatie van daken van gekoelde ruimtes.
Parkeerdaken: renovatie van parkeerdaken.
Gezondheidszorg: renovatie van daken van ziekenhuizen, zorginstellingen en verzorgingstehuizen.

Keurmerken en certificaten

Zoekt u een dakdekker in IJsselstein? Dan zit u hier goed! Zekerheid en veiligheid, daar staan we voor. Dakveiligheid is bij ons onwijs belangrijk. Elke dakdekker in IJsselstein wordt vastgemaakt met dakankerpunten en lijnsystemen. Wij zijn in het bezit van belangrijke keurmerken en certificaten:

* Polygum dealer
* Hydrotech dealer
* VCA (ook erkende dakreparatie IJsselstein)
* Roof2roof
* IKO roof concept partner

Tevens zijn we erkend lid van de brancheorganisatie Vebidak. Dit houdt in dat wij voldoen aan de criteria die worden gesteld: dit zijn criteria op het vlak van ondernemerschap, bedrijfsvoering en continuïteit.

 

Gratis offerte

Contactgegevens

Daklekkage in IJsselstein? Behoefte aan uw dakreparatie in IJsselstein? Neem dan contact met ons op en wij helpen u gelijk verder.

Adresgegevens
Beneluxweg 9
2411 NG Bodegraven

Telefoon: 0172-617409
Fax: 0172-618067
Service: 0172 -617409
E: info@benroos.nl
W: www.benroos.nl

Openingstijden
maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.