leerbedrijf

Dakprobleem? Nu Snel een Professionele Dakdekker Houten

Bent u van plan om het dak te repareren of renoveren? Onze dakdekker Houten denkt met alle liefde met u mee. Ben Roos Dakbedekking BV: de expert in waterdichte daken. De vakman op het vlak van dakonderhoud, dakbedekking, isoleren van daken en dakinspectie.

Sinds 1985 zijn we dagelijks actief met allerlei daken. De vraag naar 100% waterdichte daken groeit nog altijd. We houden ons veelal bezig met bitumineuze dakbedekking. Het team bestaat uit echt vakmannen: professionele dakdekkers die weten van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

De afgelopen jaren hebben wij allerlei daken van zorginstellingen, zwembaden, parkeergarages , en daken van grote bedrijven in de foodindustrie gerepareerd, gerenoveerd en geïsoleerd. Neem vandaag contact met ons op! Bel 0172-617409 of stuur een mail naar info@benroos.nl.

De volgende onderwerpen worden in dit artikel besproken:

– Specialismen van Ben Roos Dakbedekking in Houten
– Dakproblemen opsporen
– Voordelen van Ben Roos
– Succesvolle projecten
– Certificaten en keurmerken
– Contact

 

Gratis offerte

Specialismen van Ben Roos Dakbedekking in Houten

We hebben een grootse ervaring als dakdekkersbedrijf in Houten. In de jaren hebben we veel geleerd en zijn we nooit een uitdaging uit de weg gegaan als dakdekker in Houten zijnde. De onderstaande werkzaamheden zijn onze passie en maar ook onze specialismen:

> Dakinspectie
> Dakbedekking
> Dakonderhoud
> Dakisolatie

 

Dakinspectie

Een dakinspectie is onmisbaar om schade en eventuele problemen te voorkomen. Een roofcheck is dan ook één van onze specialiteiten. Deze dakinspectie wordt uitgevoerd door onze betrouwbare medewerkers in ons dakdekkersbedrijf in Houten. Uw dak waterdicht? En wat is de staat van uw isolatiemateriaal? U ontdekt het tijdens een dakinspectie.

 

Dakbedekking

Dakbedekking in Houten is een oh-zo belangrijk gedeelte van uw (bedrijfs)pand of woning. U voorkomt vervelende lekkages, verkrijgt een aangename temperatuur en verspilt geen energie. Bij Ben Roos Dakbedekking werken we vaak met bitumen dakbedekking: een ijzersterk karakter en compleet waterdicht. Er zijn twee varianten qua bitumen dakbedekking:

 

  1. APP (Atactisch Poly Propyleen): Elastisch en UV-bestendiger.
  2. SBS (Styreen Butadieen Styreen): Buigzaam, soepel en super kleefkracht.

 

Dakonderhoud

Dakreparatie in Houten? Daklekkage in Houten? Tijd voor dakonderhoud. Gericht onderhoud zorgt dat de levensduur van uw dakbedekking wordt verlengd. U krijgt ook nog eens dakgarantie van 10 jaar. Dakonderhoud is zelf uit te voeren, maar met een vakman weet u dat u goed zit!

 

Dakisolatie

Professionele dakisolatie is vriendelijk voor de portemonnee. Het zorgt meer warmte in uw huis, omdat de warmte goed blijft hangen. Minder stoken zorgt voor een fijne energierekening. Daarnaast is een professioneel geïsoleerd dak het middel om vocht te bestrijden in uw huis. Maar ook om geluid van buitenaf ook daadwerkelijk buiten te houden.

 

Dakproblemen opsporen

Natuurlijk, je kan het zelf opsporen. Het is verstandig om twee keer in het jaar uw dak te controleren of te laten inspecteren door ons dakdekkersbedrijfs in Houten. Denk bijvoorbeeld aan het voorjaar of najaar. Zoek het antwoord op de volgende vragen:

 

– Afvoeren verstopt?

– Water op het dak?

– Mos of algen?

– Scheuren of barsten?

– Een verouderde indruk?

 

maar ook…

 

– Kringen op uw muren of plafonds?

– Kou van buiten naar binnen?

– Blaren in uw dakbedekking?

– Plooien zichtbaar?

 

Een daklekkage in Houten of de schade repareren, is onze specialiteit. Neem vandaag contact met ons op en u ontvangt een gratis offerte. Bel naar 0172-617409 of stuur een mail naar info@benroos.nl.

Voordelen van Ben Roos

Ben Roos, in 1985 opgericht en nog altijd gevestigd in Bodegraven. Centraal gelegen tussen Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Een fijne plek! Zo zijn we snel bij u. Ons doel is dat uw dak 100% waterdicht is. Daarnaast zijn we dagelijks bezig met isoleren, verduurzamen en aanleggen van sedumdaken (groendaken) maar ook fraaie daktuinen. Bij uw dakdekker Houten genaamd Ben Roos krijgt u de onderstaande voordelen:

 

> Gegarandeerd een top geïsoleerd dak

> Vakkundige update omtrent de dakbedekking

> Duurzame kansen zoals een groendak

> Professionele en eerlijke dakdekkers

> Altijd onafhankelijk advies

 

Ben Roos Dakbedekking is een echte betrouwbare dakdekker in Houten. U bent altijd op de hoogte van de werkzaamheden. Zo ontstaat er nooit een onaangename verrassing voor u. Vraag een gratis offerte aan! Bel gerust naar 0172-617409 of mail naar info@benroos.nl.

 

Succesvolle projecten

We zijn op allerlei werkgebieden actief. De afgelopen jaren dat we actief zijn als erkende dakspecialist, hebben we daken geïsoleerd, gerenoveerd en gerepareerd. We zijn onder meer trots op:

 

Zwembaden: renoveren van daken van zwembaden.

Foodindustrie: renoveren van daken van gekoelde ruimtes.

Parkeerdaken: renoveren van parkeerdaken.

Gezondheidszorg: renoveren van daken van ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en zorginstellingen.

 

Gratis offerte

Certificaten en keurmerken

Bent u op zoek naar een dakdekker in Houten? Gevonden! Veiligheid? Elke dakdekker in Houten wordt vastgemaakt met lijnsystemen en dakankerpunten. Ook beschikken wij over belangrijke certificaten en keurmerken:

 

* VCA (ook erkende dakreparatie Houten)

* Roof2roof

* IKO roof concept partner

* Polygum dealer

* Hydrotech dealer

* Vebidak

 

Contact

Daklekkage Houten? Behoefte aan een dakreparatie Houten? Neem dan gelijk contact met ons op en wij helpen u gelijk verder.

 

Adresgegevens

Beneluxweg 9

2411 NG Bodegraven

 

Telefoon: 0172-617409

Email: info@benroos.nl

Internet: www.benroos.nl

 

Openingstijden

maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur.