leerbedrijf

Dakdekker Harmelen: Betrouwbare & Pure Vakmannen

Heeft u last van problemen op het dak? De benodigde werkzaamheden vragen om vakmanschap. Ben Roos Dakbedekking denken altijd met u mee. Heeft u last van een daklekkage? Uw dakdekker in Harmelen is snel ter plaatse om het probleem te verhelpen.

Ben Roos Dakbedekking BV al meer dan 25 jaar actief en altijd op zoek naar daken om waterdicht te maken. Wij houden ons veelal bezig met platte daken en bieden u bitumineuze dakbedekking, een prachtige daktuin en een waanzinnig goed geïsoleerd dak.

Dakreparatie in Harmelen nodig? Een vrijblijvende offerte ontvangen of een vraag over dakbedekking in Harmelen? Wij delen graag onze kennis met u, zoals ook milieuvriendelijke dakbedekking in Harmelen. Neem contact met ons op! Onze vakmensen staat voor u klaar.

In dit artikel bespreken we de volgende onderwerpen met u:

 • Dakproblemen identificeren
 • Werkzaamheden dakdekker in Harmelen
 • Veiligheid
 • Keurmerken en certificaten
 • Waarmee onderscheiden wij ons?
 • Afgeronde dakprojecten
 • Contact met hét dakdekkersbedrijf in Harmelen

Gratis offerte

Dakproblemen identificeren

Het identificeren van dakproblemen is natuurlijk niet alleen voor de vakman weggelegd. Het is ook mogelijk om zelf dakproblemen te identificeren. Door met enige regelmaat het dak te controleren (twee keer per jaar), bent u in staat problemen aan uw dak vroegtijdig waar te nemen en een dakdekker in Harmelen in te schakelen. Let daarbij op de onderstaande punten met betrekking tot uw dak:

 • Scheuren in de dakbedekking?
 • Een verouderde indruk?
 • Afvoeren van op uw dak vol?
 • Onkruid op uw dak (mos en algen)?
 • Blaren of bubbels in de dakbedekking?
 • Zichtbare plooien?
 • Gaat er kou naar binnen?

Deze vraagstukken zijn heel goed zelf te beantwoorden. Of laat u het toch liever over aan vakmensen? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 0172-617409 of mail naar info@benroos.nl.

Werkzaamheden dakdekker in Harmelen

De vakmensen van Ben Roos Dakbedekking zijn al jaren actief in de omgeving van Harmelen. Sinds de oprichting van ons bedrijf (1985) hebben we onder meer gewerkt aan daken van zwembaden, scholen, parkeerdaken en ziekenhuizen. De werkzaamheden die wij op dagelijkse basis verrichten zijn o.a.:

Dakbedekking

Een perfecte dakbedekking in Harmelen is fijn voor uw dak en ook uw portemonnee. De juiste dakbedekking zorgt voor een betrouwbare isolatie van uw woning. Een fijne temperatuur en het voorkomt daklekkages. Ben Roos Dakbedekking is de specialist in bitumen dakbedekking: sterk materiaal en 100% waterdicht. Er zijn twee varianten:

 1. SBS: elastischer dan gewone bitumen.
 2. APP: goed bestand tegen UV-straling.

Dakonderhoud

Dakonderhoud in Harmelen heeft een positief effect op de levensduur van het dak. Eerder hebben uitgelegd hoe u problemen aan het dak zelf herkent. Het is mogelijk. Het is belangrijk om het dak minimaal twee keer per jaar te controleren op die vraagstukken. Vooral vuil – zoals algen en mos, veroorzaken op lange termijn problemen. Wij bieden daarom speciale een onderhoudscontracten aan.

Dakinspectie

Het is essentieel om eerst een dakinspectie uit te voeren. Dit noemen we bij Ben Roos Dakbedekking een roofcheck. Dan wordt de algehele staat van uw dakbedekking bekeken. De vakmannen weten precies waar ze op moeten letten. Na de roofcheck krijgt u een compleet onafhankelijk advies van ons.

Dakisolatie

Een geïsoleerd dak van Ben Roos Dakbedekking zorgt voor een stevige energiebesparing op. Isolatie zorgt dat uw woning of pand op de geschikte temperatuur blijft. Geen temperatuurschommelingen meer met een betrouwbaar geïsoleerd dak. Daarnaast heeft u ook bijna geen last van geluidsoverlast en vocht meer.

 

Dakbedekking in Harmelen nodig? Daklekkage in Harmelen opgemerkt? Dan moet er wat gebeuren! Neem contact met ons op! Bel naar 0172-617409 of mail naar info@benroos.nl.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Veiligheid

Bij Ben Roos vinden wij logischerwijs veiligheid belangrijk. Er wordt aandacht besteed aan veiligheid van werkzaamheden. In de wet staat dat de eigenaar van het pand of gebouw verantwoordelijk is voor de dakveiligheid. Deze regel is geldig voor panden die groter zijn dan 2,5 meter boven maaiveld of 2,5 meter groter dan andere dakvlakken. Zo brengt Ben Roos Dakbedekking dakankerpunten en lijnsystemen aan. Deze voorzieningen voldoen altijd aan de EN 795 standaard.

Keurmerken en certificaten

Onze verantwoorde en veilige manier van werken is door de jaren heen beloond met verschillende keurmerken en certificaten. Bij een echte vakmensen horen keurmerken en dit dragen we dan ook met trots uit. We zijn in het bezit van de onderstaande certificaten en keurmerken:

 • VCA
 • Polygum dealer
 • Hydrotech dealer
 • Roof2roof
 • IKO roof concept partner
 • Stichting Duurzaam Bodegraven Reeuwijk

Tevens zijn we lid van de brancheorganisatie Vebidak. De gerenommeerde organisatie waarborgt de kwaliteit van ons dakdekkersbedrijf in Harmelen.

 

Ben Roos Dakbedekking

Waarmee onderscheiden wij ons?

In uw zoektocht naar een dakdekkersbedrijf in Harmelen, komt u waarschijnlijk veel andere bedrijven tegen. Dan wordt het lastig om een keuze te maken. Dikwijls wordt er gekozen voor de goedkoopste kans, maar het voordeligste is vaak niet de meest geschikte optie. Wij garanderen u altijd topkwaliteit. We onderscheiden ons van anderen op de onderstaande punten:

 • Specialist in bitumineuze dakbedekking
 • Onafhankelijk advies
 • Veilige werkwijze
 • Garantie van 10 jaar op uw dakbedekking in Harmelen
 • Juiste prijs-kwaliteit verhouding

maar ook…

 • Betrouwbare dakdekkers in Harmelen
 • Ervaring in dakbedekking sinds 1985
 • Alles in één keer goed
 • Vakbekwame, eerlijke mensen
 • Volledige ontzorging

Afgeronde dakprojecten

In de afgelopen jaren dat we actief zijn, hebben we allerlei soorten daken gerenoveerd en geïsoleerd. Denk aan daken van zwembaden en zorginstellingen en daken van landhuizen. Geen dak is ons te gek! Ontdek hieronder voorbeelden van onze afgeronden projecten in de regio:

Contact met hét dakdekkersbedrijf in Harmelen

Daklekkage in Harmelen geconstateerd? Dakbedekking in Harmelen uit handen van een professional? Ja, dan hebben we een fantastische match. Het renoveren en isoleren van daken, dakonderhoud, dakinspectie of het aanleggen van groene daken… Neem gerust een contact met ons op.

Ben Roos Dakbedekking

Beneluxweg 9
2411 NG Bodegraven
Bel: 0172- 617409
E-mail: info@benroos.nl

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.