leerbedrijf

Dakdekker in Den Haag: Professioneel en Vakbekwaam

Wij zijn Ben Roos Dakbedekking BV, vanaf 1985 dé specialist op het gebied van daken. Onze specialiteiten zijn het isoleren en renoveren van daken en het aanleggen van gebruikersdaken zoals een daktuin.

“Wij zijn enorm tevreden over het resultaat: een waterdicht dak en een heldere werkwijze. Helemaal top.”

Herwin van Veltom – Projectleider Sprangers Bouwbedrijf

Heeft u een daklekkage en spoed? Dan zijn we zeer snel ter plaatse. Ook voor andere werkzaamheden aan uw dakwerken in Den Haag schakelen we snel. Vlotte communicatie en kwalitatief werk. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte of om een afspraak te maken.

Ben Roos Dakbedekking BV is specialist in…

Als dakdekkersbedrijf hebben we jarenlange ervaring. Geen dak is ons te gek, we voeren werkzaamheden uit aan allerlei soorten daken. We hebben onder andere gewerkt aan daken van landhuizen, zorginstellingen, zwembaden en parkeerdaken.

De werkzaamheden aan het dak die wij verrichten zijn:

 • Verduurzamen
 • Service en advies
 • Gebruikersdaken
 • Dakbedekking
 • Dakrenovatie
 • Dakonderhoud
 • Dakisolatie
 • Dakinspectie

Verduurzamen

Bij Ben Roos Dakbedekking BV denken we altijd in duurzame oplossingen. Een oplossing waar u nog jaren mee vooruit kan. Milieuvriendelijkheid is een steeds belangrijker wordend onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen. We zijn gespecialiseerd in een nauwkeurige dakinspectie voorafgaand aan het plaatsen van zonnepanelen.

Een goed geïsoleerd dak zorgt dat u minder – tot geen – last meer heeft van schommelingen qua temperatuur. Dit heeft een verlaging van uw energierekening tot gevolg. Verduurzamen is ook belangrijk om zo klimaatverandering te beperken.

Let op: Met de reflecterende dakbedekking van Ben Roos Dakbedekking BV komt u wellicht in aanmerking voor subsidie. Via de Energie Investeringaftrek (EIA) is het mogelijk om een aanzienlijk bedrag te besparen op uw dakbedekking. Laat u informeren door onze medewerkers.

Advies en service

Wij vinden het belangrijk om u ook op het gebied van kennis van dienst te zijn. Vragen over subsidies, aansprakelijkheid en verzekeringen: wij helpen u heel graag verder. Wij gaan in samenwerking met u voor de ideale dakoplossing. Wij doen er alles aan om te streven naar forse besparingen.

Gebruikersdaken

We zijn absoluut gespecialiseerd in het aanleggen van gebruikersdaken zoals daktuinen en groene daken in Den Haag. Wilt u een daktuin in Den Haag of een groen dak op uw pand? U krijgt een deskundig advies en wij denken te allen tijde met u mee.

Dakbedekking

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfspand of huis. De juiste dakbedekking zorgt voor goede isolatie, voorkomt lekkages en zorgt voor een aangename temperatuur. We werken met kunststof dakbedekking en bitumen dakbedekking.

Bitumen wordt veel gebruikt op platte daken en is een fijn product. Het is zeer sterk en volledig waterdicht. Het nadeel van bitumen is dat deze dakbedekking niet goed bestand is tegen UV-stralen.

Bitumen dakbedekking wordt op het schone dak uitgerold en vervolgens op maat gesneden. Deze dakbedekking wordt door middel van hete lucht aangebracht met een brander. De dakdekker gaat na het aanbrengen over de dakbedekking heen met een aandrukroller, zodat de bitumen goed vastzitten aan het dak.

Dakonderhoud

Het is belangrijk om uw dak goed te onderhouden. Daken die goed onderhouden worden, hebben een langere levensduur. Daarnaast worden eventuele problemen vroegtijdig onderschept.

Het onderhoud van uw dak kunt u zelf uitvoeren. Wanneer het een bedrijfsdak betreft of u er geen tijd voor heeft, bieden we bij Ben Roos ook een onderhoudscontract aan. Uw dakdekker ontzorgt u graag op dit gebied. Onze dakdekkers weten precies waar ze op moeten letten en nemen eventuele problemen snel waar. Neem contact op om een onderhoudscontract te bespreken.

Dakisolatie

Goede isolatie van uw dak brengt vele voordelen met zich mee. Het is voordelig voor uw energierekening om uw pand of huis goed te isoleren. Een dak dat op de juiste, professionele manier geïsoleerd is, zorgt ervoor dat het pand of huis beter verwarmd blijft. De warmte blijft namelijk beter hangen. Bijkomende voordelen zijn de vermindering van geluidsoverlast en vocht.

Veiligheid

Zowel voor u als voor ons is dakveiligheid essentieel. Door op de veiligste manier te werken, voorkomen wij gevaarlijke situatie. Dit zijn de maatregelen die we nemen om veiligheid tijdens dakwerkzaamheden te waarborgen:

 • Het aanbrengen van blijvende voorzieningen zoals dak ankerpunten en lijnsystemen.
 • Boven 2,5 meter zorgen we voor deugdelijke valbeveiliging.
 • Er wordt gezorgd voor een veilige daktoegang.
 • Onze dakdekkers zijn uitgerust met persoonlijke beschermingsmiddelen.

Dakinspectie

Bent u van plan om uw dak aan te laten pakken? Misschien wilt u een daktuin in Den Haag aan laten leggen of nieuwe dakbedekking laten plaatsen. Voordat uw dak gerenoveerd wordt, raden we aan om eerst de huidige dakbedekking te inspecteren. De ‘roofcheck’ is één van onze specialiteiten. Al onze dakdekkers zijn vakmannen en voeren een professionele roofcheck voor u uit.

Tijdens deze dakinspectie wordt de algemene staat van uw dakbedekking bekeken. Alle lagen van de dakbedekking worden gecontroleerd, er wordt gekeken naar de waterdichtheid. Vooral bij het aanleggen van gebruikersdaken en het plaatsen van zonnepanelen is een roofcheck zeer belangrijk. Nadat uw dak gecontroleerd is, ontvangt u van ons een onafhankelijk advies. Dit advies omvat de beste keuzes voor uw dak.

Zonnepanelen

Heeft u interesse in zonnepanelen? Met zonnepanelen kunt u (gedeeltelijk) zelfvoorzienend worden in energie. Voor het plaatsen van zonnepanelen is een roofcheck zeer belangrijk. U ontvangt altijd een eerlijk advies van ons betreffende het plaatsen van zonnepanelen.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Voor deze daken zijn wij uw partner

We zijn actief in Den Haag, maar ook in andere plaatsen. Zoekt u bijvoorbeeld naar een dakdekkersbedrijf in Woerden? U kunt bij ons terecht.

Iedere dag zijn we bezig met daken. Het is onze absolute passie. De specialisten van Ben Roos Dakbedekking BV zijn voornamelijk bezig met de onderstaande typen daken:

Zwembaden

Het renoveren en beoordelen van de isolatie dient met speciale aandacht te gebeuren. Er wordt met gerichte aandacht gekeken naar de isolatiewaarde. Invloeden als temperatuurwisselingen, chloor en luchtvochtigheid hebben invloed op het dak. Wij zijn in staat om rekening te houden met allerlei elementen. Dat typeert de echte kenners!

MKB’ers

Voor alle MKB’ers is het belangrijk dat het bedrijfspand is voorzien van sterke dakbedekking, permanente dakveiligheid, diverse voorzieningen en een bijzonder aantrekkelijk dakonderhoudscontract. Waterdicht en zorgeloos genieten!

Zorginstellingen

Dakdekken of het renoveren van daken van zorginstellingen is vakwerk. Veiligheid staat hier centraal. De meeste zorginstellingen blijven in bedrijf en daarom worden er altijd extra maatregelen genomen om de veiligheid te waarborgen. Dit is om de veiligheid van bezoekers, patiënten en personeelsleden te garanderen.

Parkeergarages

Wij kijken gericht naar het detailwerk. Dat is enorm belangrijk. Dit doen we middels een zeer grondige inspectie. Zo komen de eventuele problemen al snel naar voren en voorkomen we hinder. Alles moet kloppen: opritten, slagbomen, maar natuurlijk ook het dak. Dankzij onze uitgebreide ervaring kiezen wij voor het dakbedekkingssysteem dat bij volledig bij u past. De overlast wordt tot het minimum teruggebracht.

Bibliotheken

Een bibliotheek is een plek waar iedere dag veel mensen over de vloer komen. Mede daarom is het essentieel dat uw dak 100% veilig is. Onlangs hebben wij nog duurzame daken bedekt en gerenoveerd. Het mooie aan dit soort daken is dat de verwachte levensduur wel op kan lopen tot zo’n 35 jaar.

Grote woonhuizen

Logisch, ook u wilt een dak boven uw hoofd waar u van op aan kan. Het is een fijn gevoel om helemaal beschut te zijn. Daarnaast moet uw dak bestand zijn tegen diverse weersinvloeden. Alles moet perfect functioneren, zodoende verlagen wij uw energierekening.

Scholen

Ook bij scholen is van groot belang dat we de hinder van werkzaamheden minimaliseren. Met name bij scholen kijken we naar het binnenklimaat. Het juiste binnenklimaat draagt bij aan de prestaties van zowel docenten als scholieren.

Hoe herkent u dakproblemen?

Problemen aan uw dak zijn vervelend en kunnen grote gevolgen hebben. Het is belangrijk om minimaal twee keer per jaar een controle aan uw dak uit te voeren. Wanneer uw dak regelmatig gecontroleerd wordt, is de kans groter dat eventuele problemen in een vroeg stadium opgemerkt en onderschept worden.

Kies een goed jaargetijde uit om het dak te controleren, zoals het voorjaar of het najaar. Er zijn een aantal punten waar u op moet letten terwijl u het dak controleert:

 • Ziet u scheuren in het dak?
 • Heeft uw dak een verouderde indruk?
 • Controleer de afwatering. Zijn de afvoeren verstopt?
 • Zijn er mos en/of algen te zien op het dak?
 • Bekijk of u blazen in de dakbedekking ziet zitten
 • Zijn er plooien zichtbaar in de dakbedekking?
 • Komt er kou door het dak heen?

Wanneer u last heeft van daklekkage is het verstandig om direct contact met ons op te nemen. Een lekkage geeft aan dat er serieuze problemen zijn met uw dak. Een lekkage dient zo snel mogelijk verholpen te worden. We zijn dan ook zeer snel ter plaatse en verhelpen uw daklekkage direct. Bel bij lekkage direct met 0172-617409. Alles tussen dakdekken, isoleren en dakreparatie.

Wat te doen bij dakproblemen?

Dakproblemen zijn ontzettend vervelend. Het geeft dikwijls een gevoel van onveiligheid. Daklekkages, dakschade, scheuren in het dak, wildgroei of verstopte afvoeren… het is allemaal even vervelend. Herkent u dakproblemen op uw dak? Onderneem dan de volgende stappen:

Stap 1 – Neem contact met ons op en bel Ben Roos Dakbedekking BV op 0172-617409 of stuur een e-mail naar info@benroos.nl. Geef aan wat uw situatie is en gezamenlijk maken we direct een helder plan van aanpak.

Stap 2 – Wellicht dat we enkele foto’s van de eventuele schade maken. Vervolgens starten wij een uitgebreide inspectie van uw pand. Gedurende de inspectie wordt achterhaald wat de oorzaak is van het probleem aan uw dak.

Stap 3 – Probleem ontdekt! We maken een heldere en voordelige offerte voor u. Dit doen we in samenspraak met u. Zo komt u nooit achteraf voor een onaangename verrassing te staan.

Stap 4 – Bent u akkoord met de voorgestelde offerte? Dan gaan we volgens afgesproken planning en offerte aan de slag met uw pand. Op weg naar een 100% waterdicht en duurzaam dak.

Kies voor Ben Roos en de vele voordelen

Zoekt u een eerlijke en betrouwbare dakdekker? In de regio van Den Haag zijn er talloze dakdekkersbedrijven te vinden. Wij garanderen dat we kwalitatief werk afleveren, mede door onze jarenlange ervaring en goede kennis van daken. Daarnaast vinden we het belangrijk om een eerlijke en betrouwbare band op te bouwen met onze afnemers.

Uw dakdekkersbedrijf levert u de volgende voordelen op:

 • Vakkundige dakdekkers met verstand van daken
 • Jarenlange ervaring
 • Alle werkzaamheden in één goed
 • Eerlijk en betrouwbaar
 • Een onafhankelijk advies
 • Veilige werkwijze door middel van dakveiligheid
 • U wordt compleet ontzorgd
 • Beschikt over vele keurmerken
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • De beste keuze voor uw dakwerken

Succesvol afgeronde projecten

Den Haag: Dakbedekking De Haagse Hogeschool

Bekijk project

Groen/Tuindak Park Sandhaghe Den Haag

Intensief groen/tuindak

Bekijk project

Onze keurmerken

Bij een vakman horen keurmerken. Deze keurmerken tonen aan dat we veiligheid hoog op ons prioriteitenlijstje hebben staan. Al het werk wordt op een veilige en verantwoorde manier uitgevoerd.

We zijn in het bezit van onderstaande certificaten en keurmerken:

 • VCA
 • Polygum dealer
 • Hydrotech dealer
 • Roof2roof
 • Vebidak
 • Stichting Duurzaam Bodegraven Reeuwijk

Naast bovenstaande keurmerken zijn we ook al jaren lid van de brancheorganisatie Vebidak. Deze organisatie controleert haar leden op een aantal gebieden: bedrijfsvoering, ondernemerschap en continuïteit.

Dakbedekking in Den Haag

Neem contact met ons op

Heeft u last van daklekkage in Den Haag? Neem direct contact met ons op! Voor al deze werkzaamheden kunt u bij ons terecht:

 • Groene daken
 • Dakreparatie
 • Daktuinen
 • Dakisolatie
 • Dakinspectie

Adresgegevens

Beneluxweg 9

2411 NG Bodegraven

Telefoon: 0172-617409

Fax: 0172-618067

Servicenummer: 0172 -617409

info@benroos.nl

www.benroos.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur.

Veelgestelde vragen over dakdekkers

Welke werkzaamheden aan het dak voeren jullie uit?

Bij Ben Roos zijn we gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden. We richten ons voornamelijk op platte daken en bitumineuze dakbedekking.

Onze specialisaties zijn:

 • Verduurzamen
 • Service en advies
 • Gebruikersdaken
 • Dakbedekking
 • Dakrenovatie
 • Dakonderhoud
 • Dakisolatie
 • Dakinspectie

Ik heb een daklekkage, wat nu?

Een daklekkage is heel vervelend en dient snel verholpen te worden. Bel ons direct op wanneer u de lekkage ontdekt. Een team van dakdekkers komt zo snel mogelijk uw kant op om de lekkage te verhelpen. Voorafgaand aan de werkzaamheden wordt besproken hoeveel het gaat kosten, zodat u achteraf geen torenhoge factuur ontvangt.